amelia1313 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 Ja też nie śpię. Wiem że mnie nie znacie ale was podczytuje bo na to forum uciekła efcyk, która mnie kiedyś motywowala;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 Ja też nie spis dopiero męża wygonilam do pracy i uspokoilam córkę. Łeb mi pęka. Ale nie jadłam dziś wieczorem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 Amelia skoro nas podczytujesz to sie przylacz do nas :) W grupie razniej walcyc ze swoimi slabosciami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 maLENKA po raz kolejny prosze ;) , nie szalej z dieta, dbaj o Szymusia :) :) I tak bedziesz najladniejsza mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 nie szaleje jem zdrowo a pozna kolacje mogę sobie odpuścić. A Ty mówisz do mnie jakbym kopenhaska zapodala. Przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 maLENKA nie chcialam Ci sprawic przykrosci :( Obiecuje juz wiecej nie bede tak pisac. A tak po za tym jak sie czujecie oboje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma LENKA 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 dzieki dobrze:) w środę zobaczę malucha... Ostatnio wydaje mi się ze to jednak babiszon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 hej dziewczynki czemu nie spicie? malenka bedzie dobrze :-) kurde usnelam o 19 obudzilam sie teraz bo mialam koszmar boje sie isc nawet teraz do lazienkie :-/ masakra jakas na dodatek boje sje ciemnosci i jestem sama w domu az mi sie plakac chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 izulek Ty nie wygladasz na taka strachliwa ;) Wlacz sobie cichutko relaksujaca muzyczke, uspokoisz sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 czarnula radio mam w drugim pokoju ciemnosci od dziecka sie boje mam wrazenie ze ktos mnje sledzi obserwuje itd poprostu ostro schizuje szczegolnie jak jestem sama a tu gdzie mieszkam mieszkajie tak trzeszczy ze hoho nie umiem tego powstrzymac :-( nie raz w domu jak mam jakis cholerny koszmar budze kogos zeby poszedl ze mna do lazienki bo sie boje :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 To moze na telefonie wlacz saobie jakas muzyczke. Nie mozesz sie nakrecac :( Moj synio ma koszmary, mam nadzieje,ze z nich wyrosnie :) A jak tam twoja dietka I skakanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 dietka w miare ale na skakanke nie mam zbutnio czasu dzis skonczylam o 19 ale glupia bylam i poszlam spac :-/ nie miewam czesto koszmarow ale jak juz sie zdarzy to przechlapane moze jutroi sie uda troche poskakac a jak nie to ide na dluuugi spacer o ile pogoda pozwoli :-) heh w zaleznosci jeszcze o ktorej usne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 pozatym nie podjadam slodyczy wczoraj i dzis pozwolilam sobie na mala paczke krakersow bbq 25g-131 kcal :-) szkoda ze za tydzien wracam juz do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 Zeby miec sile na cwiczenia trzeba byc wyspanym ;) Ja dzis robilam pierwsze podejscie do calanetics ale chyba mam za malo magnezu I dostalam skurczu. Cwiczenia naprawde ciezkie, minie sporo czasu zanim zaczne cwiczyc tak jak powinnam ;) Naczytalam sie sporo superlatiwow o tej gimnastyce :) Na silowni zobaczylam szczupla dziewczyne ale nogi miala tak umiesnione, ze na pewno nie wygladaj dobrze w krotkich spodenkach, wiec ja postanowilam troche wysmuklic troche cialo ;) Ponoc calanetics dobrze radzi sobie z celulitem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 tak sie balas Anglii a tu sie okazuje,ze lepiej sobie radzisz z dieta tam niz w Polsce :) Ale skoro tam sobie tak doskonale radzisz to I jak wrocisz bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 mam nadzieje tu nie mam slodyczy a w polsce je mam w domu w anglii jest wiecej zdrowych produktow wiec jest w czym wybierac ale mysle ze juz po nowym roku bede mieszkac tu na stale spowrotem wiec bedzie mi lepiej szla dietka i aktywnosc ehhehe narazie zostal mi jeszcze tydzien nie mam czasu jesc regularnie ale staram sie dzisiaj wstalam o 7a sniadanie zjadlam o 12!! moze w tym miesiacu bede miec w koncu laptop tez myslalam o tych cwiczeniach bo nie obciazaja stawow a u mnie siadaja kolana czasem mam bole w kosciach