Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jej wysyla paczki a mnie nic.

Polecane posty

Gość gość

Poznalismy sie na studiach. Jakis czas temu on wyjechal za granice. Niedawno wykrlam na facebooku ze on jakiejs innej dziewczynie wyslala paczke ze slodyczami, bo ona te fotke na jego profilu udostepnila. Mnie to nawet kartki nie raczyl wyslac. Pieprzy glupoty ze mnie kocha itd ale teraz to ja mu nie wierze. Musze chyba dac sobie spokoj. Jakby mu na niej nie zalezalo to by jej paczki nie wysylal.

Gość gość
Jezeli to Twój facet i woli paczki kolezankom wysylac, szybciutko kopnelabym go w d**e. I odpowiednio dosrała w smsie.

Gość gość
To na pewno nie pomoc humanitarna. Ona na tyle byla wyrachowana ze sfotografowala te paczke , to co on jej w lisciku napisal i jeszcze obok wstawila ich wspolne zdjecie jak stoja obok siebie. No ja sie mu dziwie, on przeciez wie ze ja to widze do cholery na tym facebooku i ma czelnosc mowic ze chce byc ze mna ze mnie kocha. Noz k*******.

Gość gość
Nie wiem czy pisanie muz ze mnie to w****ilo ma sens, moze po prostu lepiej odejsc w milczeniu. Bo tak to zyska satysfakcje ze mimo jego chamstwa jestem o niego zazdrosna. Ciezko od tak o nim zapomniec, ale no musze no... Jak byl w Izraelu to prosilam go zeby mi kartke wyslal stamtad a on zapomnial chyba albo olal sprawe, a tu paczke wyslal tej dziewczynie

no to masz rację, dosyć tego! Jak czytam to, to sam się w******m na niego!

Gość gość
On chyba nie widzi w niczym problemu- to jest najgorsze. Koncze ten temat bo szkoda mi czasu na debila. Chyba kazdy by zrobil tak jak ja. Skoro raz tak zrobil to zrobi to znowu , szkoda mi nerwow i zycia