Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanaaaaaaaaa

Co robić, co robić, nie chcę się zbłaźnić, ale ledwo się powstrzymuję żeby...

Polecane posty

Gość zdruzgotanaaaaaaaaa

żeby do niego nie napisać... znamy się z portalu randkowego, widzieliśmy się raz, drugi i trzeci w pt przez 10 minut, wpadł do mnie do pracy po buziaka nim pojechał do niemiec ściągnąć auto, które mu się tam rozkraczyło... wczoraj o 22 napisał, że wraca, że ma 450 z 700 km do granicy. I, że odezwie się rano...mamy 23 a telefon milczy, nie miałam mu tego za złe, że się nie odzywa i nie pisałam itp. domyślając się, że po zrobieniu 2000 km w ciągu jakichś 40 h jest wykończony i śpi. Ale około 18-19 logował się na tym portalu, więc wiedziałam że nie śpi już i nic mu nie jest a więc postanowiłam dalej czekać nie martwiąc się o niego. Teraz zastanawiam się co jest, że nie odezwał się do tej pory ? I mam straszną ochotę napisać tego cholernego sms-a a wiem, że to nie jest najlepszy pomysł...co robić ??

Gość gość
nie zalezy mu na tobie. koniec,kropka.

A dlaczego niby nie najlepszy. Niby 21 wiek, a smsa nawet kobiecie napisac nie wolno? Nic dziwnego, ze feministki ciagle walcza.

Gość gość
Daruj sobie. Niech sam zatelefonuje. Kobieto, nie ośmieszaj się.

Gość gość
Ja zadzwonilabym. Nie pisala.

Gość gość
Weź kilka głębokich oddechów i zapomnij, a na jakim portalu go poznałaś i ile ma lat ten chłopak?

Gość gość
Na sympatii..ma 30 lat.

Tak tu nudno, ze przeczytalam jeszcze raz twojego posta i az sie w leb palnelam, to kim ten facet dla ciebie jest, zeby wpadac 'po buziaka', ale napisac smsa sie boisz. Zalosne, doprawdy.

Gość gość
Co wy z tym czekaniem??? Ile macie lat, zeby tracic czas na czekanie??!! Plus nerwy jak widac hehe. Zadzwon jak normalny dorosly czlowiek i zobaczysz czy w ogole odbierze haha. Jesli nie i nie oddzwoni, to przynajmniej czasu na czekanie nie zmarnujesz. Sms ci zablokuje prawde, wiesz? On bedzie mial czas do namyslu co napisac itd..uniknie konfrontacji takze bezposredniej. Zadzwon i nie katuj sie kobieto. Co wy z tym lekiem do telefonowania macie??? Ona nie chce wydzwaniac, stalkingowac kolesia do c***jka :) i co to zmieni taki tel w jego oczach?? Albo i tak jej nie chce, albo okaze sie, ze dobrze, ze zadzwonila.

Gość gość
Jak dorosla kobieta moze miec takie problemy??????????

Gość gość
Nie pisz, nie dzwon, czekaj, ale absolutnie nie daj mu do zrozumienia w żaden sposób, ze czekalas na telefon. Zachowaj się jakby nigdy nic, jakbys nie zauważyła, ze dzień zlecial bez jego obecności w Twojej komórce. Oni robią to celowo. Jak zadzwonisz on ma Cię w garści, tak stwierdzi. Musi wiedzieć, ze masz swoje życie i potrafisz bez niego być szczęśliwa i zadowolona z życia ! I nie pedz na spotkanie w dzień, który on zaproponuje. Jeśli odezwie się jutro i zaproponuje randkę grzecznie odmów, albo powiedz ze masz czas o tej i o tej bo w innych godzinach masz plany. Nie możesz podporządkować się jemu. Przeczytaj DMKZ.

Tak, przeczytaj DMKZ i zmien wszystkie swoje zachowania na takie, ktore gwarantuja ci zdobycie faceta. Pilnuj sie na kazdym kroku i udawaj niedostepna, bo bez tego nie masz szans. Nie wiem w ogole, po co takie zagrywki, wy z tymi facetami randkujecie, czy walczycie o cos?

Gość gość
To nie chodzi o udawanie, tylko zmianę swojej postawy w stosunku do facetów. Po przeczytaniu całej książki, wiem już co i jak robić, żeby to facet latał za mną a nie na odwrót. Jeśli mu pokaże, że jej zależy to on przestanie się o nią starać !

''Jeśli mu pokaże, że jej zależy to on przestanie się o nią starać ! '' Chyba, ze jest rozsadny i ma w nosie taka kaprysna ksiezniczke. Zbyt dumna jestem na takie zabawy i uwlaczaloby mi udawanie niezaleznej, to dopiero jest zalosne.

Gość gość
Tu autorka O jakiej niezależnośc***iszesz ? Ja jestem niezależna finansowo, samodzielna, mieszkam sama, utrzymuję się sama. x Do dziewczyny, która pisze o DMKZ, może faktycznie kupię tę książkę, czytałam dużo pozytywnych opinii. Więc jak mam się zachować, co powiedzieć lub napisać jeśli jaśnie pan hrabia łaskawie powróci do mojego telefonu ? Choćbym miała cały dzień zalegać na kanapie i umierać z nudów mam odmówić mu spotkania ? Ustalić inny termin ?

To teraz tylko musisz sie nauczyc sama organizowac sobie czas. I moze lepiej dobierac znajomych.

Gość gość
Mam tak zorganizowany czas ze lepiej nie można. Nudze się w pracy jedynie. Poza nią nie ma takiej możliwości. Znajomych czyli facetów masz na myśli ?

