Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niektóre brzydkie kobiety faceci nazywaja ładnymi

Polecane posty

Gość gość
Zeby miec zgrabna fajna laske ,to trzeba miec naprawde wyglad + naprawde kase !!

Gość gość
No dobra,ale nawet jak facet jest brzydki to nie znaczy ze musi komplementowac na necie jakies potworki otyłe,prawda?

Gość gość
Moze poprostu chca byc mili?

Gość gość
A moze mu sie podoba zrozum to !!!!!!!!!!!!!!!! KAZDY MA INNY GUST!!! co jednemu sie podoba ,drugi moze stwierdzic ze brzydkie-nie podoba mu sie !!! zrozum w koncu !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To nie mozliwe,przeiez facec***atrza sie na rysy i figure,a te kobiety sa naprawde brzydkie i grube.

Gość gość
Przeciez jesli kobieta,nie ma reguralnych rysów i ma nadwage to sie nikomu nie spodoba z urody,a przynajmniej nikomu normalnemu.

Gość gość
Oczywiscie słowo nadwaga nie mam na mysli szczupłyh dziewzyn,bo szczupłe wiele razy wmawiaja sobie że maja nadwage ale takie juz jak Ewa Farna teraz.

Gość gość
Nie podobaja im sie ale chca byc mili

Gość gość
ja mam podobno piekna twarz i nawet jak mialam duza nadwage (az 20 kg, wiem masakra :/ ) to i tak sie podobalam bo na twarzy nigdy pulchna nie bylam. po schudnieciu tez sie podobalam, twarz sie niewiele zmienila bo nie odkladal mi sie nigdy tluszcz na niej.mnostwo ludzi na mnie krzyczalo ze wczesniej to przypominalam monice belluci (wiem, wiem, gdzie mi tam do niej :D ) i ze mam sie nie odchudzac bo kobiecosc strace. aaaa jesli chodzi o facetow to dziewczynom latwo oszukac, wystarczy ze figura piekna i dobry makijaz moze zdzialac cuda. kobieta jeszcze sie zorientuje np ze tu zadzialalo dobre konturowanie twarzy ale facet juz nie. moi przyjaciele twierdza ze twarz jest najwazniejsza.

Gość gość
Ale te dziewczyny nawet na twarzy sa grube,a skad ze jak byłas gruba moze zlitosci mówili ze swietnie wygladasz?

Gość gość
Co z tego ze ladna twarz,jak cialo brzydkie... i nawet jak sie schudnie to juz nigdy cialo rozciagniete przez ten tluszcz nie bedzie ladne ,nawet cwiczenia nie pomoga nie oszukujmy sie..

Gość gość
Skad wiesz moze jak byłas gruba to mówili tak z litości ze swietnie wygladasz?A teraz kaza Ci przytyc,bo wiedzą że wtedy zaden by na iebie nie spojrzał,sa zazdrosne.

Gość gość
Bo ci faceci kazdej tak piszą,jak facet leci na gruba kobiete to znaczy że leci na wszystkie kobiety.

Gość gość
tylko ze ja nawet z tymi 20 kg nie bylam jakos strasznie gruba, po schudnieciu bylam juz za szczupla . :) i to wiele mezczyzn mi mowilo, a nie kobiet :D fakt faktem jesli chodzi o moja twarz to zawsze przyciagala uwage, a schudniecir 20 kg to nic, jaka skora ? zalezy od jakosci :P i cwiczen :)

Gość gość
Ci męzczyzni chyba zalowali ze nie moga sie juz z nikogo nabijac.Ja jakbym shudła 30 kg to byłabym anoreksją,ale i tak jest gruba wie oś kręcisz.

Gość gość
i nikt mi nigdy tego nie pisal, nie wystawiam sie na widok publiczny w necie :D

Gość gość
Bo załowali ze nie moga juz sie z Ciebie nabijac,faceci kochaja sie nabijac z grubasek.Jeśli po schudnieciu 20 kilo nie jestes zywa anoreksja,to byłas wtedy gruba.

