Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenka22222

Odeszlam od narzeczonego dla policjanta i teraz tesknie za bylym

Polecane posty

Gość Milenka22222

Witam.Mam na imie Milena i jestem 24 letnia studentka.Szczegoly zachowam dla wiekszej anonimowosci rowniez kraj w ktorym mieszkam...Od 4 lat a wiec dokladnie od samego poczatku po przylocie tutaj poznalam tubylca i zakochalismy sie w sobie.Od roku bylismy narzeczenstwem i wszystko bylo (tak mi sie wtedy wydawalo) cudownie do momentu gdy poznalam pewnego mezczyzna-z zawodu policjant i oszalałam na jego punkcie !On na moim tez i po miesiacu(!!!) zamieszkalismy razem!Wiem jak to brzmi ale wtedy zylam w innym swiecie...Nadal jestesmy razem ale już z mojej strony uczucie a bardziej zachwyt, zauroczenie, pozadanie minęlo ale z jego strony wrecz przeciwnie! Zaczelam tesknic za narzeczonym i nawet do niego napisalam o czym przyznalam sie nowemu partnerowi a ten oczywiscie wpadl w szal i teraz nie mam łatwo bo stracil do mnie zaufanie ale kocha mnie i nadal mnie pragnie na powaznie . Nie wiem jak z tym zyc bo chyba kocham obu.Czy ktos z wam przezyl podobna sytuacje i czul sie tak samo rozbity jak ja??Pozdrawiam

Gość gość
a jaki zawod wykonuje twoj eks ?

Gość gość
A ten exs mial lepszy sprzed do posuwania Ciebie?

Gość Milenka22222
co za kretynskie pytania na poziomie gimnazjalnym!! gosc 22:33 Radze pouczyć się ortografii :P Liczylam na mądre wypowiedzi a nie wpisy nudzących się dzieciaków

Gość gość
Jak można zakochać się w policjancie, przecież to psychole i chamy, najgorsza patologia, zwłaszcza ci z kryminalnej.

Gość gość
zawod policjanta przyciaga baby bo kojarzy sie im z wieksza męskoscia i w ogóle fajnie jest byc rooochana przez gliniarza . Autorko.Policjanci to najwieksi k*****arze wiec bedziesz plakać gdy zacznie(lub juz zaczal) zdradzac.Wracaj do swojego eks!!

Gość gość
Nazywasz go tubylcem.. no nie mów że to Arab? I jeszcze zamieszkałaś z nim po miesiącu znajomości rzucając dla niego narzeczonego..

Gość gość
Bo baby kierują się jedynie chcicą i dla chcicy robią największe głupoty, a potem płaczą jak bardzo zostały skrzywdzone. Byłaś głupia, więc teraz cierp... sama jesteś sobie winna.

Gość Milenka22222
A dlaczego Arab? Studiuję i mieszkam w Europie a ex jak i obecny partner są rodowitymi obywatelami tego kraju. gość 22.56 Dlaczego szufladkujesz ludzi? Twoim każdym wszyscy policjanci zdradzają swoje partnerki? Przecież faceci potrafią być niewierni bez względu na wykonywany zawód a mój facet pomimo, że pracuje w policji brzydzi się zdradą i sam kiedyś został zdradzony przez swoją ex a sam nie zdradził ! Dzisiaj dzwonił ale nie miałam jak odebrać i jestem cały czas ciekawa co chciał?!...

Gość gość
Na miejscy Twojego byłego narzeczonego nawet bym sie nie silił na odpisanie smsa.