Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?Poronienie?Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny a wiec sprawa wygląda tak,25 sierpnia miałam dostać @,nie było jej, odczekałam 5 dni po czym zrobiłam test ciążowy wynik pozytywny ,wczoraj także zrobiłam test, wynik pozytywny ,około 16 pobolewał mnie brzuch tak jak na @ czułam skurcze po godz 18 zaczęłam lekko krwawić. O godzinie 22;00 dostałam okres ,brzuch bardzo bolał myślę że to mogło być poronienie (niestety nie zdążyłam się dowiedzieć czy to ciąża czy nie , wizytę u lekarza miałam na środę 10.09. ).Jeśli była bym w ciąży byłby to już 6 tydzień. Miała któraś z was taką historię,a może to nie było poronienie tylko tak mi się @ przesunęła , ale jeśli by tak było dlaczego testy wychodziły pozytywnie???

Gość gość
i nie wpadłaś na pomysł, żeby pojechać do szpitala w momencie kiedy zaczęłaś krwawić?

Gość gość
Ja miałam taką historię. I u mnie źle się skończyła. To był 6 tydzień i poronienie samoistne. Też niestety zdążyłam zrobić test i się dowiedzieć o ciąży. Bądź dobrej myśli. Ja w rok po poronieniu urodziłam zdrowe dziecko.

Gość gość
A co by to dało jakbym pojechała do szpitala ,i tak było już pewnie po wszystkim,krwi było dużo i ze skrzepami...

Gość gość
Dzwoniłam do lekarki która miała mnie przyjąć w środę ,kazała leżeć ,a rano jakby się cos działo jechać na pogotowie ,tylko że rano było już po wszystkim.

Gość gość
co by to dało? a no na przykład dostałabyś luteinę lub duphaston i może dałoby się uratować ciążę

Gość Moniczkaaa86
Witaj. Ja tak miałam w pierwszej ciąży. 6 tc okropny bol i krew...polecialo wszystko. Gorszy od bolu fizycznego byl ból psychiczny. Po 3 miesiacach od tamtego kolejna ciąża ktora skonczyla sie zabiegiem wczoraj i znowu wszystko od nowa,caly bol i strach...zgłoś sie do lekarza niech Cie zbada i zrobi USG by sprawdzic czy nic nie zostalo...

Gość gość
Jeśli dużo krwi i s k rzepy to poronienie . tez tak miałam . no juz jest po.... ale idź do lekarza ... może trzeba oczyścić maci ce ....

Gość gość
miałam podobna sytuację, więc tak w 5 t i 2 dni lekarz stwierdził ciążę i nie było widać jeszcze zarodka, dzień później dostałam krwawienia, wyleciał ze mnie skrzep dość duży i myślałam że już po ciąży że to zaczyna się poronienie, ale było bez dolegliwości bólowych, nie jechałam do szpitala ponieważ miałam w domu dupaston i cały czas go brałam, wiec co by mi w szpitali pomogli a na tak wczesnym etapie macica sama się oczyszcza, ale do lekarza poszłam 1,5 później, bo nadal mnie mdliło, piersi bolały, i co się okazało że jest ciąża , zarodek, i biję serduszko:) lekarz mówi że mogła to być ciąża blixniacza, bo po tym co opisałam niemożliwe żebym miała krwawienie ze skrzepem i dalej była w ciąży , wiec wszystko jest możliwe

Gość gość
sprawy opisywane przez Was wyglądają bardzo poważne. Skąd jesteście kobitki? Jeśli z Białegostoku lub z okolic to przyjedzcie do ginekologa do którego ja chodzę i zrobicie sobie badania. Szczerze polecam ten gabinet http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ Zawsze bez nerwów i stresu tam chodzę a pani doktor Wam pomoże z tymi przykrymi kobiecymi sprawami.