Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00Kamila02

NCTF REVOLUTION opinie

Polecane posty

Gość gość
on na prawde działa, nie wierze jak szybko i skutecznie mozna zauwazyc efekty !!! Polecam go kazdym swoim kolezankom

Gość grazyna_1970
Każda kobieta nie zależnie od wieku zadbać o swoją cere, któa starzeje się szybciej od nas. Ten krem pomagam znam zwalczac wszystki oznaki starości. Ja nie mialam duzo zmarszczek jak na kobiete ktora ma 40 lat, ale dzieki niemu czuje sie o niebo lepiej ;)))) Nawet moj maz zauwazyl roznice, a facetom to sie raczej nei zdaża ;D

Gość gość
no faktycznie faceci rzadko kiedy zauważają jakiekolwiek zmiany u kobiet :)) Przykłądem jestm moj mąż kiedy po 2 tygodniach pojscia do fryzjera, mowi ze ladnie wygladam :D

Gość gość
ja stosowałam ten krem!!!!! świetny produkt przynoszący szybkie i dlugotrwale efekty. krem skonczyl mi sie 2 miesiace temu, i to tej pory widze efekty i zmarszczki nie porwacają :))

Gość gość
Oszust. Bogaci się na okradaniu innych. Wprowadza lewe produkty, nabija ludzi w butelkę. Wykorzystuje i okłamuje pracowników. Poniżej pozostałe produkty pana Kaszubskiego: Delipox, ] Vitalash, \Belis Noir, A clear Iodine, Renewhair Biotin i kilkanaście!!! innych (Lipocare, Hialuro ultra, lipoxine, błonnik beta...). Poza tym, gdy zamówicie produkt, przyślą Wam inny. Następnie będziecie musieli zadzwonić na płatną infolinię (7 zł/ min), gdzie naciągną Was na koszty. Konsultant celowo przedłuża rozmowę a reklamacja nie zostanie uznana dopóki nie uzyska od Was wszystkich danych. 0000000 Oszukanych i walczących z oszustem zapraszam na stronę na FB: www.facebook.com/AntyPiotrKaszubski

Gość monisia38
Zmarszczki znikają w błyskawicznym tempie, az sie wystraszyłam hahahahhahaha. Rewelacja!

Gość klem13ania
wyje*** produkt. Kupiłam go mojej mamie i po prostu nie wierze jak teraz ona wyglada!!! Teraz ja sie zastanawiam czy tego nie brać, bo mama wyglada jak moja starsza siostra!!

Gość gość
kurde to na serio działa. Niby produkt z internetu, ale jest swietny! Dziewczyny czas być piękną!!

Gość dag_mara12
ten produkt robi furorę w stanach. Juz widze ze ogarnął rynek Polski, bo jest bardzo dobry. Polecm moje drogie!

Gość gość
wyglądam jak nowonarodzona!!!!!

Gość kornelia_0192_koraa
w końcu upowałam sie z tymi glupimi zmarszczkami!! widzialam efekt juz po 3 dniach. polecam każdej z WAS Kochne :))

Gość kurtniczka
stosowała i powiem szczerze, ze efekty na prawde widac. !!! chociaz nie majo on kosztuje, ale produkt jest warty tego!

Gość wiertniczkaania
no ja kiedyś sosowałam jakiś produkt za 30zl i dostałam strasznego uczulenia. DERMATOLOG POLECILA MI wlasnie NTCF Revolution, efekty tak jak dziweczyny opisują....

Gość gość
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa.... to jest to czego tak długo szukałam!!!! W koncu coś w normalnej cenie, dając przy tym rewelacyjne efekty!!!!!

Gość gość
No i świetnie. Ciekawe ile naiwniaczek się znajdzie i kupi ten kremik? Wszystkie opinie pisane przez oplaconą grupę osob, ktora w życiu tego kremu nie używała. Ale gratuluję pomysłu :)

Gość grazyna1992
Idealny do mojej suchej i przerwazliwionej skóry!!

Gość daga_dagi
w końcu pozbyłam sie moich kompleksów!! zmarszczki na czole zniknęły w 2 tygodnie!! SUper

Gość gość
Same kłamstwa, zmarszczki nie znikają od byle jakiego kremiku, no chyba że jednocześnie ten kremik uszkadza wzrok i wtedy poprostu nie widzicie swoich zmarszczek

Gość gość
ahahhaha w d**y ci nei uszkadza???

Gość gość
MI pomogl kobitki w 99%!! polecam bo warto

Gość gość
Juz nie musze wydawac kasy na rozne zabiegi kosmetyczne. Ja sie pytam po co? Jak krem NTCF REVOLUTION maskuje wszystko :))

Gość gość
rzeczywisice po kilku uzyciach czulam efekt liftingu. jakbym stosowala swietna maseczke na twarz. efekty juz po kilku dniach

Gość martysia_marcelina
kupilam go z siostrą, mojej baci na imieniny. Czula sie po nim bar nowonarodzona!! teraz wyglada o kilka lat mlodziej!!

Gość gość
ten krem robi furorę w stanach, on dopiero wchodzi na rynek Polski

Gość gość
myslalam ze to bedzie zwykly krem na dzien i na noc, cos w stylu "Nivea". Po prostu nei sadzilam, ze on ma jeszcze dodatkowe wlasciwosci !!! genialny

Gość gość
zakupiłam juz drugie opakowanie :)) na prawde to działa

Gość komuunisia
dziewczyny, dzieki Waszym wpisom kupilam opakowania. Jestem kobietom po 40-stce i mam nadzieje, ze tez bede miala takie efekty. Wole kupic jeden krem skuteczny, niz kilka ktore nei daja zadnego efektu

Gość gość
10 sekund w google, i już wiemy, że to kolejne oszustwo Kaszubskiego, takie samo jak Hialuro Ultra, Lipoxine, Błonnik beta i z 10 innych kantów: 000 wyborcza.biz/biznes/1 ,100896,15706393,Fikcyjni_lekarze__kradzione_zdjecia___u waga_na_biznesy.html

Gość gość
Produkt jest bardzo skuteczny na odchudzanie portfeli. Firma "krzak" rozprowadzająca towar bez adresu siedziby firmy, działa jak Amber Gold obiecująca wysokie zyski. Wielka ściema i oszustwo!

Gość stopspamerom
2 posty wyżej, świadczą tylko i wylacznie ze to sa wpisy KONKURENCYJNEJ FIRMY, ktore chce zepsuc pozytywny wizerunek przedsiebiorstwa. Ja bym sie w ogole nie sugerowała komentarzom nie na temat, bo ta osoba permamentnie wypisuje identyczne posty na innych forach. !!!