Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia12456

Dlaczego mężczyźni tak robią?

Polecane posty

Gość mężczyzna po 30
Naiwne to Twoje pytanie. A jak mają robić? Tracą zainteresowanie najwyżej i tyle. Nie ma wielkiego bum. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Odpisują od niechcenia, bo mają co innego na głowie, a jak w końcu znajdują czas i ochotę, to piszą. To świadczy o luźnym podejściu i- jak wspomniałem na początku- braku tego "bum, wow". Co nie znaczy, że nie może się to przerodzić w coś poważniejszego. Traktuj ich tak samo, na luzie. Jak masz ochotę na spotkanie to pisz. Na co Ty liczysz, że ktoś się będzie deklarował od razu, zabiegał, grał wg. Twojego scenariusza? Wiadomo, każdy by tak chciał, żeby było tak jak sobie wyobraża...

Ale chyba źle zrozumieliście:) To on zabiegał przez cały tydzień zanim doszło do DRUGIEGO spotkania. Po spotkaniu wszystko uległo zmianie, to ja napisałam do niego tego samego dnia, to ja napisałam do niego dnia kolejnego, a dziś już cisza z jego i z mojej strony. Ktoś powyżej napisał,że nie wychodzę z inicjatywą. Jak mam niby wyjść? Po prostu nie wiem co się stało,ze tak diametralnie sie zmienil. Rozumiem,ze gdyby to mialo miejsce po pierwszym spotkaniu,to ok, ale po drugim? Co było nie tak:(? I co? mam napisać trzeci raz do niego i znów gadka szmatka z odpisywaniem z jego strony co 2 h?

Gość gość
Nie, masz odpuscic...