Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na randce z facetem, co za porażka

Polecane posty

Gość gość
To ja! To ja! Mój facet będzie szczęściarzem :)

Gość gość
Przejscie z bycia dziewica do bycia nie dziewica wcale to nie jest takie hop siup! U mnie na ten przyklad nie obylo sie bez lekarza, malego kryzysu w zwiazku, akcesoriow ulatwiajacych i cwiczen rozciagajacych. Tyle pracy a tu sie dowiaduje ze jestem juz bezwartosciowa hyhyhy.

Gość gość
hahahaha. debila spotkalas :D Nie przejmuj sie, on bedzie jeszcze dlugo szukal :D Daj sobie z nim spokoj bo wiesz, ciezko tak dotknac gowna zeby potem rece nie smierdzialy :D

Gość gość
no ale gdyby autorak była dziwiecą to nie byłoby tego tematu ale dziewica już nie jest i to ja tak ubodło facet szukal czystej dziewczyny , nikt mu nie może tego zabronić, pewnie sam był prawidczkiem bo przecież gdyby nie był to nie byłoby dla niego takie ważne szukanie dziewicy i tyle autorka w****iona bo nie spelnila oczekiwan tak bywa

Gość gość
Nie przypuszczam. Jak bylam dziewica to tez lalam z chlopakow dla ktorych wazne czy kobieta jest dziewica. No chyba ze ma sie te 16,18 lat to rozumiem. 20- jeszcze tez rozumiem jesli sami trzymaja "czystosc" np ze wzgledow religijnych. Ale nawet jesli to takich rzeczy nie mowi sie na pierwszej randce.

Gość nic nie rozumiecie
Takie opowiadanie jakie to baby sa zle a ona jedna dobra i podjela madra decyzje, to manipulacja. W dodatku prosta i glupia. Malym dzieciom sie tak robi. Laska miala wyjsc ze spotkania z poczuciem, ze wygrala na loterii i w dodatku jest wyjatkowa. A gdyby sie zwiazali to kolejnym krokiem byloby sterowanie jej zachowaniem na kazdym kroku.

Gość gość
trzeba było wstać w połowie przemówienia podziękować za zainteresowanie jego szanownej osobistości powiedzieć z trumfalną miną że nie spełniasz jego oczekiwań , trafiłaś na takiego samego śmiecia jak ja kiedyś , sam k****arz ale kobiete chciał dziewice , taki obleśny k****arz chce truc dooope porządnej dziewczynie , widac że to k****arz skoro przy tobie napalał się na kelnerkę

Gość gość
Tacy co chcą dziewic zawsze mają małe fiutki i kompleksy 🖐️ Wiem bo sypiałam z takim i nie polecam.

Widze dziewczyny, ze rozumiecie kompletnie facetow. oni puszczalskich lasek nie chca a tu nie chodzi dziewica czy nie. zreszta nierozumiem tego podzialu na dziewice analna i oralna.