Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla córki. Roxana, Rebecca, Dakota

Polecane posty

Gość gostka37
Po pierwsze Rebeka to normalne imię. Jest Maria, Magdalena to i Rebeka. Piekne imię. Co do Roksany znam jedną co prawda jest modnisia ale i miłą dziewczyną. Dakote ma moja koleżanka która mieszka w USA więc w Pl to imię jest obciachowe. To moja opinia

Gość gość
Ja Proponuje Jak Kardaszianka north west jak spolszczysz bedzie pieknie Polnocny - zachod!

Gość gość
Roxana -jak ksywa tirówki . Dakota -może Nevada Floryda Georgia lub Missouri ? Rebeca- imię będzie kojarzone z Żydami .

Gość gość
od tych trzech,to wole wlasnie Amelie,autorko.

Gość gość
gostka37 dziś No własnie: - Rebeka czy Rebecca? - Roksana czy Roxana? itd. czy może "modne" ostatnio Dżastiny (to męskie imię?), Nikole, Wanesy. Czy rodzice leczą swoje kompleksy nadając dzieciom takie "oryginalne" imiona? Po co to? Na co? Czy ktoś mi wytłumaczy?

Gość gość
Coraz głupsze te imiona wymyślacie, jak nie babcine to znowu takie "światowe", a normalne są wyśmiewane i wymyślacie od patologii

jeśli Dakota to czemu nie Alabama czy Montana? jak Hannah Montana, nawet na czasie... Colorado by nie mogło być, bo kończy się na O, ale California już tak. koniecznie przez C