Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co Wam dzieci???

Polecane posty

Gość gość
Cenne oczywiście w cudzysłowie. Gdyby się nie rozmnożyła, świat doskonale by się bez tego obszedł. Jak umrze to też żadna różnica dla świata.

Gość gość
Żeby je kochać!

Gość gość
Bo zycie bez dzieci jest puste i jałowe : ) Podróżowanie, beztroska, knajpy, imprezy, kombinowanie na co tu wydać kasę w końcu się znudzą, a macierzyństwo to kolejny etap do którego niektórzy dorastają a niektórzy nie. Mam prawo tak mówić, bo każdy dzieciaty był kiedyś bezdzietny, ale na odwrót to nie działa dlatego bezdzietni mogą mnie przekonywać ile chcą i bedzie to dla mnie jałowa gadka

Gość gość
to czemu czesc ludzi dzieciatych mi zazdrosci??? Mam tez wielu znajomych ktorzy nigdy nigdzie nie byli i mowia ze ich podroze nie interesuja. Mnie tez nie intrresowaly poki nie zaczelam a teraz zycia bez tego sobie nie wyobrazam

Gość gość
a ja kocham dzieci . Mam swoich 4 ! Jestem im odana i bezgranicznie zakochana ! Kocham wszystkie dzieci , na placu zabaw , w sklepie ,..wszedzie gdzie widze dzieci usmiecham sie do nich , zagaduje . Moj dom jest pelen radosci , slychac tu zawsze smiech ,milosc . Nie umiem zyc bez dzieci . Czesto odwiedzam domy dziecka z prezentami ( rowniez oddaje rzeczy moich dzici , zabawki ubrania i td.. nigdy nic nie sprzedalam ) wzystko daje w przezencie. Moi dzieci - moje zycie.

Gość gość
to czemu czesc ludzi dzieciatych mi zazdrosci??? Mam tez wielu znajomych ktorzy nigdy nigdzie nie byli i mowia ze ich podroze nie interesuja. Mnie tez nie intrresowaly poki nie zaczelam a teraz zycia bez tego sobie nie wyobrazam xxx Wiesz mi częśc bezdzietnych zazdrości i jaki z tego wniosek?