Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO tak wiele fajnych kobiet jest samotnych ?? nie maja nikogo ?

Polecane posty

Gość gość
bo wiele osob ma dzisiaj depresje, wyj****e na innych i po prostu odechciewa sie, to nie jest tak jak kiedys ze to jakis obowiazek

Gość gość
ale przeciez w zacofanej polsce kobiete 30 letnia uzanja juz za staraa panne.. ? albo faceta starego kawalera juz.

Gość gość
Ja jestem po 30 i nie uważam się za starego kawalera...

Gość gość
niech sobie uznaja, lepiej zyc w zgodzie ze soba a inni niech sobie gadaja niz zmuszac sie do koszmarnego malzenstwa z czlowiekiem ktorego ma sie dosc

Gość gość
Nawet jak uważają ,no to co? Nie każdy przejmuje się znaniem innych.

Gość gość
przeciez wiele osob rozwodzi sie,jak widze pare wczesniej byly takie zakochane majac 20 lat ,a dzisiaj majac 30 pare lat juz sie rozwodza ,problemy itp... to jak sie na to napatrze ,to czlwoiekowi odechciewa sie calkowicie malzenstwa...

Gość gość007
W dzisiejszych czasach małżeństwo nie jest czymś łatwym... Jest tyle pokus i ludzie chcą iść łatwo przez życie, że nie trudno teraz o rozwód a z drugiej strony instytucja małżeństwa staje się czymś przerażającym dla wielu młodych ludzi...

Gość gość
A co to księdza obchodzi? Znowu jakieś śledztwo dla gazety wyborczej ksiądz prowadzi?

Gość gość
kiedyś było tak że facet sie starał o kobiete a teraz to na odwrót idzie.

Gość gość007
Moim zdaniem nie ma się co starać. Mam na myśli to, że nie ma co szukać na siłę. Owszem można czasem pomóc losowi... Życie jest pełne niespodzianek i często samo wszystko się dzieje ;-)

Gość gość
nie mówię o tym, żeby się starać tylko tak jest, że kiedyś faceci podbijali do kobiet i to oni musieli zdobywać, a teraz jest tak , że dziewczyny same pierwsze do facetów się zalecają, piszą, zaczepiają, podchodzą na imprezach itd, to po co temu facetowi jedna nawet fajna kobieta jak takie czasy że on może mieć co tydzień inną bo laski same się łaszą

Gość Strazniczka marzen
Fajnych to ja mam troche koleżanek i jakoś mają facetów , może nie są idealni ale kto jest ? Często kobiety są samotne z wyboru, mają też dużo kompleksów i obsesji na swoim punkcie. Tyle w temacie.

Gość gość
Te samotne rzadko chcą być same, po prostu nie spotykają nikogo kto by był dla nich interesujący a nie chcą być z byle kim, możliwe że też ktoś kogo kochają jest nie osiągalny.

Gość gość
ja mam takie wrazenie, ze nikt dzisiaj nie jest wyjatkowy, kazdego da sie zastapic. Kobiety i mezczyzni jak im sie zachce to odrzuca malzonke/ka na bok i zdradza nawet po 20 latach malzenstwa. Ludzie moga sobie przebierac i przebierac, oferta jest duza, ludzie traktuja sie jak towar. Milosci nie ma moim zdaniem. Wiem, ze facet sobie na mnie spojrzy i porowna z inna, moze ma taki dzien ze ma akurat ochote na taka w innym typie, najpierw brunetka, potem blondynka, potem ja mu sie spodobam, potem jakas inna, moze tego dnia jakies feromony roztacza jeszcze jakas inna dziewczyna to podejdzie do tej itd. Moze tego dnia chce inteligentna, potem rozesmiana ale niezbyt blyskotliwa dziewczyne. Tak samo kobiety.

