Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filipka13

co można zrobić z miłości?

Polecane posty

Gość Filipka13

Czytam książkę o kobiecie która tortury wytrzymała, aby swego męża nie oskarżyć. Ale tak naprawdę to chyba nierealne. Ja bym się bała. Miłość to jedno, a takie męczenie to inna rzecz.

Gość gość
a co zrobił jej książulek?

Gość gość
wszystko

Gość gość
a co byscie zrobili

Gość gość
na namieniowisko nie chóoj zdycha :) proste

Gość gość
*kamienie łupać :D

Gość gość
ja bym wszystko zrobila

Gość gość
Ja swojemu kiedyś powiedziałam, że na torturach wydam go jeszcze zanim zaczną, a on się zdziwił :D Tyle, że go by chcieli pewnie szybko zabić czy tam uzyskać jaką rzecz a potem zabić, więc czemu ja bym miała cierpień dłużej niż on, tym bardziej że półprzytomny człowiek może wszystko wygadać albo w gorączce albo pod wpływem środków chemicznych, a życie to nie film i gra na czas nie pomoże, nie przybiegnie żaden Stallone czy inny Van Damme i nie rozwali gołymi rękoma całej siedziby napastników ;)

Gość gość
a granice poznania? każdy ma granice ;) u niektórych szersze u innych węższe :D tak po pty trudno ocenić, napisz więcej może innym się rozjaśni :) jak tego dokonałaś? :classic_cool: tacy to zwykle ściemniacze, manipulatory, dla adrenaliny gotowi wrzucić do pieca własne jaja i upiec byle się jarało :D

Gość gość
zrobilabym to co mogla

Gość gość
chociażby z miłosci do danej osoby,można zrezygnować z tej osoby np dla jej dobra,żeby mogła realizowac swoje plany i cele,żeby mogła być szczęśliwa,tak jak tego pragnie

Gość gość
z czego? :) z bez pańskiej iluzji, która dawno zagubiła Pana w niebycie ułudy? :D

Gość gość
Dla prawdziwej miłości nie trzeba nic robić, wystarczy być.

Gość filipka13
Dziękuję za odpowiedzi, ja to myślę tak jak ty z 0:18, Stallone żaden cię nie uratuje, a ja jestem chyba dość strachliwa i też na sam widok narzędzi tortur sypałabym wszystkich. W filmach pokazują że bohaterka wszystko znosi, a najgorzej to jest dopiero, gdy grożą jej ukochanemu. A tak naprawdę ja myślę, że lepiej niech biorą na męki kogokolwiek innego, mego męża, moją siostrę, byle nie mnie :-)

Gość gość
No i wyszła natura kobiet, dla ukochanego nie zrobią nic co zagrażałoby im, więc następnym razem nie dziwcie się jak podczas spaceru z chłopakiem zaczepi was grupka szczeniaków, a facet nie stanie w waszej obronie, bo po co ma to robić? Żeby dostać w ryj, czy kosę między żebra? Lepiej niech zajmą się dziewczyną, niż nim :P

Gość gość
Kolejny leszczu :D Ją puknąłbym raz a ciebie pięć za to właśnie że jej nie bronisz :P FRAJERZE

Gość gość
Dzięki gościu, są jeszcze prawdziwi mężczyźni jak widać :-) Całuski do poduszki.

Gość izala
Ty sie filipka nie przejmuj ze strachliwa. Ja jak bylam mlodsza to na bierzmowaniu wzielam sobie imie jakies meczennicy, tak mi sie podobalo, i nawet zalowalam ze teraz juz nie ma takich przesladowan i ze nie zostane swieta, ha ha :) A tak naprawde to nawet laskotek bym nie wytrzymala jakby mnie tak meczyli.

Gość gość
Kolejny leszczu smiech.gif Ją puknąłbym raz a ciebie pięć za to właśnie że jej nie bronisz x hehehe puknąć to sobie możesz swojego kolegę lub on ciebie deklu :P