Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Facet woli chłopców a ja się ubrałam sexownie

Polecane posty

Ubrałam się sexi by dostać pracę a tu proszę. Ja się kiedyś ubrałam sexownie i poszłam do właściciela który ma sieć sklepów. Ale nie wzbudziłam w nim większego zainteresowania, co się okazało on miał żonę i dwójkę dzieci. W rzeczywistości lubi chłopców i co kiedyś zobaczyłam. Jak chłopak 14letni robi mu laskę i ssie penisa. To mnie nie chciał zatrudnić a tu wydaje pieniądze na młodocianych chłopców. Tam nawet w dziale mięsnym pracuję chłopak, który z nim sypiał jak był młodszy. Wyobrażacie to sobie.

Gość gość
Oj smerfetko jakie słowa u ciebie czytam coraz bardziej takie dorosłe, no a to że facet woli chłopców to się zdarza co zrobić.

Ja też lubie dziewuszki. Ale co z tego, skoro chciałam z nim uprawiać sex w zamian za pracę. Słyszałam, że on lubi też takich 13-14 lat chłopaczków. Może powinnam zażądać jakąś kwotę za takie tajemnice. Podesłać mu jakiegoś małolata i nagrać ich z ukrycia.

Gość gość
Nie takich rzeczy się nie robi, pamiętaj nikogo się nie szantażuje postaw się w miejsce takiej osoby jakbyś się czuła, może przebierz się za chłopca może dostaniesz pracę jak w tym serialu zmiennicy.