Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niektóre brzydkie kobiety faceci nazywaja ładnymi

Polecane posty

Gość gość
Wiecej przypadkow jest gdy kobieta jest ladna,a jakis facet mowi ze brzydka ,z kolei inny stwierdzi ,ze ladna podoba mu sie itp itd

Gość gość
Kazdy jest inny kazdemu podoba sie cos innego ,jeden lubi kolor niebieski ,drugi woli zielony. Dla jednego faceta dana kobieta uwazana jest za brzydka, a innemu facetowi ta kobieta podoba sie ma to cos dla niego. itp

Gość gość
No nie wiem,ja widze nie raz na Fb ze brzydkie kobiety dostaja komplementy

Gość gość
bo im się podobają :D a najwyraźniej TY masz problem ze sobą skoro się zastanawiasz. czyżby zbyt wysoka samoocena? ;)

Gość gość
Niektóre kobiety sa naprawde brzydkie a dostaja komplementy czemu tak jest?Ja rozumiem ładne,zgrabne ale nie takie pasztety.

Gość gość
Brzydkie kobiety maja czesto wspaniala osobowosc, a to sprawia ze sa piekne. Same oczy potrafia bardzo odmienic.

Gość gość
A g****o prawda,ja jestem dobrym człowiekiem i srako mi to pomaga.Dzis liczy sie zgrabna pupa i piekna buzia.

Gość gość
autorze ,a czy ty taki piekny idealny ?? ;) Pewnie nie kazdek kobiecie podobasz sie,sa kobiety ktore twierza ,ze brzydki jestes :)

Gość gość
Ty bys chcial ladna fajna zgrabna duuuppe ,a czy ty taki ladny jestes+ przystojny+ naprawde bogaty+ penis przynajmniej 18 cm ??

Gość gość
Ale czemu faceci daja komplementy,kobieta które rysy twarzy maja nie zbyt ciekawe i w dodatku niektóre nawet sa grube?Jestem kobietą.

Gość gość
Przeciez autor to jakis zakomplesksiony,badz prawik... Nie jest w stanie zrozumiec ,ze kazdy ma inny gust ,dla jednego dana osoba bedzie ladna ,drugiemu nie bedzie sie podobala .... Nie rozumie ,ze jednemu czlowiekowi podoba sie biala roza ,a drugi woli czerwona,a trzeci rozowa...

Gość gość
DUZA GRUBA Geba ,jak u BABY ze wsi... :O :O

Gość gość
Przeciez udowodniono naukowo ze facetom podoba sie jeden typ kobiety.

Gość gość
gość nr 2 z dziś Wiedzialem ze ktos zaprzeczy. Napisalem to jako facet. Osobowosc jest najwazniejsza. Uroda u kazdego z nas mija bo sie starzejemy, ale wspanialy charakter pozostaje wspanialym charakterem. To jest najwazniejsze. Oczywiscie wiem ze nie dla wszystkich. Ile ludzi tyle pogladow.

Gość gość
ja obstawiam, ze autorka to baba która myslała, że jak dostaje komplement to znaczy że jest najpiekniejsza na świecie, a nie to, że danej osobie się podoba a dla innej może być brzydactwem :D i wpycha swój zawistny nochal w nie swoje sprawy, obgaduje znajome na kafe bo jakiś facet je skomplementował :D

Gość gość
Wcale tego nie robie,jak dostaje komplement to nie wierze ze facet jest trzezwy albo czy to nie jest czasem ironia,jestem obiektywna nawet dla siebie.

Gość zielonażabkakum
szczerze znam dziewczynę która jest puszczalska i według kobiet brzydka ( to nie zawiść, jest nam zupełnie obojętna i neutralna) a faceci ją obgadują, że beznadziejna bo się puszcza ale jej urodą się zachwycają. część facetów ma po prostu bardzo kiepski gust i polecą na dziewczynę z brwiami odrysowanymi od szklanki...

Gość gość
przeciez ten watek to PROWOKACJA FACETA !! zeby wpedzic kobiety w kompelksy :)

Gość gość
Czyli wystarczy sie mocno umalowac i kazdy facet sie nabierze na urodę?

Gość gość
Ja potrafie docenic urode innych kobiet,ale nie raz faceci taja komplem,enty takim byle jakim,grubym z nieciekawymi rysami.

Gość gość
Przeciez nawet jak sie pomaluje ,to zbytnio nie zmienisz sie :) Makijaz podkresla urode,a nie zmienia ... autorze,ale ty zakompelskiony.. :(

Gość gość
To czemu niektóre grube pasztety dostaja komplementy?

Gość gość
CZY otyle z nadwaga cialo z zastojem tluszczu moze sie podobac ?

Gość gość
CO ZROBIC z brzydkim cialem z nadwaga ??

Gość gość
Nie,więc czemu faceci je komplementuja?Ja znam laske która jest gruyba jak swinia,a jak sie umaluje to wszyscy ja komplementuja.

Gość gość
autorze,a co cie tak boli ze wedlug ciebie brzydka,mogla sie komus posobac ?? a ty sie prawie zadnej nie podobasz i nie daje Ci kompelmentow ? tak Cie to boli ?? ZZERA ZLOSC??

Gość gość
Przeciez zmienia twarz,jak ma sie przebierwienia optycznie zmienia kształt twarzy,oczuw ust i nosa.

Gość gość
Przeciz to jakis zakompelksiony chlopczyk... prawdziwy mezczyzna pewny swojej meskosci takich rzeczy nie wypisuje :(

Gość gość
Ale jak gruba baba z nie ciekawymi rysami moze sie podobac?Przeciez naukowcy udowodnili ze facetom podoba sie jeden typ,szczupłe kobiety z idealnymi rysami symetrycznymi i reguralnymi.