Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybka piłka,ona nie odpisuje olać ją czy nie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zaprosiłem dawną koleżankę (z którą nie miałem kontaktu 4 lata) na spacer.Fajerwerków nie było, zwykła konwersacja o szkole , zainteresowaniach i planach na przyszłość.Po 3 dniach (żeby nie być desperantem) puściłem smsa czy nie chciałaby spotkać się 2 raz ... cisza.Następnego dnia drugi sms i ciągle cisza. No i teraz krótka piłka : olać ją czy poczekać kilka dni i osobiście zapytać prosto z mostu co jej leży na wątrobie. Coś o niej: -spokojna miła dziewczyna -17 lat -rzekomo lubiąca spotkania i poznawanie ludzi ( a przynajmniej tak wspominała... -,- )

Gość gość
pierwsza moja rada: jesli chcesz sie umowic z dziewczyną to: 1. Dzwonisz, a nie piszesz smsy 2. Podajesz konkretny dzien i godzine spotkania 3. Jesli powie ze zajeta, proponujesz inny termin ewentualnie dzwonisz za kilka dni i ponawiasz pytanie. 4. Jesli dalej nie ma czasu, olewasz.

Gość gość
Idź pod jej okna i śpiewaj serenatę, jak wyjdzie z domu idź za nią, wejdzie do sklepu ty też wejdź wiesz cały czas ją nachodź, dzwoń nawet o 1 w nocy.

Gość gość
a moze sre Renate :P