Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś drugi odcinek ''Rolnik szuka żony''...oglądacie ?

Polecane posty

Gość gość
Mam pytanie: jak dokładnie wyglądają zasady tego programu? Jeden z tych facetów wygrywa?

Gość gość
Chyba nikt nie wygrywa, no moze wygrac żone :P tu opis ''Jedynka zaprezentuje najnowszy program już za tydzień, w środę 21 maja o godz. 20.25. W specjalnym odcinku polskiej wersji widzowie poznają ósemkę bohaterów – współczesnych polskich rolników poszukujących partnerki na całe życie. W serii krótkich wizytówek każdy z nich przedstawi swoje pasje, marzenia, plany na życie i wizję swojej wymarzonej partnerki. Na listy zainteresowanych pań rolnicy będą czekać przez miesiąc, a z najciekawszymi kandydatkami spotkają się w kolejnych odcinkach. Pełna seria programu będzie emitowana w TVP 1 od września 2014 roku. Widzowie będą mogli śledzić jak bohaterowie spędzają czas z następnymi kandydatkami na żony. Na koniec zdecydują, z którą z nich będą chcieli spędzić resztę swojego życia. – Ten program to opowieść o poszukiwaniu prawdziwej miłości – antidotum na licznie „miejskie” reality show. Przy okazji mamy też nadzieję obalić kilka stereotypów na temat polskiej wsi i polskiego rolnika – zapowiada jeden z reżyserów programu Konrad Smuga. – Nasi bohaterowie to nowocześni i znający swoją wartość mężczyźni, którzy nie boją się wyzwań i są gotowi odmienić swoje życie. Ich postawa może być zachętą dla innych, że warto walczyć o szczęście – dodaje Anna Więckowska, współreżyser serii. „Rolnik szuka żony” to odpowiednik odnoszącego sukcesy na całym świecie brytyjskiego formatu telewizyjnego „Farmer Wants a Wife”, który powstał na podstawie pomysłu Country Living Magazine, we współpracy z polską firmą FremantleMedia. Do tej pory program został zrealizowany w 30 krajach, w tym między innymi w Niemczech, Austrii, Hiszpanii, Australii i USA. Producentem polskiej wersji jest firma Fremantle Media Polska. Reżyserami są Anna Więckowska i Konrad Smuga.

Gość gość
Aha, dzięki. :)

Gość gość
gość dziś ale o co chodzi ? znaja sie ? są parą ?

Gość gość
O to chodzi, że już wiadomo, którą panią wybrał, a to do końca miało pozostać tajemnicą...

Gość gość
ale czad, przeca Judycia mu sie spodobala....ale zal...rozczarowalam sie:(

Gość gość
Już wcześniej o tym słyszałam, ale nie dawałam wiary... Teraz to niestety pewne. Jestem zawiedziona...

Gość gośćs
Przecież to nie leci na żywo, więc nie wiem co was tak to dziwi

Gość gość
Koniec końcow wybierają najładniejszą a odrzucają najbrzydsze co widać po wyborze Pawła, niby mu nie pasowała, bo spięta czy coś tam, ale najładniejsza z nich wszystkich, więc ją wybrał, ta którą odrzucił szara mysza. Wielu odrzucalo stare, pomarszczone, wyglądające jak z patologii (nie wiem w ogóle czemu je wybrali?) i te rozmowy były strasznie nudne, bez polotu, niby naturalnie miało wyjść, ale głupio ;/ mogli przygotować sobie np. po 3 pytania i faceci i wybranki bo tak to gadali o niczym.

Gość gość
ja nie jestem zawiedziona ze dowiedzialam sie wcesniej kogo Pablito wybral ale samym wyborem...

Gość gość
Bo Paweł to strasznie powierzchowny facet. W życiu bym nie chciała męża o takim podejściu jak on. Na tle pozostałych panów wypada bardzo niekorzystnie.

Gość gość
ale w zasadzie dlaczego rozczarowana wyborem? dziewczyna fajna, ładna, moze nie aż tak przebojowa jak inne, to raczej jego podejście i wybrzydzanie może wkurzać, ale trafiło mu sie jak ślepej kurze :P

Gość gość
Np. taki Zbyszek może nie jest jakimś przystojniakiem, ale jest bardzo skromny i sympatyczny i na pewno zadba o swoją wybrankę. Fajnie pasują do siebie z tą dziewczyną.

