Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma znaczenie dla faceta przy wyborze partnerki

Polecane posty

Gość gość

Pytanie głównie kierowane DO panów, ale też pań mających rozeznanie. Na co zwracacie uwagę przy wyborze partnerki? Bo zauważyłam dużo dziwnych wyborów i zaczynam się zastanawiać...

Gość gość
wyborów tyle, ile ludzi

Gość gość
Przede wszystkim wygląd, dziewczyna musi się nam podobać i nie mówię tu o jakichś pięknościach, po prostu musi być sympatyczna z wygladu... no i charakter, to rzecz najważniejsza, bo co mi po wyglądzie, jak charakter będzie paskudny.

Gość gość
zalezy od tego czy mu przy niej stanie ,czy tez nie ;)

Gość gość
boskie ciało to przede wszystkim :) później kasa i to jak się ubiera, pochodzenie (czy ma bogatych rodziców) poza tym dobrze było by gdyby od czasu do czasu coś powiedziała, ale nie za dużo! :D

Gość gość
wyglad jest najwazniejszy

Gość gość
zgadzam się

Gość gość
A to mnie zaskoczyliście, gdyż znam dużo mało urodziwe dziewoi ( żeby nie powiedzieć, ze wręcz brzydkich ), które mają fajnych facetów i duże powodzenie u płci męskiej. I co mi na to powiecie?

Gość gość
facec***atrza na wyglad

Gość gość
sa seksowne

Gość gość
chciałbym zobaczyć te nieciekawe panienki z ogromnym powodzeniem :DDD

Gość gość
Właśnie te laski, które mam na myśli nie są w ogóle atrakcyjne fizyczne. Aby być sexi trzeba być choć trochę jednak atrakcyjną - tak mi się wydaje...

Gość gość
No może przesadziłąm z tym ogromnym powodzeniem, ale mają te laski fajnych facetów.

Gość gość
1 uroda w tym czy zadbana i zdrowa 2 humor 3 wolna czy zajęta

Gość gość
Gościu a jak zajęta to znaczy że co? odpuszczasz czy jak?

Gość gość
no skąd odpuszczam, dlaczego? wiele związków to fikcja z braku laku dla jednej ze stron

Gość gość
Ładna, zgrabna, z dużym biustem, inteligentna, dobra w łóżku.

Gość gość
No to włąsnie nie powinno mieć dla ciebie znaczenia czy wolna czy zajęta/ No chyba, ze gustujesz tylko w tych zajętych.

Gość gość
nie dla każdej zajętej warto się starać, dla nie zajętej każdej

Gość gość
Jak zajęta daje się odbić, to nie warto z taką być, bo za jakiś czas ktoś obije ją tobie.

Gość gość
jak miłość to nie odbije a jak nie to niech odbija

Gość gość
kobieta która skacze z kwiatka na kwiatek, to kobieta bardzo kochliwa, a one nie znają pojęcia miłość, jedynie znają fascynację, więc szkoda czasu na taką.

Gość gość
Jest z******tą przyjaciółką na dobre i złe. Akceptuje mnie takim jakim jestem. Nie jest wyniosła, choć przeżyła bardzo wiele. Nie gra w głupie gierki, chyba, że dla żartu. Razem przeżyliśmy biedę i bogactwo. Jest dobra dla mnie ja odwdzięczam się tym samym. To jest w niej najpiękniejsze. Oprócz tego bardzo mi się podoba, ma oryginalną urodę. Nie każdemu się podoba. Ale ja ją dobrze znam i wszystkie te cechy razem tworzą ją piękną. Żeby ją kochać trzeba było ją dobrze poznać. To było trudne i długo to trwało. Na początku zachowywała się jak idiotka i miałem do niej ciągle jakieś ale... Potem zrozumiałem, że jej bardzo zależało i czasem robiła z siebie czubka :) ja zresztą też. Teraz lubię patrzeć na jej spokój i zarazem spontaniczność, kiedy jest mnie pewna, a tak jest. Jest wyjątkowa, nigdy nie dała mi powodu do zazdrości, nigdy mnie specjalnie nie zraniła, prędzej siebie :( W sumie to każdego dnia dziękuję, że jest. Ona mnie w końcu nauczyła co to znaczy kochać. Jeśli miałbym przykładowo wybierać znów, co nie nastąpi, ale... To przedewszystkim dobrze kogoś poznać i nie skreślić zbyt wcześnie, powierzchowność bywa bardzo myląca. W środku może się kryć prawdziwy diament. Hehe, widać że zakochany jestem nie ? :) A to już tyle lat. Dobranoc.

Gość lanser
na to czy jest sympatyczna i rozgarnieta.

Gość gość
Nazywajmy rzeczy po imieniu, na te często dziwne wybory wpływ decydujący ma psita, to ten narząd między nogami, on skłania faceta do durnych decyzji :P

Gość gość
Na krótkie i płytkie związki z prostymi osobami to tak.

Gość gość
Gosc 00:57 fajny opis, ale facetów takich jak ty już mało. Lanser, co to znaczy rozgarnięta? czy rozgarnięta może być kelnerka, barmanka, sprzątaczka lub pielęgniarka? :D

Gość lanser
oczywiście że może. chyba nie jesteś rozgarnięta skoro zadajesz takie pytanie :D

Gość gość
"Na krótkie i płytkie związki z prostymi osobami to tak" no to jakieś 90% związków jest taka :D ...może nawet więcej

Gość gość
...i tak z ciekawości, kobiety z tych 90% związków są też proste, czy one są skomplikowane? ;-)