Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemjaksienazywam

czy niskie dziewczyny są mniej sexy?

Polecane posty

Gość gość
Jestem fanem długich nóg, więc pani o takim wzroście nie jest dla mnie ;) Za to wśród niskich facetów, taka dziewczyna mogłaby być całkiem popularna.

Gość gość
150cm to niewiele,dla mnie to nie jest sexy. ja wolę wyższe kobietki taka chociaż z 163cm.wiadomo ,że wzrostu się nie wybiera,także się nie przejmuj. co do biustu,to niestety wysokie ,a np. płaskie dziewczyny mają tą przewagę,że mogą sobie zrobić sztuczne piersi :):) Ty nie masz jak sobie wzrostu dodać :( nic nie zrobisz z tym,zaakceptuj i tyle.

Gość gość
jesteś bardzo niska,myślę,że wyższe dziewczyny są bardziej seksowne. ja mam 178cm wzrostu,więc jakiś tam mega wysoki nie jestem,ale powiem szczerze,że najbardziej mi się podobają dziewczyny ok.170cm. i moja obecna właśnie tyle ma :) i posiada właśnie fajne długie nogi,jak ktoś tam już wyżej wspominał.nieziemski widok.

Gość gość
Zawsze byłem fanem wysokich dziewczyn z nogami do nieba i małym, jędrnym biustem, więc nie do końca wpasowujesz się w mój gust ;) Za to nie widzę powodów do kompleksów. Tak jak ja nie związałbym się z niską dziewczyną, tak inny facet nigdy nie szukałby wysokiej. Każdy lubi co innego.

Gość gość
to po co zakładasz ten temat? Panowie (i to nawet nie wszyscy!) się tylko wypowiedzieli, że ich zdaniem taki wzrost to wada.

Gość gość
"nie widzieliscie mnie. moze by was zatkało! haha to,ze jestem mała to nie znaczy,ze nie seksowna " zadałaś pytanie "Czy niskie dziewczyny są mniej sexy?" więc Ci odpowiadamy,nie mamy twojego zdjecia,aby oceniać,czy akurat Ty jesteś sexy bardziej,czy mniej. Mnie np.nie interesują dziewczyny poniżej 165cm. Co z tego,że w szpilkach masz 160cm?nie masz takich nóg,jak dziewczyny ,które bez szpilek mają 170cm i tyle. Także odpowiadając na twoje pytanie-tak niskie dziewczyny są mniej sexy :)

Gość gość
Moja dziewczyna ma 176 i to mój absolutny ideał jeśli chodzi o wzrost. Również miała kompleksy na jego punkcie, a teraz lata w szpilkach :D Panowie, leczcie swoje dziewczyny z kompleksów! Swoją drogą kobiety naprawdę są zbyt krytyczne wobec siebie. My machamy ręką na wszystko, a one się zadręczają byle pierdółką.

Gość gość
Jak widać faceci wolą długie nogi(wyższy wzrost),niż większe cycki hehe pewnie dlatego,że cycki zawsze można zrobić ;-)

Gość gość
moja żonka ma 175cm wzrostu i też miała kompleksy,oczywiście w drugą stronę "że wielka ,że ma stopę rozmiar 40 itd" i również jak kolega wyżej wyleczyłem ją z kompleksu!teraz jak założy 10cm szpilki i krótkie dżinsowe spodenki i wyjdzie na ulicę....pokaże te seksowne,opalone,długie noggiii....jeeejjuuu faceci mało się nie pozabijają ,tak się odwracają,jestem dumny jak paw ;-) abstrahując nie miej kompleksu dziewczyno!moja żona też go miała. na pewno są faceci,którym podobają się niskie kobiety.

Gość gość
Jest coś majestatycznego w wysokich dziewczynach. Szczególnie jeśli uważa ona swój wzrost za atut, chodzi dumnym krokiem i z wypiętą piersią. Nie potrafię tego wytłumaczyć, po prostu wysokie dziewczyny mają coś w sobie. Między innymi dlatego nigdy nie mogłem zrozumieć jak komuś może podobać się Azjatka. One są tak niskie, że to aż przerażające.