Gość gość
No sory jak można nie mieć mężczyzny a na sex chodzą do remizy? Inteligentniejsze w jakiej formie?? Najfajniejsze kobietki to właśnie te co mają stałych partnerów ale nie są uzależnione od nich aż tak po prostu mają też inne cele w życiu i pasje. Są takie związki i to jest dowód na to że można tak.

Gość gość
Uważam że gdy kobieta nie może znaleźć dłuższy czas odpowiedniego dla siebie mężczyzny musi z nią być coś nie tak. Może jest za bardzo zapatrzona w siebie i nie widzi swoich wad. Niektórzy cenią się jak by ze złota byli... Z drugiej jednak strony bywa że kobiety boją się nowych związków ponieważ mają złe doświadczenia.

Gość gość
A co was to właściwie do bulw nędzy obchodzi wy wścibskie babsztyle, dlaczego ktoś jest sam? Wynoście sie z cudzeo życia i zajmijcie sie swoim wtedy ludzie będą na pewno szczęśliwsi niż kiedy wy się wp*****lacie do cudzego. Chooy wam w ryje.

Gość socjalnaaa
Ja jestem sama, bo mam brzydką gębę, same kości i furę kompleksów, do tego tak mi zależy, że czepiam sie każdego faceta jak pijany płotu i wszyscy przede mną uciekają.

Gość gość
Do sOCJALNEJ - myslę, że jeśli ci tak zależy, to powinnaś zrezygnować z dalszego odchudzania, a nawet przytyć, bo rzadko któremu facetowi podobają się kościotrupy, do tego jeszcze brzydkie.

Gość gość
sa rózne powody samotnosci u kobiet .. na przyklad depresja , brzydka twarz , otyłosc

Gość gość
i złe doświadczenia, a o to nietrudno

Gość gość
Ja jestem powszechnie uważana za ładną, chcę na razie być sama i gooowno wam do tego zawistne paszczury.

przykłady z mojego otoczenia : 1sza kobietka ma charakter silniejszy niż większość facetów i ciało na które wszyscy faceci się napalają kiedy jest w związku nie zmienia się w misiującą swojemu facetowi dziewczynę po jakimś czasie faceci są tym sfrustrowani, 2ga atrakcyjna, ale teraz głównie skupiona na studiach i pracy nie wchodzi w związki bo zraniła jednego i boi się zranić kogoś jeszcze.

Gość gość
Ja mam 24 lata(czy to staropanieństwo juz?) i jestem sama/samotna, bo wychowywałam się BEZ OJCA (umarł). Byłam w kilku związkach, ale żaden chłopak nie spełnił wymagań w postaci bycia jednocześnie i ojcem i facetem/partnerem... Wiem, że skoncze na zawsze sama. Bardzo pragnę męskiej czułości, no ale co zrobie...Nic.;/

Gość gość
Już nie wspomnę o tym, że bardzo podobają mi się faceci starsi-wiek od 35 w zwyż. Nie znaczy to oczywiście, że jeżeli młodszy chłopak udźwignąłby podwójną rolę, to odrzuciłabym go-absolutnie nie, ale wiem, że młodszy sobie nie poradzi.

Gość gość
Nie wiem czy jestem fajna, nie mnie to oceniać:) Ludzie mówią, ze atrakcyjna i dobra...Myśle, że na pewno uczciowa i fair. Nie chce się nikim bawić, podchodze poważnie do relacji...Myśle, że zbyt wiele krzyw i zawodów w życiu mnie spotkało, dlatego teraz nie dopuszczam nikogo do siebie...:(,choć gdzieś tam w serduchu marzy mi się mąż i prawdziwa rodzina. Każdy ma jakies swoje doświadczenia i powodu dlaczego jest sam. Ja- chyba z lęku, że znów zostane zraniona. Jestem póki co na etapie, ze nie chce nawet spróbować:(Lepiej mi w swojej, bezpiecznej skorupie. Ale to nie jest dobre, Próbować trzeba- kto nie ryzykuje nie pije szampana:)