Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemjaksienazywam

czy niskie dziewczyny są mniej sexy?

Polecane posty

ponoć jestem bardzo ładna,ale bardzo niska(150cm)..z tego powodu mam dużo kompleksów. Chociaż jestem szczupła i mam biust rozmiaru D. Co Wy uważacie na ten temat? jak zdobyć większą pewność Siebie?

Gość gość
Nie masz prawdziwych problemów?

Gość gość
tez jestem raka niska, kup sobie sexi szpilki i miej to gdzes :D

Gość gość
jeszcze dodam, że moj facet ma 182 cm wzrostu

Gość gość
Możesz zakładać sexowne szpilki,zazdroszczę. Chętnie oddałabym swoje 10 cm i obie byłybyśmy zadowolone.

Gość gość
Ja tez jestem niska bo 153 ale szczupla i zgrabna ogolnie, w biurze z 20 chlopakami zrobili chlopaki sonde i wyszlo ze ja jestem najladniejsza i seksowniejsza- a inne dziewczyny tez sa ladne, wiekszosc wyzsza ode mnie. Jest dobrze! Trzeba sie czuc sexy, poruszac sexy, to jie tylko wyglad!

Gość gość
150 to rzeczywiście mało. Moja dziewczyna ma 160 i nie mam żadnych problemów z jej wzrostem ( w sumie to uważam, że to uroczy wzrost ;) ) ale 10 cm mniej zrobiłoby różnicę. Trochę jakbym szedł za ręką z małą dziewczynką, nie partnerką.

Gość gość
D to nie jest jakiś wielki biust

Gość gość
Nie uwierzę, bo sama taki posiadam :P I myślę, że nie chodziło mu o ogólną figurę, a o różnicę wzrostu, że czułby się jakby prowadził dziecko za rękę.

to moze masz mniejszy biust niż D? bsą firmy stanikow ktore nawet rozmiar B oznaczają jako male D. Co firma to inny stanik. Bo jesli D lub E jest dla Ciebie malym biustem to chyba H albo J byloby dla Cie w sam raz ;)

Gość gość
Sama zaczęłaś rozmowę o własnym biuście :) 150...no niewiele. Ja osobiście nie mam nic do niskich dziewczyn, ale 158-160 to taki mój dolny margines. Podobnie jak wolałbym nie umawiać się z dziewczyną wyższą niż 180. Takie preferencje.

Gość gość
Nie, mam D, to zwykły, średniej wielkości biust. Może faktycznie na niskim ciele wygląda na duży, ale nie jest. I jednak 150cm to bardzo niski wzrost - albo ma się wąskie biodra i wygląda jak dziecko, albo strasznie przysadziście.

Dobry wzrost. Jedna z moich byłych była podobnego wzrostu (ale zdecydowanie mniejszy biust) i bardzo mi to odpowiadało. Pewnie dlatego, że sam mam 175 cm, więc do wysokich nie należę.

Gość gość
Lomu, hej! Dawno cię nie widziałam!

Nie przejmuj się wzrostem dziewczyno. Kiedy facet się w Tobie zakocha będzie on ogromnym atutem. Uwielbiamy się o Was troszczyć, a z takim wzrostem, aż się prosisz, żeby otoczyć Cię ramieniem.

Gość gość
Gdybym miał wybrać idealny wzrost dla mojej dziewczyny, to miałaby 165. Nie niska, ale w szpilkach nadal byłabyznacząco niższa-ideał. Z dziewczyną o twoim wzroście czułbym się jakbym trzymał za rękę....krasnoludka :D Przepraszam, ale mam 188cm i nie wyobrażam sobie mieć tak niskiej dziewczyny. Za to nie dziwie się, że niżsi panowie woleli by ciebie. My, faceci lubimy chociaż trochę górować wzrostem nad kobietą. ;)

Gość gość
150cm to jednak trochę za mało.. sam mam 183cm wzrostu,głupio bym się czuł,jak z dzieckiem.. moja żona ma 172cm i super,długie nogi-a na to głownie zwracam uwagę u pań,nie na cycki.No,ale każdy lubi co innego ;-)

Gość gość
Tj ktoś wyżej napisał, to kwestia preferencji. Ja bym się nie zdecydował na związek z tak niską dziewczyną, ale inny facet z moim wzrostem mógłby. Każdy ma własne kryteria piękna.

Gość gość
może akurat jemu nie przeszkadzało? Też jestem dużo niższa od partnera.

Gość gość
mmmhmmm ja też uwielbiam długie nogi,aż się rozmarzyłem :) taka zgrabna pani ok.165-175cm wzrostu +10cm szpilki wygląda rzeczywiście rewelacyjnie!! niskie panie nie posiadają niestety długich nóg :( chociaż biust może i jest twoim atutem. ja jak kolega wyżej wolę dłuuuggie nogi.