Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajęciadlaprzedszkolaka

6 latek idzie do szkoły

Polecane posty

Gość zajęciadlaprzedszkolaka

Dla 6 - latka czas rozpoczynania edukacji szkolnej jest dużym wyzwaniem. Od tego roku szkolnego każde dziecko, które ukończyło 6 lat musi zacząć realizować obowiązek szkolny! Serdecznie zapraszam rodziców pięciolatków na konsultacje z psychologiem. Dzieci w wieku przedszkolnym zapraszam na indywidualne zajęcia ogólnorozwojowe przygotowujące do podjęcia nauki w klasie pierwszej szkoły podstawowej. Wszelkie informacje można uzyskać pisząc na adres kwasniewskapaulinaa@gmail.com

Gość gość
nie pitol ze kazde... tylko dzieciaki urodzone w pierwszej polowie roku. poza tym szkola dla szesciolatkow jest super zorganizowana. lekcje nie sa zwyklym siedzeniem 45 min w lawce.... nawet gdy dzieci sa niechetne do siedzenia w lawce wychodza z pania na plac zabaw. wiem bo moj maluch wlasnie poszedl do szkoly jako 6cio latek i jest zachwycony szkola...ja tez

Gość gość
Moje córki mają 8 i 10 lat i nie chodzą do szkoły, uczą się trybem "domowym", ponieważ cały czas podróżujemy. I szczerze mówiąc to wszyscy jesteśmy zachwyceni takim rozwiązaniem

Gość armia
Ja zapisalam swoje dziecko do nowo otwartej szkoły .Akademia Bystrzak to placówka , w której dzieci i młodzież rozwijają swoje umiejetności i wyobraźnie, nie tylko matematyczna i polonistyczną, ale rownież artystyczną, są warsztaty teatralne, lekcje tańca, rysunku ,w zależności od grupy wiekowej. I wiele zależy od szkoły , aby dziecko czuło się w niej dobrze ..