Gość gość
jezu dziewczyny, naprawde tak trudno wam uwierzyc ? ja sie nie chce dowartosciowac, ja mam 30 lat i daleko mi do oszukiwania siebie, zdaje sobie sprawe z zalet i mankamentow urody, jestem bardzo obiektywna, a reacke na moj wyglad zawsze byly pozytywne :)ze strony mezczyzn przynajmniej. :)

Gość gość
G**********a z Ciebie,i naiwna to ze ktos sie uśmiecha niestety nie znaczy ze to pozytywne.Ja też jestem słoniem,ale faceci czasami sie ogladaja nawet jak nie widzą mojej twarzy,bo otyła sylwetka tez zwraca uwagę.

Gość gość
Niemal każda kobieta może wydać się ładna, a największe pasztety znośne. I może to nawet usłyszeć z ust faceta jeśli akurat jest pijany, ale nie na tyle żeby nie chciało mu się p*****ać. Kiedyś złowiłem do łózka takiego wieloryba, że do tej pory nie mogę uwierzyć, a znajomi i moja dziewczyna, która się o tym dowiedziała do tej pory o tym żartują. ;) Też pewnie usłyszała ode mnie, że jest piękna, tak przypuszczam chociaż nie pamiętam.

Gość gość
dziewcyzny no i co wy piszecie. gruba a gruba to roznica. w dodtaku jak ktos jest bardzo proporcjonalny . a po spadku 20 kg faktycznie zaczelam sie robic strasznie koscista :/ najlepsze ze nikt mi nie wierzyl ze mialam taka nadwage, nie wiem jakim cudem, hehe nawet lekarz byl zdziwiony jak na wage stanelam :P a po schudnieciu mowili, juz dosc pani L.... juz dosc. moze i waga w noremi ale zaczyna wygladac Pani troche choro. dziewczyny: dobrze wiecei ze rozne osoby z ta sama waga moga wygladac totalnie inaczej.

Gość gość
Byłas gruba to sie usmiechali,bo chiało im sie smia ze szzupła twarz,a taka gruba.

Gość gość
Własnie te z niedowagą wygladaja najlepiej,,pewnie byłas paszteciatkiem dla nich ty głupio ku/rwo.

Gość gość
hmmm dalabym wam link do mojej strony na fb ale sie nie ujawniam tak publicznie, szczerze to moge sie zalozyc ze ze zdjec nigdy byscie nie wywnioskowaly tej nadawgi :) a zdjecia sa robione zwyklym aparatem bez obrobek. a umiech mezczyzny w dodtaku pijanego jest bez znaczenia. hahah nie rozmawiacie z nastolatka, ja was prosze. ja mam 30 lat :D dla mnie nawet kompelement od nieatrakcyjnego mezczyzny jest przyjmowany obojetnie. no dziewczyny, prosze was, przeciez to lawto wyczuc czy sie podobacie czy nie :)

Gość gość
Lekarze wmawiaja nawet tym które wygladaja dobrze ze sa za chude,szczególnie lekarki mi kazali przystopowac jak schudłam 10 kilo w 2 miesiace,pfff i tak wygladałam jak swinia.

Gość gość
@gość dziś Mieliśmy na studiach taką koleżankę. Śliczna buzia, ale nogi jak słupy i niska, taka tocząca się kulka. Poza tym niegłupia i miła. Każdy tylko powtarzał,,szkoda, że nie jest zgrabna''. ;)

Gość gość
S********j ku/rwo nikt nie chce czytac twoich wypocin,sram na mezczyzn i jak którys sie na mnie patrzy mam ochote go zwyzywać.

Gość Heniuś
Bo który normalny facet mówi babie prawdę? Wszystkie mają być naj naj naj jeszcze raz naj a idealnie jest mówić tylko to, co ona chce usłyszeć. Mówienie babom prawdy to najprostsza i najefektywniejsza metoda by dostać kosza a często i jeszcze ekstra w twarz :) Baby są egocentryczne i narcystyczne, oczekują aplauzu, zabiegaczogodzin, hajsu itp. Co w tym dziwnego?

Gość gość
ja tez niezbyt fajnym facetom mowie ,ze sa piekni ,jak wypije heheheh

Gość gość
Faceci tylko patrzą zeby osmieszyc,brzydka i gruba laskę.