Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agent Putina

Cieszę się z klęski Ukraińców w Donbasie

Polecane posty

Gość Agent Putina

Mam nadzieję, że Donieck i Ługańsk wrócą do Rosji.

Gość gość
ile ci płaci twój pan niewolniku?

Gość gość
barranek zaloguj się. wiemy że to ty jesteś agentem

Gość gość
Separatyści odrzucili Ukraińców spod Doniecka i Charkowa, szturmują Mariopol. Zwycięstwa sprawiedliwości jest blisko!

Gość gość
ja w ogole sie ciesze z porazki Ukrainy bo to werdny narod , ten dziwny twor w ogole nie powinien powstac a Krym psim swedem sie do nich napatoczyl

Gość gość
Tylko separatyści i nieudacznicy myślą jak autor tematu.

Gość gość
Sam jesteś wredny. Znam dobrze Ukraińców i wiem, że to sympatyczni ludzie, nie tacy zazdrośni, wredni i złośliwy, jak ty, śmierdzielu ;)

Gość gość
ukraina powinna być naszym województwem

Gość barranek
zagladajac czasami na to forum i uczestniczac od czasu do czasu w pewnych dyskusja rozsmieszylo mmie to posadzenie o agenturalnosc , i ze 'my wie my ' ze to ty barranek - jacy my po pierwsze ? a po drugie - moje stanowisko w tej sprawie jest jasne ...tak jak na balkanach , dopoki nie rozdziela sie etnicznie na tych ziemiach , gdzie w obwodach separatystyczych 80 % stanowia rosjanie chcacy miec wlasa autonomie albo przylaczyc sie do Rosji - - tak dlugo nie bedzie tam pokoju i nic to nie da ze np. armia ukraiska zdobedzie te wrogie im obwody - tam po prostu nie chca ukraiskich rzadow i alezy sie z tym pogodzic , a ie zmuszac i bombardowac np stadion w Doniecku zbudowany- za grube ojro - a Polakom akurat nic do tego poniewaz nie maja zadnego interesu w mieszaniu sie do spraw , ktorych nie za bardzo pojmuja

Gość Unia ŚrodkowoWschodnia
Ukraina powinna należeć do tej samej Unii, co my, ale nie chodzi mi o UE.

Gość gość
Wiem ze to przykre ale nie należy zapominać ze Polacy swa polityka sami sprowokowało Ukraińców do rzezi. Wieki niewolnictwa chłopa ukraińskiego pod szlachta polska, a potem przymusowa polonizacja i podpuszczanoe przez Rosję Ukrainy.

Gość gość
Właśnie rozmawiam z Ukrainką i przed chwilą zapytałam jej, jak to jest z ta ''prorosyjską ludnością'' we wschodniej Ukrainie. Odpowiedziała mi, ze ona sama jest w połowie Rosjanką(jej matka jest Rosjanką, ojciec Ukraińcem) i zarówno ona, jak i jej mama kochają Ukrainę i są ukraińskimi patriotkami, mimo że są prorosyjskie. Nie piszcie, więc, że Ukraińcy ze wschodu chcą do Rosji, bo nawet Rosjanie ze wschodniej Ukrainy tam nie chcą.

Gość gość
gość dziś Ale przecież każdy normalny przyzna Ci rację. Oczywiście zaraz zaatakuje Cię kilkanaście ''prawdziwych'' patriotów, którzy powiedzą, ze to nieprawda, bo przecież my zawsze byliśmy ''krystalicznie czyści, niewinni i szlachetni, a do tego mężni, odważni i waleczni''. Gdy dowiedziałam się jacy naprawde byliśmy, to prawie na zawał zeszłam.

Gość gość
Tak naprawdę niewiele jest materiałów na ten temat bo sama chętnie zglebilabym wiedzę. A przecież była nawet akcja burzenia prawosławnych cerkwi na kresach żeby osłabić i Ukraińców i Rosję.

Gość gość
Mogę przytoczyć tutaj kilka przykładów dyskryminacji Ukraińców przez Polaków: -palenie cerkwi i ukraińskich bibliotek -dyskryminacja języka ukraińskiego -ograniczanie edukacji dla Ukraińców -stosowanie przemocy fizycznej i psychicznej na ludności ukraińskiej -Powstanie Kozackie -rozbiór Ukrainy, po Pakcie Ryskim, na mocy którego nowo powstałe Pastwo Ukraińskie zostało rozebrane przez Polskę i Rosję

Gość gość
gość dziś Wystarczy, ze wpiszesz w google: ''dlaczego Ukraińcy mordowali Polaków?'' lub ''Polacy nie byli idealni Wołyń'', polecam także zagraniczne materiały, które obiektywnie oceniają sytuację.

Gość gość
Ponadto samych zwolenników Bandery jest podobno kilka procent

Gość gość
Na pewno wrócę do tego tematu

Gość gość
Zwolennicy Bandery to właściwie tylko Prawy sektor(z poparciem niecałego 1%) i Swoboda(poparcie niecałe 2%). Poza tym aktualnie banderowcy nie mają negatywnego stosunku do Polaków, gdyż nie mają powodu. Przecież żaden Polak nie polonizuje teraz Ukraińców, nie kolonizuje ich ziemi, nie wyrządza im krzywdy. Najwięcej banderowców jest w zachodniej i centralnej Ukrainie, a tam cieszymy się największą sympatią.

Gość ruska propaganda nadaje
Rosjanie wysłali konwój na Ukrainę, dla dobra mieszkańców Donbasu. Nagle zza krzaków wyskoczył wilk i porwał biały konwój. To on jest odpowiedzialny za inwazję, bo zapakował do białego pojazdu Czerwonego Kapturka, jej babcię, myśliwego, Kopciuszka z księciem, macochą i 2 siostrami, a także Śnieżkę z księciem, macochą i 7 krasnoludkami. To oni chcą przyłączenia Donbasu do Rosji i mają takie prawo.

Gość gość
Lwów to polskie miasto dlatego czekam na upadek Ukrainy. Musimy zapłacić żelazem za to co nasze.

Gość Żelazny Człowiek
Niemcy i Amerykanie płacą euro i dolarami, my powinniśmy płacić żelazem.

Gość gość
Donbas , Donieck i Ługańsk to umęczeni ludzie , to powstańcy. niechcą się dłużej wiązać z Kijowską Juntą , rządem Faszystów i mafi.