Tak, zainwestuj w takich, ktorych sie nie boisz. I co ci to da, ze facet pomysli, ze nie ma cie w garsci? Zbudujesz zwiazek na iluzji, on bedzie z osoba, ktorej nie zna, a ty nie bedziesz szczesliwa, bo zamiast zapsokajac swoje potrzeby (o emocjonalnych mowie) bedziesz sie skupiac na tym, jakie sprawiasz na nim wrazenie. Kiedys myslalam, ze jestem kobieta-bluszczem i musze sie zmienic, zeby zatrzymac faceta. Teraz rozumiem, ze taki facet to po prostu nie dla mnie i skoro mu nie pasuje taka, jaka jestem, to niech idzie w cholere (co oczywiscie boli, ale na dluzsza mete wychodzi na dobre). A potem poznalam takiego, ktory tak samo lubi ze mna spedzac czas, jak ja z nim, a nawet bardziej, i kto wie, moze gdybym udawala niedostepna, zniechecilby sie, bo nie dawalabym mu wystaraczjaco duzo uwagi. Dopiero potem stalam sie zolza i owszem, kochaja mnie, ale to juz inna kwestia.

Gość gość
haha, nigdy do żadnych zasad się nie stosowałam i jakoś problemu nie miałam. ani nie musiałam facetów na portalach randkowych szukać. ale pewnie za mloda jestem, pod 30 mi odbije a może po prostu Wam się jakas terapia przyda pt "jak nauczyć się normalnie zachowywać, normalnie rozmawiać z ludźmi zamiast uciekać do jakichś nędznych gierek"?

Gość gość
"Do dziewczyny, która pisze o DMKZ, może faktycznie kupię tę książkę, czytałam dużo pozytywnych opinii. " x w kontaktach z normalnymi facetami ta książka nie jest Ci potrzebna, możesz owszem udawać kogoś kim nie jesteś ale facet, który nie mysli o Tobie na poważnie to sobie za Tobą pobiega i pobiega a potem i tak odfrunie, normalni mężczyźni to zołz nie lubią i nie dziwię im się, badź sobą, nie czytaj głupich, pseudopsychologicznych ksiązek, w końcu znajdziesz, cierpliwości

Gość gość
To nie gierki tylko szacunek do siebie, posiadanie pasji i swojego życia. Facet ma wiedzieć, że na nim świat kobiety się nie kończy, że ona nie będzie na jego zawołanie. Autorko jeśli odezwie się jutro napisz mu, że robisz to i tamto potem masz zaplanowane jeszcze coś choćby spacer z psem (swoim jeśli masz lub choćby sąsiadki, której pomagasz ;) ) a potem idziesz do koleżanki na pogaduchy i o np. 19 wracasz do domu odpoczywać przy jakimś dobrym filmie, książce, proponując mu jednocześnie, że chętnie zobaczysz się z nim w środę, czwartek... Wierz mi to zadziała. Czekam jutro na wieści, dobranoc :)

Gość gość
Koleżanka powyżej chyba książki nie czytała ;) tam są wypowiedzi FACETÓW, którzy potwierdzają to co autorka ma do przekazania w niej. Na podstawie rozmów z nimi napisała tę oto książkę. Miłej dalszej dyskusji, dobranoc wszystkim :)

Skad wiesz, ze zadziala? I co to znaczy zadziala, samo zatrzymanie faceta to chyba nie jest cel zycia kobiety? Bo przykladowo moze byc tak, ze 'zadziala', facet nie spieprzy i ona sie tak bedzie czaic i stresowac trzy miesiace, zanim sie to wszystko rozpadnie, a gdyby jak normalny czlowiek napisala smsa, on by odpisal glupia scieme typu 'dopiero wstalem' i dziewucha mialaby goscia jak na talerzu, bez gierek. Tak tylko gdybam.

Gość gość
Zabawne ze by znaleźć szacunek do siebie wpatrujecie się w telefon a potem udajecie jakie to wielce zajete jesteście. GDZIE konkretnie w tym miejscu znajduje się poczucie własnej wartośc****ewność siebie i szacunek do swojej osoby? Bo nie zauważyłam :D

Gość gość
wartości....i....pewność siebie debilna cenzura. te verde, ale one walczą o SZACUNEK!

Gość gość
Byłam już na tylu randkach, że powoli mam dosyć i chyba to konto wykasuję i nigdy tam nie wrócę... wszystko się kończy szybciej niż zaczęło za każdym razem :( Jeszcze nie stosowałam żadnych gierek, byłam sobą, dalej niż do 3 randki jeszcze nie dotarłam...i z żadnych z nich nie spałam. Chyba dlatego uciekają w myśl zasady, że na 3 randce ma być sex. Zobaczę czy się jutro odezwie, jeśli nie to daruję go sobie...

Gość gość
Zabawne ze by znaleźć szacunek do siebie wpatrujecie się w telefon a potem udajecie jakie to wielce zajete jesteście. x celne :D x "tam są wypowiedzi FACETÓW, którzy potwierdzają to co autorka ma do przekazania w niej. Na podstawie rozmów z nimi napisała tę oto książkę. " x wypowiedzi normalnych facetów?? czy zwykłych seksturystów? skąd wiesz czy są prawdziwe? o chwytach marketingowych słyszałaś?

Ktos ten twoj SZACUNEK juz podsumowal przed twoim postem: ''Zabawne ze by znaleźć szacunek do siebie wpatrujecie się w telefon a potem udajecie jakie to wielce zajete jesteście.'' Bezblednie.

Gość gość
znajdę wypowiedzi facetów którzy będą twierdzić, ze fantastycznie zrobiony lód na pierwszej randce sprawił, że chcieli się z tymi kobietami ożenić. i co w zwiazku z tym?