Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ogarniam tego wszystkiego, nie zalezy mi na pieniadzach

Polecane posty

Gość gość

nie zalezy mi na pieniadzach, na imprezach, przygodach na jedna noc, na szpanie, chcialabym czegos wiecej od zycia, po co to wszystko...? marzy mi sie osoba, przyjaciel/przyjaciolka z ktora moglabym pogadac o zyciu, pofilozofowac, chodzic na dlugie spacery, czemu tak ciezko kogos takiego znalezc?

Gość fact26lo
mysle podobnie tez chcialbym poznac taka kobiete :)

Gość gość
też tak myślałam, a potem przychodzi szara rzeczywistość i pieniadze okazują się ważne. nie, nie dla szpanu, ale dla zdrowia, dla spokojnego bycia razem...ech

Gość gość
nie ma takich kobiet odnośnie pieniędzy - zapewniają one bezpieczeństwo, pozwalają przeżyć, więc niemożna mieć pretensji do kobiety, że zwraca uwagę na grubość portfela

Gość gość
A to dziwne, bo jak facet zwraca to jest niewartym uwagi pieprzonym materialistą :D

Gość gość
Co prawda mamy równouprawnienie, lecz ja nie wyobrażam sobie by budować poważny związek z kobietą licząc na jej pieniądze, pieniądze rodziców, "teściów". Najlepiej kiedy kobieta nie jest finansowo uzależniona od partnera. Dla jej psychicznego komfortu - ma na własne potrzeby, a w razie gdyby jednak facet jej nie pasował, nie zostanie z nim wyłącznie dla pieniędzy. W Polsce jest 50% mniej rozwodów niż w zachodnich krajach europejskich. Ludzie bardziej kochają się? wątpię. z "przyjaciolka z ktora moglabym pogadac o zyciu, pofilozofowac, chodzic na dlugie spacery" Łatwiej będzie kupić sobie psa/kota. Nie te czasy, by zawierać przyjaźń z żoną/partnerką. A wnioskuję to choćby po tematach na tym forum. (ludzie są w związku nie znając się, nie potrafiąc ze sobą szczerze rozmawiać).

Gość EmilaJoyFashion
Cześć dziewczyny, Będę z Wami kompletnie szczera- właśnie założyłam mały sklep internetowy z butami i chcę go tutaj delikatnie promować. Proszę abyście sie nie denerwowały a jak któraś będzie zainteresowana- zapraszam :) http://joyfashion.pl/pl/c/Wszystkie/71 Ekstra ceny , super modele. Polecam!! Pozdrawiam, Emila