Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Gościana jakie ładne te mamas & papas. Śliczne wzory :) I inne rzeczy na ich stronie tez fajnie. Zdecydowanie lubie taka stylistykę.

Ja zawsze chorowałam na maxi cosi i na X-landera ale jak my byliśmy w sklepie to żaden z nich nie miał przekładanego siedziska i padło na coneco.Ale nadal mi się marzy któryś z tych zobaczymy może jak mnie weźmie to kupię nowy a ten sprzedam.Bo ciężarnej się nie odmawia :P.Ale to najpierw zaciążę a później będę kombinować najwyżej :)

Ja też nie lubię parasolek, kupiłam poszłam raz na spacer i sprzedałam! Tyle! A ta mura taka śliwka plus amarant dla dziewczynki fajna! Ja lubię też brązy i beże ;-) Mammas oglądam już naprawdę długo tylko one właśnie takie miejskie, najlepiej byłoby mieć 5 wózków :-D. U mnie super na plaży i w górach sprawdził się speedy sx quinny i szukam czegoś co go u mnie zastąpi, mura wydaje się ciekawa. Zobaczymy ;-) mam dwa stelaże do quinny ale dziecko w całkiem innej porze roku wiec zobaczymy jaka decyzja zostanie ;-)

mi to na poczaaatku podobaly sie xlandery ta seria z kontynentami, ale pozniej zaczelam ogladac i ogladac, a tych xlanderow jak mrowkow. wiem ze nie chcialabym masywnej spacerowki. dlatego mysle o kubelkowej, poznien i tak pewnie sie kupi parasolke- mi sie podobaja elodie details- ale tylko w sieci widzialam, na zywo nigdy. a co do kolorw. to ja i tak raczej brałabym jakies unisex, bo naprawde wierze ze jak zdecyduje sie na drugie dziecko to przynajmniej gondole bede miala po tym (ale to czas zweryfikuje). a wogole do mnie ktos mial pretensje o pieniadze i drogi wozek...mnie za to wkurza jak ktos mi mowi, ze to glupota i zeby brac uzywana gondole i super spacerowke, albo nowy tani wozek i super spacerowke (kolezanki ktore tak zrobily) bo po co gondola jak to tylko pol roku.. nie wierze w to. nie wierze ze jak kupisz tani wozek ze spacerowka to nie bedziesz jej (spacerwki)uzywac i kupisz druga, no to totalnie durne (przyn wg mnie) a koniec koncow i tak ten ktos ma zamair wydac 3 tysiace za wszystko. Za tyle kasy masz juz super wozek 2w1 i nikt mi nie powie,ze nie! I nie chodzi mi tu o to czy cos jedt tanie/drogie ale o to zeby kazdy robil co chce, w koncu to nasze dzieci i nasze decyzje i nasze wozki. Co kto lubi . Najwyzej bedziemy narzekac ;)

Mała Mura 4 właśnie miała spacerówkę w dwie strony (must have przy zakupie wózka). Pamiętam, ze X-lander nie miał, bo też oglądaliśmy. Co do spacerówki - parasolki to mieliśmy takie tańszego espiro. Ale dla nas sprawdził się idealnie. Choć też służył półtorej roku. Potem jeszcze go za półceny sprzedałam w jeden dzień. Dbam o rzeczy i faktycznie ode mnie kupować to jak nówki :)

Gościana jak mam kupele co ma trampki za 1500 zł (tak 1500 zł) a na wózek jej było szkoda. Kupiła używany sam stelaż z gondolą, bez spacerówki, a teraz po znajomych chodzi i pożycza spacerówkę - bo mówi, że jej się nie opłaca kupować, bo zaraz w parasolkę małego wsadzi - a mały ma dopiero pół roku. Zabawki, karuzelki...wszystko łazi po znajomych i "wymusza" pożyczenie. A mąż kupe kasy zarabia. Tego nie rozumiem, ze swojemu dziecku żałuje. Nie wszystkich stać i to rozumiem. Ja też miałam od siostry trochę używanych rzeczy. I jakbym ładny używany w komplecie ten mura 4 wtedy znalazła to pewnie bym wzięła. Kupiłam nowy i sprzedałam jak już nie był nam potrzebny i w sumie mniej mnie to wyszło niż używany.

