Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naprawde Cieżko o kobiete o dobrym sercu i nie wredną.

Polecane posty

Gość gość
Trzeba dobrze szukać i nie krzywdzić!

Gość gość
I z tego szukania fura radości być może. A czy można skrzywdzić kobietę używając jej zgodnie z przeznaczeniem? Raczej jak nie użyjesz, to krzywdy narobisz. ;)

Gość gość
co za po,jeb ten wyzej? jak uzywasz zgodnie z przenaczeniem to pewnie masz straszne sukcesy na tym polu? żenada,ze takie tępe ch/je po świecie chodzą pfuuuu

Gość gość
niestety, chodzą i jest ich wielu

Gość gość
A wiesz co się dzieje z samochodem, jak sie na nim nie jeździ? I stoi w garażu?

Gość gość
a ja mam inny problem. można powiedzieć, że jestem atrakcyjna, do tej pory spotykałam się z facetami o wysokiej pozycji społecznej i finansowej, zarazem przystojnymi. co mi z tego wyszlo? albo krótkie związki, bądź też byłam przez nich oszukiwana i tak naprawdę nieszczęsliwa. spotkalam na swojej drodze wielu innych, mniej urodziwych, którzy nie widzieli poza mną świata, dbali, starali się, wiedzialam ze byliby dobrymi partnerami. ale co? totalnie nie kręcą mnie tacy faceci. chyba chce zycia jak w bajce

Gość gość
A wiesz co się dzieje z samochodem, jak sie na nim nie jeździ? I stoi w garażu? x a wiesz co robię z facetem co nie używa mózgu? lepie zebyś nie wiedział.

Gość gość
A ty widziałaś kiedyś faceta, który nie używa mózgu? Wątpię ;)

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
A ty widziałaś kiedyś faceta, który nie używa mózgu? Wątpię xxx nie znam żadnego który by używał mózgu bo albo zasilanie idzie na mózg albo na hydraulikę i wolą jednak roochać

Gość gość
gość -> a możesz nam zdradzić ile tego towaru przerzuciłaś prze siebie. W rozbiciu na tych extra i tych blee - jeśli dasz rade zliczyć. Oczywiście.

Gość gość
A ty widziałeś faceta, który używa mózgu? :D

Gość gość
Naprawde mało jest kobiet o tych cechach szczegulnie jeżeli chodzi o wredność jest to u kobiet cecha podstawowa. A dobre serce sie ma albo nie tego nie można udawać.

Gość gość
"nie znam żadnego który by używał mózgu bo albo zasilanie idzie na mózg albo na hydraulikę" Chcesz powiedzieć że na twoj widok wszystko idzie w hydraulikę? I żaden nawet nie próbuje przy tobie użyć mózgu? No tak... pewnie nie ma po co ;)

Gość gość
A co to jest to "dobre serce"? I po co?

Gość gość
ale jak kobieta wredna to znaczy ze ma jakas tam osobowosc :D

Gość gość
Bo przecież zły pies - to dobry pies ;)

Gość gość
ja jestem asem nie interesuje mnie samiec w żadnym wymiarze,ani penis ani intelekt

Gość gość
no do tego by zasłużyć na miano "wredota" inteligencja jest dość istotna bywa,że to kręci facetów :)

Gość gość
Wybieracie sobie panowie d***** i lalunie w kusych spódniczkach i toną makijażu, a potem ups, wredna jakaś. Bo wy k***y traktujecie jak damy, a damy traktujecie jak k***y.

Gość gość
Inteligencja do wredoty potrzebna? Wredna potrafi być byle głupia suka. Ale że wredota czasem kręci to fakt - mnie czasem tak zakręci że jak pizne z liścia, to mało łeb nie odleci ;)

Gość gość
gość -> a możesz nam zdradzić ile tego towaru przerzuciłaś prze siebie. W rozbiciu na tych extra i tych blee - jeśli dasz rade zliczyć. Oczywiście. Byłam z 2 facetami na zasadach jakie opisałam. Tak zwanych "przyjaciół" chłopaków zabiegających o mnie było może z 4.... nie chodzi o to że byli blee, po prostu w zaden sposob mi nie imponowali, nie bylam zupelnie zainteresowana. boje się ze jak chlopak jest taki słodki, romantyczny to zaraz chce zrobić ze mnie kochaną żonę, mamusię, bo większosc tych romantyków uważa ze kobieta sie nadaje tylko jako gosposia domowa. jestem sama, skupiłam się na osiąganiu celów zawodowych, ale liczę, że wreszci poznam tego jedynego...

Gość gość
szkoda ,ze tylko w gębie mocny jesteś bo chętnie bym sprawdziła czy Twój łeb dobrze osadzony pewnie słabo,bo jakiś niedotleniony i pierd/oli trzy po trzy

Gość gość
A chciałabyś mi łeb dotlenić? Ale to trzaby dmuchać, a nie ciągnąć. Nie pomyli ci sie? ;)

Gość gość
tak,tak masz rację taki niedotleniony łeb nadaje się tylko do dmuchania i to chińskiej lalki raczej

Gość gość
trzeba wiedzieć z kim do tanca i różanca

Gość gość
Jest 10% takich dziewczn