Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość French Kiss

Sin City?

Polecane posty

Gość gość
Nie no,ale fakt...porażką jest być tu kolejny raz w sobotni wieczór....dłużej,niż by pozdrowić nieszczęśników.;-)

Gość French Kiss
No przecież z telefonu piszą. Siedzą w knajpie i piszą. A po co rozmawiać? To takie passe ;)

Gość sunny_day
Więcej empatii proszę.Unieruchomiona nóżka to biedactwo musi zabić jakoś czas:classic_cool::P

Gość gość
I ostatniego joba :)

Gość French Kiss
Sunny nie martw się. Ściągną gips i mnie nie ma. Rozumiem, że dzieci nakarmione i w piżamkach. Czas Greya poszukać? :P

Kręcą cię faceci typu Greya Mnie nie;)Ale jak już wyjdziesz z domu po zdjeciu gipsu,dobrze się rozglądaj.W końcu na takiego trafisz:P

Gość French Kiss
To Ty wspominałaś o czerwonym pokoju. I Greyu :P linach, wstążkach i ciągnięciu za włosy. :) Ach te harlequiny :P Sunny.

Cześć Plotkary:) o kim dziś "poprowadzimy dialog":D A tak serio---wychodzi Tobie Kiss, całkiem, całkiem ten topik-- werble uznania, oklaski koRoRowych:D

Gość French Kiss
Słodka Winna :) a takie pitu pitu. O paznokciach, włosach, pielęgnacji :P

A widzisz!:P "Słyszysz,że dzwonią,a nie wiesz w którym kosciele" Coś tam przeczytałaś,nie do końca ze zrozumieniem i próbujesz zabłysnąć:classic_cool: Co do wstążeczek - w Greyu nie ma o nich słowa :)

Gość gość
Kissowa zostaw ludzi.skoro nie mają co i z kim w sobotę w realu,dobrze,że tutaj nie są sami.upiją się z żalu,udając rozbawionych i pójdą spać.;-) taki klimat.

Gość French Kiss
Słodka już Winna. Pytałaś o czym się rozprawia, to odpowiedziałam. Ale jak u Ciebie było pitu pitu to wporzo.

Kiss..a czasami i pitu pitu- poszczebiocę jak sikoreczka, a czasami nie..Mam 10 min..Napisz, jakie wnioski wyciągnęłaś z owej "sondy"??:) ciekawość mnie zżera wręcz, aż...:P

Gość gość
French kiss-ciekawe czyj to projekt? na kogo stawiacie? :)

to trzeba być kochanym sprawdzać kto ile postów wysłał kto kogo j***e...życie na gorąco a z d**y kał cieknie.

Gość French Kiss
To mogłaś poprosić o analizę :) Mon cherie w 10 minut Ciebie zamknąć w kilku zdaniach? ;)

Gość gość
Na pewno ktoś ze starej gwardii,kto ma bardzo dużo czasu żeby to wszystko czytać:)

Nie trzeba być porucznikiem Kojakiem,żeby domyślić się,że French Kiss to osoba stąd i ma niebieskiego nicka :)

Gość Kafe projektant
Mnie proszę o to nie podejrzewać :O Zresztą, nikt ze "starej gwardii" nie miałby chyba powodu pisać takich nonsensów o osobach typu Lubiękiedy, Matuzalem czy Frida ;) Już bardziej obiecujący wydaje mi się trop, że ten temat to reakcja na konkurs "Prowo tygodnia" wymyślony przez Tood.

Gość French Kiss
Słodko Winna Jej osobowość ukształtowała się poprzez tworzenie Dziennika Erotomanki. Wpisy niestety spotykały się z falą krytyki, i niezrozumieniem ze strony odbiorców. Mimo to, zamiast złamać Autorkę wzmogły w niej chęć erotycznych rozmów z Koke. Sądzę, że wielu kafeterian z wypiekami czytało Wasz dialog. Niestety wszystko ma swój koniec. Obecnie spotykamy ją na różnych tematach, głównie jednak podczas osobistych przemyśleń na różne tematy. Lubi: długie kąpiele i komplementy. Very popular person. Nikt jej nigdy nie widział.

Konkurs miał być od poniedziałku:) Trzeba mieć zasady nawet tutaj.Jeżeli ten temat weźmie udział w konkursie,powinien zostać zdyskwalifikowany:) Trzeba być fair play :)

Gość gość
Ty projektant?! TYŚ TO TOOD:p