Gość gość
Ja widziałem dzisiaj taką na ulicy w Poznaniu miała ok.175cm wzrostu.Miała na sobie czerwone szpilki i obcisłe czarne leginsy nie mogłem oderwać wzroku od jej nóg!i nie tylko ja.do tego długie ciemne włosy. jeju a jak ona kroczyła,właśnie taka dumna,takim zdecydowanym krokiem.

Gość gość
150cm na pewno nie jest sexy,sory ja to bym się czuł mega głupio spacerując za rękę z takim liliputkiem. Najniższa moja panna miała 160cm i w sumie nie czułem się z nią dobrze. mam 192cm wzrostu.teraz mam dziewczynę ,która ma 171cm i jest fajnie :)

Gość gość
Ja zauważyłem,że małe dziewczyny jak przytyją to wyglądają strasznie ,mam taką znajomą.To wszystko jakoś tak się rozkłada wtedy,że zamieniają się w jedną kulkę. Wyższa jak przytyje,to jakoś tam to się rozkłada po niej.tak mi się wydaje. Nie potrafię sobie wyobrazić takiej dziewczyny 150cm u mojego boku. Jak on by wyglądała w ciązy?jak włąsnie przytyje? masakra.

Gość gość
Niskie dziewczyny powinny się wiązać z niskimi facetami. Wtedy ci drudzy też by nie mieli problemu,że partnerka w szpilkach jest od nich wyższa :P i wszyscy zadowoleni.ja jako pan (184cm wzrostu) preferuję panie ok.170cm.

>>>czy niskie dziewczyny są mniej sexy?<<< Seksowność kobiety nie zależy od wzrostu, ale od proporcji jej budowy. Jeżeli masz kobiecą budowę, czyli zaznaczony wyraźnie biust i zaokrąglone biodra, to zawsze będziesz seksowna :). Nie muszę chyba dodawać, że seksowność związana jest również ze sposobem bycia (zachowania) kobiety, więc spośród dwóch identycznie wyglądających na rodzinnym zdjęciu dziewczyn, jedna może mężczyzn przyciągać :D, a druga wręcz odpychać :(. x >>>ps wątpie ,że małe dziewczynki mają biust rozmiaru D<<< >>>D to nie jest jakiś wielki biust<<< Poprę tą panią :). Taki biust jest stworzony, do chowania w męskich dłoniach :D. Jeżeli jesteś szczupła, to masz mały obwód pod biustem i te Twoje D OBIEKTYWNIE wielkie nie jest :). x >>>Przepraszam, ale mam 188cm i nie wyobrażam sobie mieć tak niskiej dziewczyny.<<< Nie chwal się tym wzrostem, bo nie tylko Ty go posiadasz :D. Ja byłem z dziewczyną niewiele wyższą i dla mnie była wówczas seksowna i doskonała :).

Gość gość
ze niby niskie z niskimi? Chyba zgłupieliscie. I potem dziecko z tego zwiazku by miało 140 cm... poza tym przeciwienstwa sie przyciagaja, to wysocy najczesciej wola niskie, a niscy faceci to dla nich ten wzrost jest czyms co uwielbiaja wiec wola wyzsze kobiety.. taki wzrost nie jest dobry, jaki ma autorka, ja mam podobny i mnie wkurzał, trudniej tez znalezc prace, masa zawodów jets poza zasiegiem... ja bym brała hormon wzrostu

Gość gość
misio1 dobra odpowiedź aczkolwiek "Ja byłem z dziewczyną niewiele wyższą i dla mnie byłą seksowna i doskonała " no właśnie "byłeś" ale nie jesteś :) a dlaczego? oczywiście,że całokształt się liczy,ale dla niektórych niska kobieta nie jest sexy,z tego powodu,że np. nie ma długich nóg. Ja np, może mam takie zboczenie właśnie,że piersi to może nawet mieć i minimalne,byle była wysoka i zgrabna.wtedy dla mnie jest seksowna! o gustach się nie dyskutuje 150cm wzrostu u kobiety nigdy dla MNIE nie bedzie sexy!

