Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klinika przemian w Krakowie. Ktoś był, ktoś coś wie ?

Polecane posty

Gość gość

Szukam opini na temat Kliniki Przemian w Krakowie, chciałabym skorzystać z ich usług, ale chcę być pewna dlatego prosze Was drogie kobietki o kilka słów na ten temat.

Gość gość
o kurcze :D szczerze powiedziawszy moje pierwsze skojarzenie to zmiana płci :D :D :D

Gość gość
Moja znajoma korzysta u nich z fotodepilacji i jest bardzo zadowolona. Ja też do nich wybieram się tylko czekam,aż zniknie po wakacjach opalenizna.

Gość Ania 20000
Byłam niedawno na zabiegu Vella Shape RF. Śmiało powiem , że w gabinecie jest czysto i komfortowo. W pomieszczeniach unosi się delikatny przyjemny zapach, Pani wykonująca zabieg przesympatyczna i rzeczywiście zna się na tym co robi, przy tym brak jest jakiegokolwiek odczucia naciągania. Po prostu pełen profesjonalizm. Sprzęt bardzo dobrej jakości. Zabieg Vella Shape RF jest przyjemny i są widoczne po nim efekty. Klinikę Przemian zdecydowanie polecam. W przyszłości z pewnością tam wrócę.

Gość gość
Witam, Ja tam bylam calkiem niedawno i powiem szczeze ze jakis dramat! po zabiegu kriolipolizy w tym gabinecie jakies plamy na skorze mi zostaly , dermatolog mowi ze to odmrozona skora!! Pani w gabinecie mnie wysmiala, pozniej przestala odbierac telefony! ODRADZAM jak chcecie cieszyc sie zrowa skora!

Gość gość
Trzeba bylo najpierw przeczytac o skutkach ubocznych zabiegu a nie obrzucac pania z kliniki blotem.

Gość gość
Pracuję w Klinice Przemian i z tego co wiem nigdy taka sytuacja nie miała miejsca. Przynajmniej nikt nam nie zgłaszał problemu. Nie wyobrażamy sobie traktować klientów lekceważąco a tym bardziej zostawić bez pomocy w razie konieczności. To jest pomówienie konkurencji, żeby odstraszyć naszych klientów. Osoby, które nas odwiedziły doskonale wiedzą,że gwarantujemy bezpieczeństwo podczas wykonywanych zabiegów, dużą wiedzę i doświadczenie oraz wysoką kulturę obsługi. Serdecznie zapraszamy na bezpłatne konsultacje, można niezobowiązująco do nas przyjść zapoznać się z naszymi kompetencjami, sprzętem i samodzielnie ocenić czy to co jest wyżej napisane jest prawdziwą opinią. Z wyrazami szacunku. Klinika Przemian.

Gość gość
klinkia przemian szczerze mówiąc to lepiej omijać szerokim łukiem miejsce nastawione na zysk a nie komfort klienta

Gość gość
Pani z kliniki wypowiada sie jako gosc ? Co z tego ze znasz skutki uboczne ? Od tego jest profesjonalna osoba zeby ich nie bylo ! Moje kolezanki, ktore byly tam na stazu mowily o tym salonie i jej chorej wlascicielce jak najgorsze rzeczy, oszukuja na wszystkim i stanowia zagrozenie !

Gość lojalny klient
Przyjechałam do Kliniki Przemian ze Śląska i nie żałuję ani jednego kilometra!!! miejsce świetne, profesjonalne zabiegi i obsługa jakiej nie ma w wielu tego typu miejscach. Najlepiej sprawdzić samemu bo negatywne komentarze pisane są napewno z zazdrości :) Polecam zabieg karboksyterapii w połączeniu z osoczem bogatopłytkowym. Odmłodziłam się o jakieś 10 lat. Dziękuję Wam Drogie Panie za wspaniałą opiekę.

Gość gość
Od roku korzystam z usług tego gabinetu i jestem bardzo zadowolona :) Przeważnie robiłam sobie kriolipolizę, a ostatnio byłam na zabiegu Vella Shape . Jestem bardzo zadowolna. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, super efekty. Jestem bardzo zadowolona, panie sa przemiłe, zawsze służą radą, pełen profesjonalizm. Polecam, możecie iść w ciemno, będziecie zadowolone :)

Gość gość
Czy ktos z osób które tam były zgodzi sie na spotkanie i udostepni swoje zdjęcia zrobione przed zabiegiem?

Gość gość
Witam, napisze krótko, bardzo dobry gabinet, panie przesympatyczne, pełen profesjonalizm, bardzo dobry sprzęt. Mogę polecić z czystym sumieniem. Od jakiegoś czasu korzystam, przeszłam z innego gabinetu, z którego nie byłam usatysfakcjonowana, ale nie będę wymieniać nazwy, bo było to już jakiś czas temu i teraz może zmieniło sie na lepsze. Z Kliniki przemian jestem bardzo zadowolona i jeszcze nie raz skorzystam bo widać efekty, ceny są bardzo przyzwoite, nie czuję się naciągana, a panie dokładają wszelkich starań, by klientka czuła się komfortowo i była pod dobrą opieką.

Gość gość
Witam,bardzo polecam to miejsce.Przede wszystkim za profesjonalne podejscie do tematu i kompleksowe zajecie sie moja osoba.Pojawilam sie w Klinice z problemem dla mnie najwazniejszym,a Panie zwrocily mi uwage na inne rzeczy,oraz kolejnosc ich wykonania tak zeby bylo najlepiej.Teraz uzyskalam efekty takie jakie chcialam a nawet większe poniewaz posluchalam profesjonalistow i jest dokladnie tak jak obiecywaly. Bardzo polecam,a ja bedę wrcac juz zawsze.

Gość Gosc

Dziewczyny omijaja ie ta klinika z daleka . .pozytywne opinie chyba znajome piszą..o klinice nie moge nic pozytywnego napisac. .jakis czas temu byłam na falach radiowych. .wyszłam ze spuchnietą twarza ewidentnie parametry na ktorych wykonany był zabieg były za wysokie. .twarz wyszczuplała ..pogorszyła sie. .obwisłe powieki.teraz tylko mezoterapia ratuje ..lekarka stwierdzila ze skòra zostala przegrzana. ....