Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce zjeść swoje lozysko jak je zabrac

Polecane posty

Gość gość
Jestem facetem, niedlugo "rodzimy" tzn. bede przy porodzie (juz drugi raz). Kazdy moze zjadac co chce - to jego prawo. Wolalbym jednak, aby druga kobieta w pokoju malzonki (w tej klinice sa pokoje dwuosobowe) ograniczyla swoje wyzywienie w obecnosci innych osob do standardowego wiktu szpitalnego, a konsumpcje lozyska przeprowadzila w swoich czterech scianach, po powrocie do domu.

Gość gość
ty się nie odzywaj.

Gość katarzyna31
poszukaj w necie czy jest firma ktora sie tym zajmuje w PL. wybierasz sposob w jaki lozysko ma byc przygotowane, sa rozne opcje, tabletki sa chyba najmniej "odrzucajace" ale mozna tez zrobic koktajl z czesci lozyska ktory jest poddawany wczesniejszej obrobce. to nie jest zart drogie Panie, nie ma sie co dziwic i udawac wymiotow, takie rzeczy maja miejsce tak jak wszczepianie zastawki sercowej z zrobionej z tkanki swini czlowiekowi i chrumkac potem nie bedziecie :)

Gość gość
do goscia 14.40 - wiesz w usa i ... to nawet psy bzykaja ludzi . pewnie chcesz byc wiecznie mloda i sie bzykac nawet w wieku 100 lat. wiesz na sama mysl podbija mnie na wymioty. radze przeprowadz probe generalna , bo wiesz a jak ci nie posmakuje to bedziesz obgadywac polski szpital ze nie spelnia warunkow. obrzydliwosc ... łeee ... łeee ...

Gość gość
Ja puerdziu ale jestescie obrzydliwe skorupy jaj, lozyska, kozy moze jeszcze gowna zjadacie?

Gość gość
Mniam mniam ja jem kozy