Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zranionajatyja

nie byl gotowy na zwiazek

Polecane posty

Mój chłopak zostawił mnie gdyż powiedział mi że nie jest gotowy na związek czy mówił prawdę, czy będzie chciał jeszcze być razem czy tylko się mną bawił?..... to było tak byliśmy ze sobą 2 lata, zdarzały się kłótnie, nieraz krótkie rozstania, w styczniu jego mama zachorowała na raka, nic nie da się zrobić choroba szybko atakuje, mama umiera, on chodził zamyślony podczas naszych spotkań jak każdy w tej sytuacji, poszedł do pracy, zajmował się domem, dużo pisaliśmy cały czas go wspierałam, ale z drugiej strony chciałam z nim zamieszkać, więc o tym mówiłam, było ok między nami, pewnego dnia napisał że nie jest gotowy na związek, chciałam wyjaśnić on nie chciał, napisałam żeby wieczorem odebrał rzeczy, przyjechał, chciał rozmawiać , ja płakałam on mówił że jestem najważniejszą kobietą w jego życiu itp, następnego dnia napisał mi sms że miesiącami będzie się starał odbudować moje zaufanie i mnie przepraszac, a kolejnego dnia już napisał że mnie chyba nie kocha, że się wypaliło, że jak to miłość to się odnajdziemy kiedyś i zerwał ze mną kontakt. Proszę o szczere wypowiedzi, bo jestem załamana nie wiem co robić kocham go....

Gość gość
po prostu nudna byłaś - nie umiesz utrzymać faceta

Wyobraź sobie, że Ty mówisz komuś o tym, że jesteś nie gotowa na związek. W jakiej sytuacji to powiesz? Jeżeli kocha się żarliwie, to nie ma przeciwności losu i zawsze się jest gotowym na związek. Chyba jednak mu nie zależy tak bardzo. Ale to tylko moja opinia, niech się inni wypowiedzo.