Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

naprawa zalanego telefonu

Polecane posty

Go艣膰 adam789

Mo偶esz pogada膰 z applemobile.pl/uslugi/. Kilka telefon贸w firmowych zala艂em w g艂upi spos贸b, w tym iPhone r贸偶ne numerki i zawsze przywracali. Nigdy nie dop艂aca艂em, bo co艣 tam. Po jakim艣 czasie tylko dawa艂em, u艣miech i odbi贸r telefonu. Op艂ata ci膮gle taka sama i od lat konkurencyjni. Znam ich od bardzo dawna, mo偶e i piersi w Szczecinie autoryzowani.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰

Je艣li chodzi o zalany telefon to wbrew pozorom da si臋 go spokojnie jeszcze odratowa膰 i zreperowa膰. O ile oczywi艣cie cz艂owiek nie zacznie sam kombinowa膰, macza膰 w ry偶u czy jeszcze w inny spos贸b naprawia膰 domowymi sposobami. Trzeba jak najszybciej dostarczy膰 sprz臋t do serwisu tam ju偶 b臋d膮 wiedzieli jak si臋 nim zaj膮膰. Ja polecam serwis Apple w Szczecinie (tu jest ich strona applemobile.pl/naprawa-apple-szczecin-zalaniu-telefon).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysztof

Ja r贸wnie偶 polecam Apple mobile zala艂em nie chc膮cy mojego Iphone X i my艣la艂em 偶e ju偶 po nim ale na szcz臋艣cie ch艂opaki si臋 nim zaj臋li i znowu elegancko 艣miga.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pniso

By艂am w podobnej sytuacji, z czystym sumieniem mog臋 poleci膰聽smartfondoctor.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Masz na stronie聽 applemobile.pl/co-robic-gdy-telefon-wpadnie-do-wody/ ciekawe porady, nie tak dawno skorzysta艂em ze strony i uda艂o si臋 osuszy膰 urz膮dzenie, by艂o troch臋 tylko zalane, pewnie jakby ca艂e by艂o pod wod膮 to by艂oby ci臋偶ko

Udost臋pnij ten post

Szczerze powiedziawszy jak przeschnie to powinno by膰 wszystko ok. Ja swojego starego HTC utopi艂am w muszli. Po wysuszeniu jedynie bateria w nim szwankowa艂a. Kupi艂am now膮 na gsmok.pl, ba, z reszt膮 te偶 i nowe etui :D Wymieni艂am i dzia艂a艂 jak ta lala :) W razie potrzeby w tej hurtowni znajdziesz wiele ciekawych rzeczy do komp贸w i telefon贸w :D

Udost臋pnij ten post