Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Judyta0000

Mam chłopaka , a zakochałam się przez internet. POMOCY !!! :P :(

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od roku. Parę miesięcy temu poznałam innego samczyka. Piszemy do siebie regularnie, dzwonimy. Z jego behawioryzmu wynika, że jest chętny na polepszenie jakości tej znajomości. Niestety dzieli nas 160 km i spotkaliśmy się tylko dwukrotnie. Mam teraz kryzys woli. Chcę dalszych spotkań z tym chłopakiem.. :( HEEEEEEELP

Gość gość
wiec sie z nim spotykaj i rżnij jak masz ochote

Gość gość234543
Chodz, chodz, chodz, usiądź na kolanka... Chodz, chodz, chodz, pokażę Ci bananka :D

Gość gość74754
Jak nie o seks to o pieniadze :D Oj autoreczko...

Gość gość
Jak sie mozna zakochac w kims,kogo w ogole nie znasz?Zakochalas sie w slowach,rozmowach telef?i po 2spotkankach juz masz mentlik w glowce?Skad wiesz jaki jest,jakie ma zamiary,podejscie do zycia,jakie wartosci wyniosl z domu,czy ma szacunek do ludzi,czy jest opiekunczy,wrazliwy,troskliwy.Kuzwa kochliwa jestes widac,duzo nie potrzebujesz:D,za jakis czas poznasz przez internet 2go i znow bedziesz zakladac temaciki,ze sie zakochalas przez neta,ale nie wiesz,bo jest tamten

Gość gość
Samczyka ??? prymitywna lasko, szkoda twojego chłopaka, zostaw go nie nie niszcz mu zycia, durna babo. Dalej w życiu kieruj sie dupą to daleko zajdziesz . Samico

Gość gość
zauroczylas sie, bo to cos nowego,innego. itd. bedziesz zalowac.

Gość gość
Oj przecież nie musisz od razu rezygnować ze wszystkiego... Zdejmij majtki i daj mu sie wydymać kilka razy :D Korzystaj z życia ;)

Kafeterianie mają racjè, szkoda twojego realnego chłopaka. Jestes niedojrzała i dwulicowa, bo krècisz na dwa fronty.

Gość gość
Kup sobie chomika.