Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jak żonaty zdradzi to żona zaraz po tym zachodzi z nim w ciążę

Polecane posty

Gość gość
przestań się tłumaczyć kochanico co udaje swoją koleżankę.:D:D żona chce ci ryja obić? i prawidłowo. dostaniesz, bo sama obie zasłużyłaś wywłoko

Gość gość
Ja wierzę, że to się zdarza, że ludzie się zmieniają i że popełniają błędy. Ale znam po prostu taką parę, małżeństwo, w której sytuacja jest naprawdę zupełnie inna. Tzn. ten facet po prostu głęboko wierzy w to, że w zdradzie nie ma nic złego, a wierność to jakieś mity i wymysły. Że nie krzywdzi żony, zdradzając ją. Wiem, bo sam mnie w ten sposób namawiał do seksu, kiedy oponowałam, że z żonatym nie chcę. Traktował mnie jak przyjaciółkę, więc mówił mi takie rzeczy otwarcie. No i wiem, że już wcześniej miał historie z innymi kobietami. A jego żona gania za tymi kochanicami. Naprawdę, robi im awantury, nasyła ludzi, żeby je pobili!!! Zamiast po prostu pogadać z mężem. Nie, ona uważa, że on jest niewinny, a kochanice sobie owijają bezbronnych mężczyzn wokół palca. no to jest niesamowite dla mnie, ona wszystko mu wybaczy, a ja nigdy, znając go i jego teorie, bym mu nie uwierzyła. nie rozumiem ogólnie, czemu kobiety mają pretensje do kochanek, a nie mężów. w końcu to mąż przysięgał wierność, nie kochanka. x A ja znam wyobraź sobie taką wywłokę co się dostawiała do żonatego faceta w robocie i jak ten jej odmówił to ta zdzira ze złości zaczęła ploty o nim roznosić, ze on zdradza żonę z połową miasta. :D Uspokoiła się dopiero jak ją żona postraszyła, ze wraz z mężem oskarżą ją o oszczerstwa i pomówienie i postawią świadków w sądzie, bo kretynka klepała brednie nawet do ludzi podstawionych przez żonę, którzy ja nagrali. A może to ty nią jesteś i z niemocy teraz bredzisz na kafe, ze żona bić cię chciała. :D:D:D

Gość gość
ale wy macie ludzie wyobraźnię :) nie, ja jestem tylko ich znajomą. nikt mnie nie chce obić, żadnych plot nie rozpuszczam. nigdy nie miałam romansu z żonatym mężczyzną, mam narzeczonego, którego bardzo kocham i któremu jestem wierna.

Gość gość
ze tak nietaktownie zapytam: czyja zona? :D

Gość gość
Żona takiego kolesia. Najpierw wrobiła go w ciżę, gdy ten był z inną kobietą, więc biedak dla ciąży się hajntnął z nią. Zdradzał gdy ta jeszcze z brzuchem chodzila, a gdy urodzilo się dziecko zaczal ja zdradzać ze swoja była. Kiedy sprawa się rypła, żona nie wykurzyla męża z domu ale zrobila mu drugie dziecko. Niezłe, co? To jakiś patent na faceta?

Gość gość
o dziz to takie proste. uzywa rury zeby go z***bac mlodym. najczystsza chamska biologia. zwykla rzeczy u prymitywow. zwlaszcza menelskich. tak, to wy jestescie ta penera. wy dziwy, ekskjuzmi, zony, ktorescie najpierw zastawialy dziure na waszego prymitywa uposledzonego, kiedy dowiadujecie sie, ze to nie wystarcza, bo inna dziura wlasnie tez sie zastawia na niego, czyli robi to samo co wy, wtedy trzeba, chcial nie chcial, uzyc drugego sposobu. miot. wtedy u waszego goryla powinna aktywowac sie zapadka -uwaga miot, trzymaj sie gorylicy, ktora cie zaplodzila. i zwykle sie ur******* :D czego sie spodziewac po gorylach w koncu. jakie to odrazajace. niedobrze mi, ze zyje wsrod takiego syfu. nawet pierwotniaki tak nie maja.

Gość gość
bo życie jest suką i nie pozwala kobiecie takiego wywalic za drzwi przez ciąże

Gość gość
Ja na forum netkobiety czytałam taką smieszną historię jak mąż zdradził żonę z kochanką, ona mu wybaczyła, po czym w pierwszym sexie po zdradzie wystawiła mu ... od\bytnice :D bo on tak bardzo chciał anala, a ona wcześniej nie chciała, dopiero jak ją zdradził, to mu dała od\byt do ru\chania. masakra jakie poyebane te szmaty :D

Gość gość
To ja znam inny przypadek. Jedną babę jak zdradzał mąż to ta jak się dowiedziałą to nie dość , ze mu wybaczyła to teraz robi z nim wszystko czego przedtem nie chciała i co ją obrzydzało: oral, anal, trójkąt, SM, masakra.

Gość gość
no to jest naprawdę MASAKRA, hehehe