Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtf_

kolega coś sobie wyobraża.jak to ukrócić?

Polecane posty

Gość wtf_

znalazlam sie w nieciekawej sytuacji :O jade z kolega na wakacje i bylam przekonana, ze to bedzie kumpelski wyjazd, ale na kilka dni przed wyjazdem on zaczal sie zachowywac w stosunku do mnie inaczej, a ja zaczelam sie martiwc, ze ten wyjazd to bedzie pieklo. zaczal mi prawic komplementy, szukac kontaktu (niby przypadkiem mnie dotknie, przytuli, poglaszcze, a na ostatnim spotkaniu jak sie troche napil zaczal mnie nawet masowac po plecach :O), kilka razy zauwazylam, ze sie na mnie gapi (glownie na cycki), a potem odwraca wzrok. jak zaproponowal wspolne wakacje zgodzilam sie, bo znamy sie kilka lat i jest fajny (traktuje go jak brata), ale teraz jak sie zmienil i juz nie ma odrowtu nie mam pojecia jak sie zachowac jezeli bedzie czegos probowal (oczywiscie bedziemy mieszkac w jednym pokoju :O). co byscie zrobily zeby w razie czego go usadzic? (ale tak zeby nie stracic tej przyjazni)

Gość gość
Pusc obrzydliwego, soczystego bąka. To powinno go zniechecic:-)

zacznij podkreślać że fajny z niego kumpel, jakby ktoś zasugerował że wy coś to zaśmiej sie że wy to jak brat z siostrą, nic Was nie ciągnie do siebie, zrobi mu się głupio że sobie coś pomyślał, a może się nie obrazi, jakby Ci nie było szkoda znajomości to po prostu powiedź mu że nie wiesz co on sobie wyobrażał ale to śmieszne...

Gość wtf_
najbardziej zalamuje mnie fakt, ze jak bedzie cos probowal, a ja mu powiem, ze nic z tego to caly wyjazd bedziemy mieli zrabany, atmosfera siadzie, sytuacja bedzie niezreczna i tak przez dwa tygodnie :O on ma taki charakter, ze to pewnie bedzie koniec znajomosci. czy w ogole da sie dyplomatycznie kogos olac? :O

Gość gość
wtf_ bo NIE MA przyjaźni bez podtekstów widocznie od początku mu się podobałaś a ten wyjazd to był dla niego znak że jesteś nim zainteresowana... tym bardziej spanie w jednym pokoju... pewnie nie jest zbyt atrakcyjny i bardzo ale to bardzo go zranisz jak do niczego nie dojdzie więc się wycofaj pod pretekstem choroby...

Gość wtf_
oczywiscie, ze bym sie wycofala gdybym mogla, ale to nie jakis glupi wyjazd na dzialke itp., a wycieczka zagraniczna, ktora troche kosztowala :O nigdy nie byl mna zainteresowany, ja nim tez nie dlatego sie zgodzilam, bo myslalam, ze to bedzie fajny kumpelski wypad. nie wiem co sie stalo. a atrakcyjnosc to kwestia gustu - komus moze sie on podobac, dla mnie jest aseksualny. myslalam, ze ja dla niego tez. zamiast sie cieszyc urlopem wszystkiego mi sie odechciewa :O