Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panszalony

TKLIWI NIHILIŚCI

Polecane posty

Kiedy bylam mala, myslalam, ze wszyscy obcy ludzie sa tylko statystami. Wielkim zaskoczeniem bylo dla mnie, ze ci wszysvy ludzie spotykani na ulicy, czy w autobusie maja swoje zycie, swoje rodziny i problemy. Wtedy zaczynalo do mnie docierac, ze jestem tylko pylkiem...

Wadera69 Też się nad tym zastanawiałem, to niesamowite zwłaszcza kiedy pomyślisz o swoich doświadczeniach w ciągu przeżytych lat i faktycznie dochodzisz do wniosku, że każdy działa podobnie. Ile istnień tyle niesamowitych historii.

Od myslenia glowa nie boli, Madziu. Dodam jeszcze, ze skoro jestesmy tylko drobinkami na tej planecie, to nie ma sensu naszych problemow urabiac do rangi katastrof zyciowych...

Kiedys, w pewnym japonskim filmie bohater powiedzial: Smiej sie, a caly swiat bedzie smiac sie z toba. Placz, a bedziesz plakac sam. Prawdziwe do bolu...

Dobrze nie będę narzekał :) O.. mój sąsiad, co mieszka piętro wyżej wyrzucił właśnie z balkonu suszarkę z ubraniami :P Taka luźna dygresja :P

Pewnie niemiłe rzeczy :P Jak już zdążyłaś zauważyć jestem przemądrzały, nudny i skupiam się na sobie - sąsiedzi mnie nie lubią ;)

Gość gość
O czym dziś rozprawka? Sąsiad bez jaj??•

Oj tam zaraz nieuzyteczny... Zwyczajnie antyspoleczny:-) Spoleczenstwo samo sie o to prosi.

Gość gość
To może społeczeństwo też jest bez jaj?•

Gość gość
Nie muszą według ich mniemania. Ale tego się wymaga!! 2 jaja trzeba mieć, bez dwóch zdań. Ci bez, to wybrakowane egzemplarze nie z własnego wyboru.•

Gość gość
Uh. Więcej znaczy mniej, czy mniej znaczy więcej?•

Jeśli mniej znaczy więcej. Im mniej wypiję, tym więcej zrozumiem. Jeśli więcej znaczy mniej. Im więcej wypiję, tym mniej napiszę? :D

Dla mnie weekend.. I fajka z zimną whisky.. Nie Liszt i nie Rihanna ( :) ) a najlepiej żeby już była mroźna zima..