Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niektóre brzydkie kobiety faceci nazywaja ładnymi

Polecane posty

Gość gość
nie no mi lekrze mowili ze mma nadwage przed schudnieciem , to oczywiste, ale najgorsze to moje dlonie i rece, takie kosciste, fuj,teraz mi brzydko widac zylaste lapy :P ja jestem wysoka, mam 176 a nogom do slupa brakowalo, no i nigdy nie bylo tak ze tylam nieproporcjonalnie, zawsze bylo tyle samo np w biodrach i w biuscie, i odpowiednio do tego wciecie w taliii (tak, wyobrazcie sobiie ze je mialam :P )

Gość gość
Mi też mówili,.ale za szybko schudłam niby chodziaz wygladałam jak swinka piggi fuj.

Gość gość
zobaczcie teraz pytanie i wasze odpowiedzi, przeciez zazdrosc az wali po oczach, ja tez sie podobam, moze mam z 10 nadwagi ale wygladam za to na wiecej kg :P jestem ladna z twarzy a nie z ciala. ot i filozofia . schudnac mozesz , ja nie chce-lubie siebie taka . wiele przykladow dobrego odchudzenia mozna znalezc i nie piszcie o tej skorze bo zeby taka skora zotala to chyba napraaawde trzeba miec co zrzucac,. a rysow twarzy nie zmienisz (no chyba ze operacja )

Gość gość
gosc 23:04 taka z Ciebie Miss jak ze mnie ksiadz z koziej d.py.

Gość gość
Haha a kto Ci mówił że masz ladna twarz?Pewnie z litosci zebys zrobiła cos ze sobą,mi tez tak nie raz mówili zebym nie miała kompleksów,bo jestem brzydka.

Gość gość
oj boze zadna miss, zwyczajna kobieta, nie robie z siebie miss na sile, wiem gdzie i co jest nie tak, ale caloksztalt przentuje sie calkiem niezle ..

Gość gość
schudniezs ,ale pomimo cwiczen,juz nie bedziesz miala ladnego ciala,nie oszukujmy sie... :)

Gość gość
Debilko po schudnieciu zmieniaja sie proporcje twarzy,jak i kształt.Mi nie raz mówili jaka to ładna twarzyczke mam tak jak arangutan,bo jestem gruba i brzydka to chcieli mnie pocieszyć

Gość gość
a TY AUTORZY ,taki piekny jestes ??idealny ADONIS??,ze tak kobietom niedoskonalosci wytykasz ? :)

Gość gość
dziewczyny, czyli uwazacie ze jak ktos ma nadwage to nie moze miec ladnej buzi ? :D

Gość GRUBA GEBA jak u BABY ZE WSI
to nie moj problem ze masz GRUBA DUZA Twarz jak u baby ze wsi.. :O :O

Gość gość
Grube gebe ,mozna wykonturowac brazerem ,zeby wygladala na szczuplejsza,smuklejsza

Gość gość
ale ja takiej nie mialam nigdy twarzy okraglej, mam bardzo regularne rysy twarzy, wsytajac kosci policzkowe, nigdy niemialam drugiego podbrodka, taka uroda po prostu, a do lecznie kompleksow mi nie trzeba bylo potweirdzen, ja dobrze widzialam ze fakt buzia ladna ale dupa byla dla mnie jak szafa :P ze ladne rece, ale boczki wielgachne, ze cycki juz za wielkie, kazdy element swojego ciala potrafilam dobrze okreslic

Gość gość
Jak tłuszcz odkłada sie na twarzy,to nie moze miec ładnej twarzy.

Gość gość
akuart bronzera nigdy nie uzywalam, uwazam ze jest to najgorsze w makijazu bo konturowanie oszukuje druga osobe, mozna totalnie zmienic rysy twarzy a tak nie powinno byc. bo wygladamy jak nie my.

Gość gość
nie kazdemu tluszcz sieodklada na twarzy,jednemu na d***e drugiemu na brzuchu, a trzeciemy ogolnie, mam kolezanke ktora na wakacjach przytyla teraz 7 kg w miesciac i wszystko poszlo w brzuch i twarz, ja przytyje 15 i pojdzie wszedzie tylko nie w twarz, to zalezy od osoby

Gość gość
KONTUROWANIE TWRAZY -brazerem fajnie zmienia twarz ,sprawia ze wyglada ona na smuklejsza ,

Gość gość
A co tam oszukiwanie,to bys nie zmywała makijaży do snu,w łazience bys zmywała i od nowa robiła.Faceci to tez oszusci,czemu mamy byc szczere wobec nich?

Gość gość
no wlasnie, ale ja nie zmienialam twarzy zeby wygladala na smuklejsza, odpowiadam na insynuacje ze niby wyszczuplalam makijaze. ja jestem przeciwniczka bronzera. podkreslic oczy oczywiscie ale zmienac i wyszczuplac twarz to juz robic z siebie inna osobe

Gość gość
dobra ide bo mnie maz wola a juz pozno, dobranoc wszystkim , nawet tym ktorzy wyzywaja mnie od debilek :D grubym chudym ladnym i brzydkim :)

Gość gość
Przeciez jak facet zakocha sie w wygladzie,a potem wiadomo doceni na tyle charakter że może mu nie robic róznicy ze okaze sie ze inaczej wygladasz bez mak up.

Gość gość
Z tym makijazem to macie mylne pojecie,makijaz nie zmienia wygladu podkresla ,chyba ze makijaz bardzoo mocny teatralny wrecz ..

Gość gość
Idz debilko,dalej masturbowac sie do fotki Brada bajkopisarko.

Gość gość
Makijaz sprawia ze nawet tłuste laski staja sie ciekawe,makijaz nie zmienia fizycznie twarzy,ale zmienia optycznie ja.

Gość gość
Ta co pisze ze ma 10 kilo nadwagi a sie podoba cóż,może to wielbiciele slonic :)

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
Gdyż tak jak w kawale jest w życiu ; Mówi Icek do Wacka. Oj Icek ,Icek , tyle jest pięknych kobiet ,czemu na żonę wybrałeś taką brzydką? Oj Wacku ,Wacku , gdybyś ty miał moje oczy , to by ci się podobała.