Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny... jestem już słaby...

Polecane posty

Gość gość

piszę do Was dziewczyny, bo Wy jakoś potraficie przekazać takie ciepło psychiczne/mentalne. Mam 21 lat i jestem chłopakiem Mam już dosyć: za pare dni zaczynają mi sie poprawki na studiach prawniczych na I-wszym roku, a ja już nawet nie potrafie czytać tego z czego mam zaliczać Moja matka sie przejmuje tymi studiami i to taka kolejna presja, że jak nie zdam to klapa Jak nie te studia to nic mnie nie czeka bo mam technika turystyki i mature moja mama też ma słabą psyche bo jakiś czas temu powesił się mój kuzyn/jej cheśniak dociera do mnie że życie jest niesamowicie ciężkie zacząłem prace w kolejnej ochronie, jutro mam 2gi dzień a już wiem że ze mną robią spasłe kapusie, komuniści (w centrum handlowym do którego mam 30 minut jazdy busem :( ) nie mam dziewczyny, choć wygadany jestem i wcale nie głupi i nie brzydki, ale nie mam oparcia u nikogo z zewnątrz!!!! mam dosyć...

Gość gość
Niestety nie jest łatwo w tym świecie. Sama mam wrażenie że ten świat każdego dnia wysysa ze mnie resztki życia. Chciałabym Ci pomóc ale niestety nie mam recepty. Mam jednak nadzieję, że ją znajdziesz i będziesz szczęśliwy. Piszę chociaż wiem, że nie takiego"wsparcia" oczekiwałeś ale też nie chcę ominąć Twojego tematu tylko dlatego że samej mi ciężko. Trzymaj się :)

Gość daaaisy
głowa do góry. W życiu nie można oglądać się za siebie tylko biec co tchu do przodu. Nie przejmuj się studiami, znam nie jedną osobe która porzuciła studia a dzisiaj ma super prace także to nie jest duży problem. Nie myśl o poddawaniu się, o słabej psychice. Powtarzaj sobie zawsze POTRAFIE, UDA MI SIĘ, ''przegrany''-to nie słowo dla mnie.

Gość gość
dziękuje, ale słowa to tylko słowa ;/ w domu nie ma pieniędzy, tylko mama jakoś nas utrzymuje, ja staram sie pomagać ale moje czesne to 750zł ;/ a jak nie zdam to rok w du*ie ;/ i chodzić z łebkami to grupy....

Gość gość
750 zł miesiecznie *

Gość gość
To ja zawsze byłem tym dobrym i opanowanym, oparciem dla ludzi a teraz wstyd mi, że potrzebuję się WYPŁAKAĆ! i to w ramie dziewczyny... nie wiem czemu...

Gość gość
Na dziewczyne masz jeszcze czas Teraz się ucz do tych egzaminów, ile wlezie :), a potem napisz, jak Ci poszło Aha i wracając do Twojej prosby- przekazuje Ci ciepło mentalne:D pomoglam? :)

Gość daaaisy
czasem trzeba się wypłakać, wyżalić i nie należy się tego wstydzić ;-)

Gość gość
pomogłaś ;) ja poprostu potrzebuje kontaktu z kimś, z kim będę mógł uciec od tego mojego życia... Dziękuję Ci, zajrzałaś do tego temu jako jedna z nielicznych, jakby nikt nie odpisał to już byłby kompletny koniec...

Gość gość
tematu*

Gość gość
Nie ma za co :D Trzymaj się i się ucz :) tez się powinnam teraz uczyć, ale mi się nie chce

Gość gość
Ale ogólnie to się nie przejmuje tak nauką Ja kiedyś się strasznie stresowalam, chociaż mi świetnie szło. Pozdrowienia:D

Gość gość
podziwiam Cię, masz silną psychike ;D

Gość gość
Ja(22:52)?

Gość gość
Ta dziewczyna z którą pisze cały czas teraz. Dlaczego silną? Bo jako kobieta potrafisz wesprzeć faceta

Gość gość
Nie poddawaj sie! Po czesci wiem co czujesz, sama jestem po 1. roku medycyny (tez ciezkie studia) i wlasnie mam za soba koszmarnie ciezka poprawke. W ogole sie jej nie spodziewalam wiec to byl cios. Nie ma lekko w zyciu, do roboty! Poprawisz, zdasz na 2 rok, nie ma tego zlego :D Gosci z pracy olej jesli Ci nie odpowiadaja. Rob swoje. Mysl o tym ze robisz to dla siebie i ze dasz rade, przebrniesz przez wszystko :) A dziewczyne znajdziesz we wlasciwym czasie, kiedy jest jej pisane sie zjawic w Twoim zyciu. Zajmij sie np swoja pasja czy przynajmniej praca teraz, skup sie na swoim rozwoju, zaimponujesz wybrance :)

Gość gość
Tylko jakby co, to ja nie jestem gosciem 22:21 :D Ale raczej nie mam silnej psychiki:)

Gość gość
I dziewczyna wyzej dobrze napisala - powtarzaj sobie ze potrafisz i ze Ci sie uda. Po prostu idz przed siebie i sie nie zatrzymuj. Kazdy potrzebuje cieplego slowa, ten co zawsze wspiera innych rowniez :)

Gość gość
Ah już nie będę dochodził do tego do którego gościa pisałem bo mi sie pomieszało :D Dziękuję Wam, i szkoda, że możemy utrzymać kontaktu na dłużej, bo fajne dziewczyny z Was, a co do mojej pasji (23:01) hmmm to jest to lektoring (w TV, radio itd.) i tworzenie muzyki i to jest to co chciałbym robić... A tak btw. poprawka zdana?

Gość gość
Super! Masz mozliwosc sprobowac sie, nawet zaczac np w radiu studenckim? Komponujesz? W sensie DJ czy klasycznie? :D Zdalam. Ty tez zdasz :)

Gość gość
Ja jestem gość 22:38, 22:45, 22:52, 22:57 i 23:02, żebyś się nie pogubil :D

Gość gość
I dj (house, electro house, big room itd.) i muzyka filmowa, jak próbowałem gdzieś się dobić to mnie nie chcieli ;/ pousuwałem kawałki ze złości wtedy, tak bym pokazał, ale naprawde, nieskromnie napiszę, że nie jedna osoba płakała przy mojej muzyce filmowej I GRATULCJE ZDANEJ! a ja nie zdam bo mam 4 poprawki ;) więc wiesz... i wszystkie na dniach.... Gościu 22:38, dzięki :P to może jak macie na imie? Ja Mateusz

Gość gość
Gość 22:38 ma na imię Asia i bardzo lubi muzykę filmowa:)

Gość Maatteeusz
A ja bardzo lubię imię Asia ;) Co lubisz robić Asiu?

Gość gość
słuchać muzyki filmowej :)

Gość gość
sprytna odpowiedź ;) jej, ja tak zaczynam rozwijać rozmowę a Wy może już spać idziecie...hm?

Gość gość
Jeździć na rowerze, czytać książki, grac w ping-ponga i śpiewać A Ty co oprócz muzyki? I prawa:)