Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemjaksienazywam

czy niskie dziewczyny są mniej sexy?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
ale jezeli dziewczyna jest wysoka , to dobrze gdy ma bardzo szerokie biodra .. Bo wysoka z waskimi biodrami wygląda nieciekawie - jak taka tyczka bezskształtna

Gość prawictwo pospolite 143
wedlug mnie seksapil bardziej zależy od sylwetki , a nie od wzrostu .. Katarzyna skowrońska na przyklad wedlug mnie jest aseksualna , a Shakira przyciąga uwagę .. Ale to nie dlatego ze skowrońska jest wysoka .. Po prostu polska siatkarka jest za waska w biodrach , a shakira prezentuje się znakomicie

Gość gość
Poròwnujecie nieatrakcyjne wysokie z ładnymi niskimi więc nic dziwnego, że wam niskie się podobają :) prawda jest jednak taka, że to wysoka atrakcyjna będzie przyjęta do pracy, przyciągnie uwagę na ulicy lub zostanie zatrudniona jako modelka. Niskie mają często zaburzone proporcje, co dla mnie wygląda jak jakieś dziwaczne zniekształcenia ciała. Sorry, ale tak ja to zawsze widziałem. Poza tym jak niska jest bardzo szczupła, jej głowa zaczyna wyglądać na olbrzymią. Jak lizak na patylu...nigdy nie widziałem wysokiej szczupłej z tym samym problemem.

Gość gość
porównujecie niskie ładne z wysokimi brzydkimi.to o czym my tu mówimy? sprawą wyjściową jest atrakcyjna wysoka i atrakcyjna niska.którą wybierzesz? oczywiście,że wysoką i tyle w temacie, przestańcie się okłamywać.

Gość fffrrrw
Joanna Krupa ma 172cm wzrostu i jest mega sexy! wyobraźcie sobie taką buzię i 150cm . którą wybierzecie?bo ja tą 172cm!!

Gość gość
joanna krupa,natalia siwiec, angelina jolie, słowianki z teledysku donatana ;-) one nie maja 150cm!!a są mega sexy~! a taka ala janosz..?150cm jak dziecko,na pewno nie sexy,

Gość gość
Od zawsze mi się bardzo podobały niskie dziewczyny i to się już raczej nie zmieni. Udało mi się poznać parę nawet i było bardzo ciekawie, a wzrost w takich relacjach codziennych czy ze znajomymi jak się widzieliśmy nie był nigdy problemem

Gość gość
Ja mam 155cm wzrostu i nigdy nie byłam z facetem poniżej 180cm :) Nie kręcą mnie niscy faceci a z obecnym wszyscy mówią, że uroczo wyglądamy razem! Do tego mój facet jest super przystojny a ja nawet jakoś mega chuda nie jestem. Także pozdrawiam wszystkie dziewczyny i nie słuchajcie facetów tutaj, w rzeczywistości niestety ale oprócz wzrostu liczy się mnóstwo innych rzeczy a przede wszystkim uśmiech :)

Gość gość
Ja mam 175cm i dla mnie to tragedia, ale wiem ze sie podobaja moje dlugie nogi ;) Jakym byla niska to bym nosila conajmniej obcasy 10cm bo to kocham :O

Gość gość
Jak dla mnie spoko lubię niski dziewczyny a Ty nie musisz mieć kompleksów na punkcie wzrostu :)

Gość gość
zalezy czy masz ładną buzie, jaka figure, niskie dziewczyny potrafia byc bardzo sexy

Gość gość
Ja lubię niskie, okrąglutkie "kaczuszki" :).

Gość 150 mniej sexy
jakieś prawiczki tu chyba piszą co nigdy zadnej normalnej kobiety nie wydymali. czekajcie sobie na te wasze wymarzone klacze 180, czekajcie. w wieku nastoletnim bardzo liczy sie wygląd. kobieta/ dziewczyna musi wyglądać jak modelka. inaczej obciach się z taka pokazać. gorzej jak sie już taką diwe znajdzie a ona cie zdradzi dla innego, albo okaze się za droga do utrzymania. w końcu one mogą przebierać w kolesiach. piękniejsze są, ale co z tego? to nie znaczy ze są fajniejsze czy nawet, ze są lepsze w łózku. my 150 bardziej się staramy - potwierdzone naukowo. zresztą 150 wzrostu u kobiety to nie jest jakaś masakra. kobiety ponizej 140 to juz jest pewnego rodzaju anomalia, tak jak zbyt wysocy ludzie. a moja mama ma tyle co ja czyli 150 a tata ma 180 i super razem wyglądają. moja mama jest bardzo sexy i proporcjonalna, ma niesamowicie kobiecą zgrabną figurkę, nieraz widzę jak faceci za nią sie oglądają na ulicy. na zdjęciach bardzo fajnie wyglądają z tatą. jak kobieta sięga facetowi do ramienia to jest ok, gorzej gdy jest wyraznie niższa i drobniej zbudowana, trochę to moze wzbudzać śmiech u niektórych złośliwych ludzi. ale są i takie pary, osobiście nieraz widziałam. mój brat powyżej 180 (jak ojciec) miał dziewczynę taką ze 140 i co prawda w końcu się rozeszli ale to przez nią, bo go zdradzała! niezła z niej była nimfomanka, ale skoro nią była, to musiała gdzieś znajdować ujście dla swych ządzy. -> chce przez to napisać, że i takie liliputki się podobają. ja wiem, ze się podobam facetom takim ze 175, moze nawet niektórym 180, ale tacy to z kolei mi się nie bardzo podobają. tak więc to indywidualna sprawa.

Gość gość
150cm i duży biust ? Toż to ideał rzadko spotykany, uwielbiam takie seksowne maleństwa, chociaż mam 175cm wzrostu. Dla mnie to ideał.

Gość gość
Jak jest sexi laska to wzrost niema znaczenia niepejmujcie sie

Gość pawellon
Jak dla mnie niskie dziewczyny są sexy a 150wzrostu to jak dla mnie 11/10 <3

Gość devendragirl
Wysokie dziewczyny są sexy i atrakcyjne pod warunkiem, że mają ładne buzie i są szczupłe... Sam wzrost nie czyni kobiety piękną. Są kobiety wysokie, ale ciężkie, brzydko zbudowane, o nieładnych twarzach. Podejrzewam, że ładnych wysokich jest tyle samo co ładnych niskich, więc raczej żadna grupa nie jest pokrzywdzona ;)

Gość gość

ja lubie wysokie , a nie niskie , pchają sie pod nogi , wysokie kobiety to wiele seksapilu i to co kocham 🙂 tylko wysokie z długimi nogami