Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość małgośka

Jestem po dwóch poronieniach,mam dwoje dzieci.

Polecane posty

Gość gość małgośka

Postanowiłam podzielić się moją historią,która mnie samą do dziś zadziwia.14 lat temu poznałam rozwodnika z dwójka dzieci,po kilku latach wspólnego związku postanowiliśmy się postarać o wspólne dziecko,w ciążę zaszłam od razu,ale niestety poroniłam w 10tc.O drugą ciążę staraliśmy się już 2 lata,a kiedy w końcu się udało,znów poroniłam w 8 tc.Nasz związek wkrótce potem rozpadł się.Myślałam,że nie będę mogła mieć dzieci.8 lat temu poznałam mojego męża.Rok po ślubie okazało się,ze jestem w ciąży,którą donosiłam i urodziłam córkę.Po 4 latach chciałam jeszcze jedno dziecko,zaszłam w ciążę przy pierwszym podejściu i 2 miesiące temu urodziłam:) Niewiem,jak to wszystko jest możliwe.Staraczki,nie poddawajcie się,bo cuda się zdarzają,nawet bez pomocy lekarzy.Może tak właśnie miało być,żebym nie byłą z tamtym partnerem?Może to przeznaczenie?

Gość gość
Ja jestem po 3 stratach ciazy w 7 w 24 i w 25 tyg ciazy. Dzieci nie mam.

Gość gość
Chyba cos jest w tym przeznaczeniu. Ja z moim bylym staralam sie o dziecko i nie moglam zajsc. Rozeszlismy sie. Poznalam meza po roku zaszlam w ciaze i urodzilam :)

Gość gość
NO to gratuluję

Gość gość
Moja koleżanka w jednym roku w ciazy była 5 razy. Juz myslalam ze na głowę dostanie, bo z uporem starała sie o dziecko i za każdym razem w 8tc je traciła. Ale udało sie. Za 6 razem zaszła, donosiła, dzisiaj juz ma ponad rocznego Tonego.

Gość gość
u mnie odwrotnie z moim były zaszłam w ciaze i mam dziecko a z obecnym mezem raz poroniłam i nie moge zajsc :/

Gość gość
Może to rzeczywiście przeznaczenie?

Gość gość
poprzedniczko mowisz zosatwic meza ?:P