Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał1111111

POMOCY! Poradźcie co zrobić, moja kobieta jest zbyt...

Polecane posty

Gość Michał1111111

Jestem z dziewczyną prawie 3 lata, na początku nasze życie seksualne było wspaniałe! Potrafiliśmy się intensywnie kochać nawet i godzinę, czy dwie, po czym leżeliśmy wycieńczeni, przegrzani i szczęśliwi. Ale ona już od jakiegoś czasu trenuje różne fitnesy i teraz jej ciało jest jeszcze wspanialsze i bardziej podniecające.... i nie potrafię wytrzymać dłużej niż 5 minut! Czasem to nawet i krócej trwa i dochodzę... mnie jest wstyd, bo chciałbym dać jej o wiele więcej przyjemności. Ale po prostu jest zbyt seksowna! Wprawdzie ona nie robi problemów, mówi że było jej dobrze i mnie uspokaja, ale mimo wszystko nie jestem co do tego przekonany i wolałbym, żeby było jak wcześniej. POMOCY, jakieś rady?

Gość gość
5 min masakra nie dajesz dziewczynie zadnej przyjemnosci

Gość gość
Przeciętny stosunek trwa od 2 do 7 minut, zdecydowana większość kobiet nie chce penetracji dłuższej niż 10 minut i to jest udokumentowany fakt, potwierdzony badaniami, zresztą moje spostrzeżenia są dentyczne. Ale stosunek to nie wszystko, skup się na pieszczotach i grze wstępnej, nie zapominaj o pieszczotach po. Po udanej i fajne grze wstępnej dziewczyna i tak dojdzie w 2-3 minuty, a po orgazmie większość kobiet jest zbyt wrażliwa, aby mieć chęć na kontynuację stosunku. Dużo też zależy od samej kobiety, czego ona pragnie, co lubi, itd... kobiety są różne i do każdej trzeba podejść indywidualnie.

Gość gość
Autorze tematu... Z Twojej wypowiedzi wynika ze wczesniej bzykales swoja laske dlugo bo byla brzydka i gruba, a teraz jest fit i seksi to starcza Ci na 5min. Pomyśl w trakcie seksu o spoconych zapaśnikach albo o tym jak byla gruba wczesniej i stosunek sie przedluzy.

Gość gość
Mnie maż zaspokaja zaczynając minetka i mam pierwszy orgazm potem dopochwowy mam drugi i kończe lodzikiem aż do wytrysku drugiego u męża.