Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałem żonie że dopóki nie urodzi mi syna

Polecane posty

Gość gość

to będę ją dalej zapładniać a jeśli urodzi chłopca to możemy spróbować żeby ona urodziła mi jeszcze 4 córki ale jest przygotowana na to że jeśli będzie 10 dziewczynek to dalej będę jej robić potomka.

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia. G****o nas to obchodzi.

Gość gość
Ale durnota

Gość gość
Idz do lekarza madrego to ci powie kiedy i jak powalczyc o syna glabie. Tak, Twoja zona to juz nie kobieta tylko maszyna do robienia ci dzieci. Obcielabym c***enisa i przyszyla na czubku glowy, zeby wszyscy wiedzieli jakim patafianem jestes.

Gość gość
ty durniu to od ciebie głownie zależy czy spłodzisz syna ,widocznie jesteś nie pełnowartościowym mężczyzną skoro robisz dziewczyny .Na100% jak twoja żona znalazła by prawdziwego faceta od razu urodziła by syna.

Gość gość
jak nie umiesz robic dzieci to jestes wadliwy, ze tez zona cie nie wymienila, masz duzo hajsu czy ona brzydka jak noc?

Gość gość
nie masz żony i ku..........sa!!!!!

Gość gość
przecież to ta trollica od przymusu rodzenia 20 dzieci

Gość gość
Są naturalne metody planowanie rodziny ale pamiętaj geniuszu to od ciebie zależy czy syn czy córka.

Gość gość
jaki iloraz inteligencji trzeba miec, zeby odpisywac "na powaznie" na tego typu tematy? =D

Gość gość
dobrze, że wakacje się kończą

Gość Atraktora
Ten temat to z pewnością prowo, ale... Za płeć dziecka odpowiadają plemniki faceta. To mężczyzna ma plemniki "żeńskie i męskie", jajeczko kobiety nie jest "płciowe". Czasem można pomóc naturze. Plemniki męskie są bardzo szybkie, ale krótko żyją. Żeńskie są powolne, ale żyją bardzo długo. A zatem, aby mieć większą szansę na chłopca trzeba się kochać w dniu owulacji w pozycji od tyłu, dlatego, że wtedy męskie plemniki mają krótszą drogę do pokonania i łatwiej jest im zdążyć do jajeczka :) A jeśli ktoś marzy o dziewczynce, dobrze jest się kochać zanim wystąpi owulacja, bo żeńskie plemniki spokojnie poczekają na jajeczko, podczas gdy męskie w tym czasie powymierają. Ale to tylko pomoc naturze, 100% gwarancji nigdy nie ma ;)

Gość gość
wiem, że to prowo. w mojej rodzinie jest podobny przypadek. mój Tato po 4 córce dał sobie spokój :) jego brat się nie poddał i ma 4 synów i ostatnią wyczekaną córkę....