Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy inteligencja może być pociągająca seksualnie

Polecane posty

Gość gość

Znam dziewczyny, które tak twierdzą. Czy też tak sądzicie?

Gość gość
owszem ,bardzo

Gość gość
Ma to nawet swoją nazwę - sapioseksualizm :)

Gość gość
:D to zależy która czego oczekuje od faceta

Gość gość
Intelekt jest najważniejszy:-)s

Gość gość
fiku mikuu powiedziałaś, że nie, a większość odpowiedzi jest, że tak. Skąd więc wywodzisz przekonanie o swojej normalności? :)

Gość gość
w pierwszej fazie poznania bardzo! potem jednak nie wystarcza i trzeba czego co laczy naprawde, tzw. kompatibilnosc

Gość gość
Fiku mikuu - napisałaś, że "nie", ale że jest to potrzebne, by co innego pociągało seksualnie. Sama chyba nie rozumiesz, co napisałaś :D

"Nie może, ale to warunek niezbędny by facet był pociągający." Nie rozumeim, co jest dla Ciebei niezrozumiałe? TO WARUNEK NIEZBĘDNY a nie MOŻE

Gość gość
Zdecydowanie TAK:p

Gość gość
bleahh :O

Gość gość
Fiku mikuu - wszystkie napisały "tak" (pociąga je inteligencja), a Ty napisałaś "nie, ale jest to konieczne by pociągało mnie co innego, np. wygląd" (ergo nie pociąga Cię inteligencja, ale jest ona potrzebna by pociągało Cię co innego). Rozumiesz różnicę? :)

Ok, można to różnie interpretować, już wiemy co miałam na myśli, nie ma sensu prowadzić dalszej jałowej dyskusji.

Gość gość
Fiku mikuu jak zwykle się skompromitowała, chociaż ani razu nie wspomniała o brunecie :D

Gość gość
Poczucie humoru też może pociągać?

Gość gość
taaaak . ale w komplecie z cialem . inteligentny pasztet nie podnieca, wrecz przeciwnie .

Gość gość
dziewczyna musi mieć: - oczy a chłopak: - być urodziwy, - mieć bogatych starych, - podzielać ich poglądy, - kasę :) - nie tracić jej na bzdety tylko na seks... z wybranką - nie mieć KOCHANEK! - psią wierność, - urodę, najlepiej dziewiczą :D - być pogodnym, uśmiechniętym - badboy - Koniecznie, - wyższe wykształcenie, - niezłe auto, - 15 pewnie ujedzie :D - itd. :) - dużo dalej :D

Gość gość
Tak - kobiety to pociaga u męzczyzn, odwrotnie już to chyba nie działa

Nie, i te twoje dziewczyny tez sie myla, tak mowiac. W zyciu nie uwierze, ze kazda by poleciala na naprawde nieatrakcyjnego faceta tylko dlatego, ze jest inteligentny. Jakas chemia musi byc, nie chodzi nawet o wyglad, ale o to przyciaganie miedzy dwoma osobami. Inteligencja, owszem, moze dodac seksapilu i to ile, ale nie kazdemu. Niestety. A moze i nie.

Gość gość
Orzekł facet, co czują kobiety. Wiadomo, że nie chodzi nam o brudnego brzydala, tylko np. o przeciętnego faceta.

A na przyklad takiego w miare przecietnego, ktoremu smierdzi z buzi. Sexy? Jesli to do mnie bylo o facecie, to pudlo. Przyzwyczailam sie.

Zawsze chciałam związać się z partnerem mądrzejszym od siebie.Cieszy mnie,że uzupełniamy się wzajemnie.

Inteligencja jest baardzo pociągająca. Ale tez nie oszukujmy się- jeśli ktoś jest fleją, brudasem- nic mu nie pomoże. Brzydki inteligenty może być, inteligent z czarnymi paznokciami albo zepsutymi zębami lub zapachem "tani Armani- nie myłem się od tygodnia"- nigdy, Choćby miał mega mózg.

pewnie ze tak:) na własne oczy widziałem ludzi zakochanych w smartfonach ipodach i innej sztucznej inteligencji. nie dociekałem jak konsumują te związki:)

gameover dziś pewnie ze takusmiech.gif na własne oczy widziałem ludzi zakochanych w smartfonach ipodach i innej sztucznej inteligencji. nie dociekałem jak konsumują te związkiusmiech.gif x Ironia,prawda?Inaczej uznam,że twój mózg jest równie skomplikowany jak smartfon,czy ipod:).