Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Śmieszą mnie wszyscy ludzie, ktorzy nie uprawiaja sportu

Polecane posty

Moi rodzice na przykład nigdy nie uprawiali sportu. Siedzący tryb życia. Teraz na starość ich wszystko boli i wszyscy mają im współczuć jak im ciężko. Pomijam fakt, że wiecznie otłuszczeni. No ale to ludzie starej daty. Śmieszy mnie jednak jak dzisiejsza młodzież nie uprawia sportu. Skąd te wszystkie choroby cywilizacyjne jak nie od braku ruchu. Strasznie dużo grubasów na ulicach. Szok. Młode dziewczyny wielkie jak maciory. A przecież kobiety powinny być delikatne. Ale co się dziwić jak cały dzień na fejsie i malowaniu spędzają a jedzą jak kulturysta 6 posiłków dziennie po 1tys kalorii?

Nie przejmuj się Krzysiu :D. Kiedyś złamiesz rączkę albo mili panowie w dresach wybiją Ci wszystkie ząbki i też znajdzie się jakiś IDIOTA, który będzie się z Ciebie śmiał :D :D :D. Takie jest życie :(.

Gość gość
już wyszedłeś z psychiatryka? szybko

Gość gość
Moja mama nigdy sportu nie uprawiała, ale za to zasuwa w pracy i jest szczuplutka. Tyle że kobiety z jej pracy robią to samo i są grube. Tak więc ludzi nie można oceniać ot tak prosto, że gruby to nic nie robi, a chudy na pewno ćwiczy. A ty się głównie do tego odniosłeś. Tymczasem nie wszyscy ludzie nieuprawiający sportów są grubi.

Gość gość
Ciesz sie ze nie masz przepukliny kregoslupa, refluksa i może innych chorób ..Wtedy bys nie pisal głupot idioto.!!

Gość gość
mnie najbardziej śmieszą ci wszyscy niby faceci przesiadujący codziennie na babskim forum

Gość gość
Mnie to moze nie smieszy tyle, co ja tego nie rozumiem...Sport to zdrowie, kazdy o tym wiem. Ja jestem przerazona, jak ktos mlody, wchodzac na 2 pietro dostaje zadyszki!Kocham sie ruszac, kocham sport i regularnie go uprawiem. Tancze i chodze na fitness, bo to lubie robic. Codziennie widze ludzi na zajeciach i jestem w szoku! Jak mozna nie umiec złapac za stopy, przy wyprostowanych nogach....Ludzie czasami siegaja co najwyzej do łydek i kostek.MASAKRA!.Tylko, ze dla tych ludzi jest jakas nadzieja, ze sie rozkręca i beda lepsi.A dla tych co nic nie robia i dysza w tramwaju, po krotkim sprincie, zeby do niego dobiec- nie ma.Ruszajcie sie bo sami sobie szkodzicie!

Ludzie, którzy nie uprawiają sportu są więźniami własnego ciała. Ciało ich ogranicza. Niektórzy to nawet nie mogą się schylić aby zawiązać but. Nie mogą wejść do swojego mieszkania na 4 piętrze. Nie mogą wyjść na spacer w upalny dzień. Masakra.

Gość gość
Tak, niektórych ciało ogranicza z powodu chorób, ubocznych skutków lekarstw i żywność przepełniona konserwantami oraz chemią. Niektórzy naturalnie mają szybką przemianę materii więc jedzą co chcą w ogóle się nie ruszając. Mnie to nie śmieszy.

A co myślisz idiotko, że chudy to zdrowy? Że jak się nie tyje to można siedzieć na d***e i wp*****lać kebaby? Haha takie ciało to śmietnik. Ile zrobisz przysiadów ze 100kg obciążeniem na plecach? Jak długo jesteś w stanie biec sprintem?

Gość Master of vagina
Krzysiu bez nozki dlugo nie pobiegniesz:-)

Gość masterofDef

A mnie nie smieszą tacy ludzie, jest mi ich po prostu żal. Ja uwielbiam sport, choć on kosztuje wiele wyrzeczeń. Lecz wszystko da się zrobić. Tani sprzęt sportowy kupuję na 11teamsports, jedzenie przygotowuję sobie sam, a zamiast auta - wybieram jazdę komunikacją do pracy. Uwielbiam ruch i sport, ale jednak nie należy się śmiać z tych co unikają ruchu.