Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na randce z facetem, co za porażka

Polecane posty

Gość gość

Wydawał się w porządku, ale na bliższym spotkaniu okazał się totalnym kretynem. Zaczęło się od tego, że zapytał dlaczego taka ładna dziewczyna jest sama. Odpowiedziałam, że tak się jakoś złożyło. A wtedy on zaczął tą swoją gadkę, że to dobrze, bo większość kobiet się nie szanuje, leci tylko na pieniądze faceta. Opowiadał, że dotychczas zawodził się na kobietach, bo gdy on chciał się zaangażować to okazywało się, że te zawsze działały na dwa fronty. Mówił, że cieszy się, że mnie poznał bo wydaję się inteligentną i porządną dziewczyną, a on nigdy nie mógłby zaakceptować, gdyby jego kobieta miała w przeszłości wielu partnerów. A już zupełnie mnie rozłożył, kiedy dodał, że jego marzeniem jest, by jego przyszła żona była dziewicą. :) I jednocześnie co chwilę podkreślał, jaką to słuszną decyzję podjęłam, że się z nim spotkałam, bo jak widzę fajny z niego gość. Nie żartuję. :D No i w dodatku ciągle błądził wzrokiem za kelnerką, co było już na maksa żenujące. Rany, jakim cudem tylu świrów chodzi po świecie...

Gość gość
niech wali w zyto

Gość gość
dobrze,ze mu nie dalas !

Gość gość
napisz jak wygladal :P moze to moj eks :D

Gość gość
Ciemny blondyn, około 180. Z wyglądu niczego sobie. Rozłożyło mnie jego podejście do życia i stosunek do kobiet. Pewnie wydaje mu się, że jest dżentelmenem, a tak naprawdę traktuje kobiety przedmiotowo. No bo jeśli jego wybranka nie okaże się dziewicą, to pozostaje taką tylko ukamienować.

Gość gość
dopóki kobieta nie ma męża/narzeczonego to chyba nic złego w spotykaniu się z kilkoma facetami, przecież żadnemu wierności nie przysięgała więc nie rozumiem... ale faktycznie zwykły burak i prostak.

Gość gość
Haha tzn ze po stosunku seksualnym zmienia sie zawartosc mozgu?

Gość gość
poznalas go na sympatii?

Gość gość
czyli co, taka co robila laski i polykala spe\rme, do tego anal, ale jest DZIEWICA bo seksu waginalnego nie miala to jest porzadna i wartosciowa tak? a taka co miala seks waginalny z kims kogo kochala ale ją zostawil, to jest już be? A co z dziewczynami, ktore zostaly zgw\alcone i stracily tak dziewictwo?

Gość jak kobieta gra
na kilka frontow to k***a zwykla jest

Gość gość
jakiś kafeteryjny prawiczek :D dla mnei żenujace jest że sam w związki wchodził, ale kobieta to ma być niedoświadczona i nawina by sie dac omotać. akurat cenię "niewielki przebieg" ale to sie tyczy i mnie i partnera, a nie wybiórczo

Gość gość
Heheh Jak dobrze ze juz nie jestem dziewica Jeszcze taki jak ty by sie na mnie polakomil ...

Gość a ja jestem prawiczkiem
i uwazam, ze facet ma prawo miec takie same wymagania, o ile sam taki jest. po co prawiczkowi kobieta, ktora miala wielu partnerow?

Gość gość
prowo 4/10

Wszystkie te przypadki są podejrzane. Pierwszego nie trzeba tłumaczyć, drugi też nie jest taki klarowny dla mnie bo można się powstrzymać od seksu jak się nie jest kogoś pewnym. A zgwałcone dziewczyny... A może się gdzieś szlajały, może sprowokowały coś swoim zachowaniem.

Nie rozumiem po co ten top. Żeby przytaknąć? Tak, jesteś fajna, masz zdrowe podejście do życia i możesz już sobie walnąć palcówkę.

Gość gość
" A zgwałcone dziewczyny... A może się gdzieś szlajały, może sprowokowały coś swoim zachowaniem." pisalam ci kiedys ze nie znajdziesz dziewczyny...teraz jestem tego pewna BTW zobaczymy gdy Ty kogoś sprowokujesz swoim zachowaniem, optyka Ci się nakieruje wtedy na normalną

nie wymagam od partnerki dziewictwa, ale zbyt duza liczba partnerow mnie przeraza.

Wiadomo nie wszystkie dziewczyny które zostały zgwałcone się do tego przyczyniły bo wszędzie mogą grasować gwałciciele. Ale np. gimbusiara która wypiła drinka z tabletką gwałtu, po co się pcha na dyskotekę. To jest prowokowanie losu, igranie z ogniem.

Gość gość
Aa noi co z tego że miała kilku partnerów? Co z tego że nie jest dziewicą ?!Każda kobieta ma swoje potrzeby! Żeby wymagać od kogoś czystości to osobiście też trzeba być czystym ! A jeżeli się nie prezentuje sobą to co się wymaga to to już jest przegiecie !

a jak ktos sam jest czysty?

Gość gość
wiekszość kobiet to ku'rwy, a że trudno odróżnić ku'rwę od porządnej, trzeba wszystkie traktować jak ku'rwy z wyjatkiem dziewic. Skoro nie jest kobieta dziewicą, to mogła miec równie dobrze jednego faceta jak i stu.

Gość gość
Jak to czym mnie rozłożył, ja też mam zamiar faceta wydoić z kasy, nigdy nie jestem szczera, ilośc***artnerów nawet nie pamiętam, tak jak tego co to jest to dziewictwo. Moja matka taka była, ja taka jestem i moje córki takie będą, co w tym złego, ten facet jakiś niedzisiejszy jest, palant :-)

Gość gość
jak zawsze w takich tematach najwięcej do powiedzenia mają prawiki, którzy o kobietach wiedzą tyle co świnia o balecie;)

Gość gość
Dziewica z udzą k***wki - oto marzeń szczyt :P

Gość gość
z duszą :D:D