Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja ta sama

Forume

Polecane posty

Ja myślę, że dorobić można klucze do mieszkania, samochodu, z kolei dobrze pisać albo się umie, albo nie. Proste i logiczne.

Gość gość
Dużo ludzi stąd odeszło, dużo podczytuje tylko, a reszta pozmieniała nicki. Ale fakt, kicha teraz straszna :O

Gość poczta p
Warczy chcesz posciskac?

Gość poczta p
Wiadomo...tylko nie wiadomo co chcesz sciskac.

Gość gość
poczta ja tęsknię

Gość gość
A ja myślę Koke, to trochę smutne, że nie można dorobić niedorobionych. Dopisz sobie do listy.

Gość Najszybszy w mieście
mnie ostatnio wyściskała ciotka z Rzymu, to było przeżycie tragiczne dla mnie :O

Gość poczta p
Na tesknote sciskanie najlepsze 😴 Chyba wiem za kim wlasnie zatesknilam i kogo bym teraz wysciskala 😴 Odpowiedz tylko jeszcze na jedno pytanie 😴 Sciskasz sie czy trzeba za toba tesknic? 😴

Gość Już zawsze będę pomarańczowa
Naj nie lubisz być ściskany ?

Gość poczta p
Myslalam ze bedziesz sciskac to co masz pod reka :p

Gość gość
Teraz panuje prosty przekaz-jak piszę o podcieraniu tyłka, to nie dorabiam do tego historii o głaskaniu rzeźby Wenus z Milo & Mylisz się,Wasz przekaz nie jest PROSTY,jest PROSTACKI.Różnica kilku liter ale znaczeniowo te dwa słowa dzieli kosmos

Gość gość
Za kim za kim, może to ja ? ;-) Poczta, dawno nie pisałaś do mnie :)

To naturalne, jeden będzie umiał dobrze pisać, będzie miał lepszą wyobraźnie, będzie uzdolniony humanistycznie, plastycznie itd, drugi nie będzie tego potrafił, będzie za to uzdolniony w kierunku nauk ścisłych. Ten podział już się ujawnia w dzieciństwie, np"Stasiek" jest dobry z "polaka", historii, natomiast "Darek" jest dobry z "matmy", fizyyki. To my sobie wybieramy "target" w którym chcemy się obracać, nie zrobisz z umysłu ścisłego, talentu pisarskiego na miarę wielkich epików, taki ktoś przeważnie będzie pisał, krótkimi zdaniami, raczej bez większego polotu.

Gość poczta p
Mam zablokowana poczte i konto. Jutro sie tym zajme bo teraz jestem w innym swiecie :) odezwe sie jutro 👄 uciekam. Moja rada dla tego forum, wiecej sciskania i troche mniej czochrania 🖐️

Gość Najszybszy w mieście
nie no, nawet lubię , ale niekoniecznie przez 83-letnią wytapetowaną babcię :O

Gość poczta p
Ja nie o tym, warczy :classic_cool: 🖐️

Więcej luzu, bo na razie wygląda to jak battlefield, tyle, że na litery, nie zawsze umiejętnie poskładane, w jedną, logiczną całość. A przecież to jest erotyk, tematyka w której luzu nigdy za wiele, to nie miejsce na frustracje

Gość gość
stare grono się wspiera, wbrew napływom i falom młodych. Młodzi uważają że powiew młodości to coś ożywczo nowego, a to było i to od zawsze, i w egipcie i w rzymie i w średniowieczu i w romantyzmie... Na starej piczy młody ch... się ćwiczy, to było od zawsze i tak będzie zawsze;)

Gość gość
najlepszy był ten gość od trzymania kredensu i pospiesznego z częstochowy

Gość gość
Można napisać coś mądrego stosując normalny język. Można też iść w Bizancjum. Tylko upychanie po kilka chaotycznych analogii w zdanie, kilkanaście abstrakcyjnych wątków w jedną wypowiedź, nie gwarantuje od razu inteligentnego przekazu. Często wręcz przeciwnie. biorę trochę luzu, zgodnie z poradą :) 🖐️

Gość gość
jaki pseudonim miał wcześniej świstak trojański?

Gość gość
to ja ta sama wczoraj już nie jest takie jak kiedyś... szkoda można było na ero świetnie bawic się słowem, byli ludzie którzy nie oskarżali się o Bóg wie co (nie obrazając nikogo ) Gdzie ta atmosfera flirtu? Gdzie te "niedomówienia"? Czy nie potrafimy już pisać z delikatną nutką erotyzmu? gość dziś "Nowi"(cokolwiek to znaczy) brzmią jak emeryci i renciści dorabiajacy na forum do pensji.Takie stare wyschnięte picze i opadłe uje.Młodość ma więcej entuzjazmu ,tu jest tylko zblazowanie i pierdzenie, żadna "świeża bryza". Atmosfera flirtu i nieobrażanie nikogo :D

Gość Gość Wieczorny
"Uderz w stół a nożyce się odezwą.Jeśli erotyką ktoś nazywa ustawiczne wklejanie linków do piosenek " Ja wklejam linki do piosenek, bo lubię, a nawet sobie śpiewam, bo też lubię :P co nie przeszkadza mi w podejmowaniu rozmów o treści erotycznej i jakiejkolwiek innej :)🖐️