Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotelik samochodowy

Polecane posty

Gość gość

przyszła pora na zakup.... jakie marki są najlepsze i nabezpieczniejsze dla dziecka?

Gość gość
Możesz sobie przejrzeć bodajże na fotelik.info rankingi z testami ADAC i sama wybrać coś odpowiedniego, dodatkowo trzeba przymierzyć dany model do konkretnego samochodu. Ogólnie się przyjmuje  że bezpieczniejsze są te montowane na bazie isofix i montowane tyłem.,

Gość gość
czasem ten najdroższy okazuje sie gorszy jakościowo niż ten tańszy, trzeba o tym pamiętać wybierając model

Gość gość
Jeśli naprawdę zależy Ci na bezpieczeństwie dziecka, to tylko RWF czyli fotelik montowany TYŁEM. Radzę zagłębić temat.

ja mam pebbla, a starszy synek jezdzi w rodifixie, zalezy z jakiego przedzialu wagowego szukasz,oba mam z maxi cosi solidne marka foteliki z dobrymi wynikami w testach bezpieczenstwa

Gość gość
my zamówiliśmy fotelik britaxa w polo markecie znajoma para bardzo nam go zachwalała.....

my zamiast popularnego pebbla mamy MiloFixa i jestesmy zadowoleni ze tak dobrze trafilismy. dlatego zadecydowalismy ze drugi fotelik tez bedzie z maxi cosi. czy mozecie polecic mi jakis konkretny? jets ich dosc sporo i nie wiem ktory sprawdzi sie najlepiej, pozdrawiam

Gość gość
Ja mam Graco Coast w tej chwili i sobie chwalę