To wogole jakas masakara. Ja bym sie wstydzila. A co do ubranek to tez cos przygarne po dzieciach kuzynek. Mozna zwariowac z tymi ibrankami jak ostatnio liczylam ile tego trzeba to szok:D dlatego juz czekam na plec;D trzeba zaczac gromadzic;D

Jak ja kupiłam wózek prawię 3 lata temu to szału to nie było wszystko na jedno kopyto teraz to można wybierać. .Ja to mieszkam w małej miejscowości wiec u mnie to mody z wózkami to nie ma ,rzadko kto ma jakiś tam wypasiony po 4 tysiaki jak już to 2500 to max z tego co widzę.I większości to właśnie Xlandery różnych modeli,Baby Design,Babyactive ,Graco i klasyki z myślą o 2 maleństwie .

Wiele osób jest bardzo zadowolonych z X-landera. Mnie odrzucały te wszędobylskie napisy...no po co na ramie rozumiem, ale tam wszędzie na ramie, rączce, koszu, każdym kółku...brrr

Mała masz racje, że przez kilka lat trochę się zmieniło. Teraz i z tych tańszych wózków ramy trochę lżejsze i stylistyka fajniejsza. Najlepiej na zywo zobaczyć w sklepie. Pojeździć, spróbować złożyć. W sumie jakby mnie patrzeć to teraz becikowe nie dla wszystkich a i tak na wózek 3 w 1 nie starczy.

Gościana Ja po młodym trzymam ubranka. A jak dziewczynka się trafi to przyjaciółka ma dwie córeczki i tonami (nie przesadzam) im ubrań kupuje. Szykuje je już dla mnie w kartonikach :) I czeka na sygnał jak zaciążę :)

Ooo widzę , że dyskusja o wózkach była, ja jeszcze nie zagłębiałam się w ten temat:) dziś mam 11 dzień cyklu i zaczynam od dzisiaj testy owulacyjne no zobaczymy kiedy ta owulka u mnie się pojawia, o ile te testy coś pokażą.

Ja dla małego mam dużo ciuchów bo tez sporo dostałam dużo sama kupiłam i uwielbiam zamawiać na allegro markowe zestawy z Anglii.Połowy mi nawet nie zdążył założyć.A mam dużo uniwersalnych kolorów co i dla chłopca i dziewczynki będą .Bo dla takich maleńst do pół roku to same kolorowe ciuchy albo w kropki paski ,wszelakie kremowe i różnie odcienie brązu,czerwieni i wszędobylsi disney wiec pasuję do obojga.A resztę w razie co sie dokupi w kolorze różu :)a druga sprawa moje te od serca koleżanki maj dziewczynki i to w razie co będziemy wymianki robić :P

Mala- ja mieszkam na wsi. Na malutkiej wsi. Ze4 wozki tutaj smigaja, same klasyki, wiec to pewnie ja będę dziwaczką;)

Właśnie zaraz idę zbieram towar :P Obżeram się pączkami bo teściowa zrobiła i meżuś właśnie przywiózł ( i dieta szlak trafił )ale to dzisiaj tylko odpust jutro od nowa dietka :P

Ja mieszkam w miasteczku co ma ponad 20 tyś osób ale też tu sie wszyscy znają.A jak nie to dopiero przybyli z Poznania i skusili się na nasz krajobraz i niższe ceny ziemi i mieszkań ;)

Ja też czekam na płeć ostatnio myślałam od czego zacząć gromadzenie, od czego nie zaczełabym płeć się przydaje w wiedzy. Na pewno łóżeczka nie kupuje i komody z przewijakiem mam super i trochę dałam. Kupie nowy materacyk na bank i całe wyposażenie jakieś fajne. Zakochana jestem w La Millou Anny Muchy i jej pościelach, kocach i śpiworkach i innych elementach ❤️ Wczoraj patrzyłam na laktatory elektryczne i nianie uf jest trochę tych wydatków ;-)

Ja mam wyprawkę po kuzynce-czekają 2 wózki, śliczne krzesełko do karmienia, łóżeczko, wanienka, zabawki i tona ubranek dla dziewczynki. Także tylko działać i czekać na nasze szczęście:))

Zrobiłam testy oba z allegro i apteki i oba nam po 2 kresce (szkoda ,ze ciążowe takiej nie miały :P) z allegro trochę jaśniejsza niż ta z apteki ale wczoraj był cień a dzisiaj jest różowa.Odcień jaśniejsza od tej kontrolnej.

Znajdź jakieś serwery wrzuć zdjęcie on line coś tego typu ;-) i tam będzie link do skopiowania ;-) jak juz dodasz

Widzę, że komuś "spodobał" się nasz temat i na siłę chce tutaj włożyć swoje 3 grosze. Lepiej nie zwracać na to uwagi :) U mnie obiad już gotowy i biorę się za prasowanie... jeju jak tego nie lubię :P

"matka polka nie teresa "radze zmienić albo lekarza albo dilera bo któryś ewidentnię ci zaszkodził....