Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy koleżanka robi mnie w konia?

Polecane posty

Gość gość

gadałam z koleżanką o sztucznych rzęsach bo obie używamy i ona mnie wysmiala że głupia jestem że używam każdej pary tylko na raz bo ona twierdzi że jak przyklei to nie ściąga ich na noc i w ten sposób jedne używa przez nawet 2 tygodnie dopóki jej same nie odpadają a jak dobrze wyglądają po odpadnięciu to używa jeszcze raz. Czy ona mnie robi w konia? czy ja się frajeruję używając rzęs jednorazowo?

Gość malgosia220483
A po co w ogóle używać sztucznych rzęs?

Gość gość
ja pierwsza zadalam pytanie, jak mi odp na moje to ja ci odp na twoje. a jak nie znasz odp na moje to po co sie wtracasz w temat? nie wiesz po co sie uzywa sztucznych? jest wiele powodow a odp znajdziesz w internecie, ja na swoje pytanie nie znalazlam odp wiec zadaje tutaj

Gość gość
ja używam sztucznych rzęs ponieważ miałam przykry wypadek przykleiłam sobie gumę do żucia na rzesy i wyrwałam rzęsy z cebulkami, zostało mi ich niewiele i wygląda to paskudnie więc zaslaniam się sztucznymi i jestem skazana na to przez całe życie więc zależałoby mi na jak najmniejszych kosztach no i wysiłku bo ciężko tak rano wstawać i przyklejać codziennie, wolałabym rzadziej tylko nie wiem czy tak można moze koleżanka mnie oszukuje

Gość gość
nikt nie wie czy po prostu nikt nie chce mi pomoc? nie ma tu nikogo?

Gość gość
nikt ci nie" od"p, bo ty nie chcesz nikomu "odp" itd nie rozumiesz łazęgo, że takie ciągłe "Odp" i "Odp" i "Odp" świadczy o twojej kulturze, a raczej o jej braku? Możesz mi nie odp :) :) :) a wiesz dlaczego? bo mam cię w tyle

Gość gość
ja pierwsza zadalam pytanie, jak mi odp na moje to ja ci odp na twoje. a jak nie znasz odp na moje to po co sie wtracasz w temat? ja jebie xd

Gość gość
Jaakim cudem przykleilaś sobie gumę do rzęs??

Gość gość
a ja znam odp na Twoje pytanie, ale nie odpowiem, bo taką chamską podwórkową zasadę to możesz sobie w swojej piaskownicy stosować, a nie próbować normalnych ludzi ustawiać... i to jeszcze przez INTERNET :D

Gość gość
jak miałam 5 lat to podczas zabawy przykleiłam sobie gumę do rzęs, wtedy wydawalo się to zabawne ale przy odklejaniu to juz nie było tak wesoło

Gość gość
Przecież rzęsy odrastają. Nie sciemniaj

Gość gość
jak się wyrwie cebulki to jak mają odrosnąć?

Gość gość
wypadają z cebulkami a też odrastają

Gość gość
Chyba z kawałkiem powieki sobie tę gumę oderwałaś. :D :D :D Rzęsy po wyrwaniu nawet z cebulkami powinny odrosnąć, tak jak włosy w każdym innym miejscu.

Gość gość
ja mam takie przerzedzone, kilka jest kilka nie ma i nieciekawie to wygląda

Gość gość
jakby po wyrwaniu z cebulkami włosy już nie odrastały to byłoby zbyt piękne. Wystarczyłaby tylko jedna depilacja nóg i spokój na całe życie :D :D

Gość gość
A nie możesz po prostu sama sprawdzić czy to dziala? :O po prostu nie odklej ich dzisiaj na noc i zostaw do rana. Ale masz problem.

Gość gość
Nie zawsze tak jest że rzęsy odrosna, to działa trochę inaczej niż wzrost włosów. Jeżeli został uszkodzony mieszek to rzęsa raczej nie odrosnie.

Gość gość
glupie solary, rzesiary tipsiary, blondyny

Gość gość
razem z rzesami guma do rzucia wyrwala jej tez kawalek kory mozgowej odpowiedzialnej za myslenie buhahaha

Gość gość
Ja szlucznych rzęs nie uzywam ale mialam znajoma ktora uzywala. Robila tak jak twoja kolezanka.

Gość gość
ludzie jesteście pełni zawiści weźcie spójrzcie na siebie jaka podłość z was bije wasze matki takie coś wychowały... wstyd robicie swoim rodzicom!!!