Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panicznie boje się związku

Polecane posty

Gość gość

W zyciu zostałem raz bardzo oszukany przez przyjaciółkę, teraz w wieku 21 lat mój pierwszy zwiazek był koszmarem, cały czas byłem okłamywany i perfekcyjnie manipulowany, oszukiwany na kazdym kroku. Zdradzony po 3 miesiącach z byłym facetem i obcym w klubie. Dziewczyna złamała wszystkie zasady które twierdziła że wyznaje i zabawiła się mną. Na końcu ublizała.

Gość gość
i teraz będziesz płakał jak ciotka zamiast wyrywać laski po klubach i posuwać co się nawinie, facet kobiety tak mają że dla nich nic poza emocjami się nie liczy im młodsza tym bardziej na to podatna

Gość gość
Potwierdzam powyższą wypowiedź, liczą się dla nich wyłącznie emocje... czas zmienić światopogląd i przestać myśleć o miłości z bajek i romansideł, kobieta nie zna pojęcia przywiązanie, lojalność, honor. Kobieta chce być wyłącznie dobrze przer****** i tylko to się dla niej liczy, traktuj je jak dodatek do swojego życia, nie przywiązuj się, nie ufaj, a kiedyś zrozumiesz o co chodzi.

Gość gość
chyba faktycznie nie wiedzą o co chodzi naprawdę w życiu. Myślałem że istnieje dal nich honor i lojalność ale tak naprawdę to g****o prawda