Gość gość
Zbychu jest swietny i ogarniety , wolalbym go po stokroc bardziej niz Paweła:P a rozczarowanie me wynika z tego ze wrazenie mialam ze Judytka go mocniej zainteresowala a tamta w istocie taka mdla choc ladna - ukrywac nie bede;)

Gość gość
Ona nie jest przebojowa? Wygląda mi na taką gwiazdeczkę, która ma spore parcie na szkło i jak widać, wykosi rywalki.

Gość gość
Bo się ładnie ubrała i trochę wymalowała do programu? już bez przesady, to jest właśnie ocenianie po pozorach, jak ładna to i głupia na pewno i gwiazdeczka, przecież niczym się nie chwaliła tak jak inne, jaka to ambitna itp więc nie jest tak przebojowa, któryś z tych rolników ją tak skomentował, że ma mocny makijaż, bo co, bo miała lekko czerwone usta? :D. Bo na podkładach się raczej nie zna.

Gość gość
nikt nie powiedzial ze glupia, lecz mniej wyrazista osobowosciowo bo wygladem jak najbardziej odstaje a czy pozytywnie czy negatwynie to juz pozstawiam Wam do oceny, to ma byc zona rolnika a nie korposzczura w NYC

Gość gość
patrza na wyglad

Gość gość
Czym sie tak podniecacie? Ten Paweł to zwykly nijaki facet, przystojny? Gdzie niby? Gęba jak donica, maniera jak u nowobogackiego prezesa. Okropny, odpychający facet. Zbyszek sympatyczny i tez mysle, ze uda mu sie z wybranką. Skromny, pracowity, ona tez taka, wierząca a takiej szukal. Jego mamie tez sie spodobała. Adam tez fajny facet, Grzesiek i Stanisław zamknieci w sobie, niesmiali wiec trudno powiedziec. Jedna kobieta byla, chyba Elzbieta ? Ta od Stanisława, w białym żakiecie i okularach...zaczeła wybrzydzac, ze wydawal sie lepiej zbudowany a tu takie chucherko :O czemu nie zrezygnowala tylko zostala w programie ?

Gość stara rajfurka
ja pie..., normalnie stręczycielstwo

Gość gość
Paweł- strasznie nadęty gościu. Całe szczęście, że reszta panów sympatyczniejsza... Na wrażliwego wygląda ten blondynek i oczywiście Adam... :P

Gość gość
Najfajniejszy jest Zbyszek.

Gość aaasssiik
bardzo mi sie podoba ten program sama jestem powiedzmy że ze wsi choc teraz mieszkam na wyspach :( chyba wroce i kupie hektary :) Niech zrobia program ze rolniczka szuka dziewczyny zglosze sie hahha

Gość gość
A ta Ula od Grzesia to okropna baba... W ogole nie pasuje do niego

Gość gość
A ta Ula od Grzesia to okropna baba... W ogole nie pasuje do niego

Gość gość
ciekawe kogo wybiora

Gość gość
Najbardziej wkurzający jest Paweł, taki pewny siebie, zarozumialec. Sam powiedział przecież o sobie "Gdybym chciał, to bym miał", czy ma o sobie wysokie mniemanie, myśli, że każda na niego poleci! A w 6 odcinku przeszedł samego siebie, jak obśliniał się prawie z każdą.

Gość gość
Mnie od początku drażnil :O Najbardziej sympatyczny wydaje mi sie Adam i Grzesiek, no i Zbyszek tez, taki prosty chłop :P A Stanisław ? wyszlo, ze jest chytrym dziadem, ktoremu zal doope sciska by wlączyc cieplą wode.

Masakra z tym Pawłem, Casanova z Koziej Wólki. Do uwodziciela to mu daleko, nie mówiąc już o moralności. Strzelał tylko pytaniami jak głupi. Te dziewczyny muszą miećduże parcie na szkło. Do Adama same się dostawiały i "nie brał".