Gość gość
Zarówno niskie jak i wysokie dziewczyny mogą być seksowne. Ja mam 166 cm i jestem bardzo zadowolona ze swojego wzrostu. Zazwyczaj chodzę na obcasie 12 cm i wtedy mam prawie 180 cm :). W swoim życiu miałam 3 facetów i każdy z nich miał ponad 190. Oni chyba lubią takie niskie dziewczyny ;)

Gość gość
Seksowność kobiety nie zależy od wzrostu, ale od proporcji jej budowy. Jeżeli masz kobiecą budowę, czyli zaznaczony wyraźnie biust i zaokrąglone biodra, to zawsze będziesz seksowna . x x tyle ze wzrost jest głównym wyznacznikiem tych proporcji. Bo wiele rzeczy jest prawie taka sama wielkosciowo u człowieka, np. głowa. ze mnie sie smiali ze mam wielka głowe... ona przy najlepszych proporcjach pozostanie u nieskiej osoby jakby za duza a biodra u b niskiej osoby to moim zdaniem lepsze sa waskie, takie jakie ja mam, bo inaczej sie wyglada jak kaczka

Gość gość
" to wysocy najczesciej wola niskie"ja zauważyłam na tym wątku,że zdecydowana większość panów tu się deklaruje jako wysocy(ok.180,190cm) i wolą wysokie. z resztą wśród znajomych dostrzegam to samo. Nie znam wysokiego,który by był z 150cm dziewczyną na dłużej(w sensie ożenił się).

Gość Agallla
ja mam 157 cm w szpilkach 167 ;) ważę 49 kg biust C mój partner ma 183 cm wzrostu :) nie mam kompleksów :)

Gość gość
Moj facet ma 196, ja 160... I śmieje sie ze mogłabym mieć z 10 mniej :D co facet to gust. Ja lubię swój wzrost ;)

Gość gość
odpowiadam:sądzę ,że niskie dziewczyny są mniej sexy, takie wszak jest pytanie. nie o proporcje,nie o kolor włosów(czy niskie blondynki?),nie o cycate niskie tu chodzi. tylko o wzrost,więc o tym mówimy.i nie gadajcie mi tutaj,że wysokim mężczyznom,a mam 190cm wzrostu!podobają się kurduple! bo to zazwyczaj tzw. "niskopodwoziówki". nie znam faceta,który powie,że laska 150cm bardziej go kręci,od takiej np.165cm. no bez jaj!

Gość gość
Fan wysokich dziewczyn się kłania ;) Podobnie jak w przypadku niektórych przedmówców, dla mnie dłuuugie nogi są wyznacznikiem piękna. Chociaż najniższa dziewczyna z jaką byłem miała 163cm i byłem z nią szczęśliwy, więc prawda jest taka, że możemy się dostosować i przymknąć na coś oko jeśli dziewczyna jest świetna. Mimo wszystko na chwile obecną nie wyobrażam sobie związku z kimś tak niskim jak ty, bo 160 to dla mnie granica.

Gość gość
:)to bardzo dziwna sytuacja chyba ale mozna to sobie ulozyc czy cos no 555 www.youtube.com/watch?v=zgyg57mqRiM

Gość gość
Jeszcze co do szpilek to niestety ale to własnie niskie nie powinny chodzic w za wysokich, bo but musi byc optycznie proporcjonalny do reszty nogi

Gość gość
tak tak..."mój partner" "mój facet" ale nie mąż . bo nikt wysoki sie nie ohajta z dzieckiem,bo to głupio przy ołtarzu wygląda ;-) pozdrawiam :)