takie cos jak reumatyzm wiec tez nie zawsze moge cwiczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 nastpenym razem jak bedziesz robic morfologie krwi niech Ci sprawdza czy nie masz poczatkow reumatyzmu Ale zobaczysz jak Ci beda ginely kg to I bedzie mniej problemow ze stawami Dla mnie calanietics jest trudny, z Mell B bylam w stanie cwiczyc 50 min, bylam oczywiscie zmeczona ale trobilam prawie wszystko (wyjatek pompki, tego nigdy nie bede w stanie zrobic ) a na te cwiczenia bede potrzebowala jeszcze sporej ilosci podejsc :(, zeby zrobic wiekszosc programu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 czytalam o tych cwiczeniach ze sa trudne ale zeby wykonywac je wolno i poprawnie dopiero pozniej jak juz bedziesz wszystko dobrze robic to wtedy zwiekszyc obroty :-) ja narazie nie cwicze ale jak wroce do domu to bede nadrabiac mam juz 3plytki heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnula75 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 izulek musze zmykac Zmykaj spac Kolorowych snow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 czarnula teraz pospalam to mi sie nie chce a w morfologi mi wyszlo crp za wysokie u mnie raczej moze to byc luszczycowe zapalenie stawow mam skierowanie do reumatologa ale nie mam czasu sie wybrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 witam dziewczynki :-D co tu taka cisza ?? ja juz od 6na nogach dopiero co po sniadanku zaraz mykam na spacerek choc pogoda nie dopisuje pobudka nie ma lezenia i gnicia w lozkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula1977 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 Hej laseczki. Nie uaktualnilam wczoraj tabelki, więc robię to dziś. Gratuluję spadków:) Efcyk 27.05.2014........83.4kg.......-1,3kg............70,0kg.. ... .......58kg Izulek 01.08.2014.........75kg.........-1,2kg............70,8kg. .. .........69kg Ja90 11.08.2014..........89kg..........-1,0kg..........86,0kg. .. ........70kg SŁOŃCE16 04.08.2014..........87,9kg.........-0,0kg.......83,3kg... . .....60 kg Anya77 25.07.2014........130,0kg.......-1,9kg......122,2kg..... .....99kg czarnula75 03.08.2014 ........67,6 kg .... - 0,9 kg.......64.1kg .............60kg Agula 28.06.2014.........76kg........-0,2kg...........64,0kg... .. ......63kg Evka30 03.05.2014..........87kg.......-0,0kg...........74,1kg... ......... .75kg Zaszyfrowana87 20.07.2014.......95,4kg.......-1kg..........86,2kg..... ...70kg Ula 19.08.2014....70 kg.............-1,5kg... .........68kg...............65 kg HANKA 12.08.2014 ....69kg........-0,0kg......... 63,8kg ......50kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 agula gratulacje spadku :-) zaczelas juz 3 faze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 1. Ula -1.5kg 2.Efcyk.-1,3kg 3.Izulek.-1,2kg 4.zaszyfrowana -1kg 5. Czarnula - 0,9 kg 6.zacna -0,6 7.Agula..-0,2kg 8.Evka 0kg slonce ja90 malenka x x x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2014 bylam dzis na silowni ledwo zylam ,bo raz w tyg czasem dwa udaje mi sie cwiczyc z moim instruktorem na silowni tam jest taki wycisk ,ze po mimo,ze tak od dawna chodze na silke to mam zakwasy. a dzis pozwolilam sobie na szalenstow dwa drinki whsiky z peppsi max bez cukru wiem,duzo kalori,ale mam nadzieje,ze to wysikalam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaszyfrowana87 0 Napisano Wrzesień 7, 2014 sorry nie zalogowalam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaszyfrowana87 0 Napisano Wrzesień 7, 2014 jezu ile bledow sorry,ale po 2 drinkach juz jestem pijana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 7, 2014 Haha ;) to masz tak jak ja Zaszyfrowana87. Ja tez mam slaba glowe ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Wrzesień 7, 2014 hej dziewczynki jak poranna niedziela wam mija? x Efcyk poprostu jestes uniwersalna heheh ja planuje za tydz mala imprezke urodzinowa :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Wrzesień 7, 2014 No i oszczedna pod tym względem ;p inni potrzebuja pol litra zeby sie opic a ja 1-2 drinki haha. ;) ale ja nawet po piwie jednym mam kaca i sie zle czuje na drugi dzień. Wiec nie pije. No i mam dziecko pod opieka to tym bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach