Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie miasto w Polsce jest według was najładniejsze ?

Polecane posty

Gość jestem tu tylko na chwileczke
bo każdy kto ma kasę chce mieć własny dom a nie mieszkanie. Nawet apartamentowiec ze strzeżonym osiedlem nie jest namiastką własnego domu z ogrodem, oczkiem wodnym, własnym podwórkiem. A w mieście nie ma się jak budować to zostają przedmieścia i okoliczne wioski.

Gość gość
A Łódź to fajne miasto

Gość gość
jak ktoś pisze jaki piękny Kraków to mnie na śmiech zbiera. za każdym razem jak tam byłam to lało, było szaro i obleśnie i nigdy nie widziałam tego miasta ładnego. statystyka była dla mnie suką. Płock z wzgórzem tumskim szczególnie wieczorem dla mnie są piękne. Gdańsk mi się podoba- bardzo ładne miasto, w Toruniu nawet przyjemnie jest- podobało mi się. Łódź lubię chociaż ona jest paskudna akurat. więc generalnie stawiałabym na Gdańsk, że najładniejszy. Warszawa jest paskudna jak dla mnie.

Gość ojciec Mateusz
Sandomierz oczywiście :-)

Gość gość
Milanówek jest jednym z ładniejszych

Gość gość
KRYNICA ZDRÓJ :)

Gość gość
Poznań jest bardzo ładny i porządny Warszawa to moim zdaniem wielki śmietnik

Gość gość
najładniejsze są te mniejsze miasta bo o mniejsze miasto łatwiej zadbać. Po prostu. Co z tego, że Warszawa się rozwija. Jest ładna ale tyle samo co ładnych dzielnic jest brzydkich, slumsowatych dzielnic. Ile w Warszawie, szarych brzydkich blokowisk z wielkiej płyty ? Multum. A Kraków - ładna starówka, ładny Wawel. I nic pozatym, do okoła zwykłe stare blokowiska. Łódz też brzydka. Najładniejszy chyba będzie Gdańsk z tych większych.

Gość gość
Warszawa to ohydne miasto, a dopełnieniem obrazu są dzicy warszawianiści.

Gość gość
Z tych większych to Zielona Góra jest ładna bo właśnie nie jest wcale taka duża. Nie ma tam tylu tych slumsowych blokowisk, jest dużo zieleni w całym mieście, deptak zielonogórski jest bardzo urokliwy. Fajne miasto.

Gość gość
Dokładnie, Kraków jest ładny ale tylko centrum...im dalej tym gorzej :O

Gość gość
Olsztyn

Gość gość
wszystkie sa ladne

Gość sssallllmeneeeee
Facet wykładający logikę na UJ to Pan Dy... , wystarczy napisać do niego maila. Ciekawe jak on się ustosnkuje hehehe :) Jeszcze sprawdzę kto wykłada prawoznastwo i też do niego napisze...Jeszcze się okaże, że któryś z nich ma wykłady na 3cim roku i mamy pomówionego kolesia już na 100% :D

Gość sssallllmeneeeee
o sory to nie ten temat :D

Gość gość
Bielsko Biała - miasto mniejsze, niż stolice województw, ale bardzo bardzo dobrze zagospodarowane, zadbane. Zwane tez "polskim Wiedniem".

Gość gość
Prawda taka, ze polskie miasta sa brzydkie...wystarczy zobaczyć jak wyglądają miasteczka w Bawarii, jak tam zobaczysz te miasteczka to nigdy nie nazwiesz żadnego miasta w Polsce nawet trochę ładnym. Nawet duże miasta w Niemczech jak Hamburg, Munchen, Kolln czy Berlin są ładne i zadbane. Zaraz wyskoczycie ze Niemcy przecież są bogaci itd...Tak, ale to nie kwestia techniki tylko dbałości. Tam nie ma porozrzucanych śmieci na trawniku, grafitii można malowac tylko w dozowlonych miejscach, nie ma syfu takiego jak w Polsce.

Gość gość
u nas tez nie ma smieci

Gość gość
Wrocław, ładny i klimatyczny.

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Zakopane, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-zakopane z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z Poznania. To pewnie od czasu aż Alkom zajął się sprzątaniem miasta. Wcześniej było brudno i pełno śmieci leżało na ulicy, a teraz zrobiło się czysto i przyjemnie.