Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety sznują mężczyzn, któży nie odpowiadają im erotycznie?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
Witam serdecznie, Mam dodatkowe pytanie, które mnie nurtuje: Czy penis statystycznie opisywany jako średniej długości o wymiarach 14,5 cm dł. i 12,3 cm obw. jest przez Panie uważany za mały czy średni? Czy posiadacz takiego penisa mógłby czuć się bezpiecznie, że nie zostanie odrzucony z takiego powodu? Sam mam penisa w wymiarach 13 - 14 cm obwód około 12 cm, a największe to mam obawy . Jako mężczyzna dosyć wysoki 185 cm i pulchny nie czuje się zadowolony z posiadanych wymiarów. Nie chcę żebyście pisały odpowiedzi, które według was chcę usłyszeć, zachęcam do szczerości.

Gość gość
Schudnij i będzie OK.

Gość gość
czemu? pytanie jak pytanie

Gość gość
Ja miałam faceta z dużym grubym penisem który twardniał jak skała po pierwszym dotyku. I co mi z tego jeśli facet był wiecznie wpatrzony w internet i byłam częściej napalona niż on? Był trochę taką opisywaną często przez facetów kłodą. To już lepiej facet z małym ale taki, który pokazuje kobiecie jak mu zależy i przy którym kobieta czuje się sexy i który potrafi poświęcić czas i chęci na grę wstępną. Samo mechaniczne walenie w dziurę nic nie zdziała nawet z wielkim k*****m.

Gość gość
dziękuje za odp.

Gość gość
kobiety i mężczyźni w jednym pomieszczeniu - trudna sprawa.