Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obydwoje smiejemy sie z zalosnej bylej mojego narzeczonego,zenada hahaha

Polecane posty

Gość gość
Tak, narcyzi. Jeśli jesteś ignorantem czy ignorantką, to nic się z tym nie da zrobić. Ta autorka i jej chłopak to typowe przykłady ludzi z NPD. To nie psychologia, tylko wiedza z życia. Odejdź czasem od monitora komputera i wyjdź w realny świat, to też może się czgeoś dowiesz.

Gość gość
wiesz dziewczynko, wychodze a u autorki i jej faceta tego nie widze normalni ludzie, smieja sie z psycholki ex

Gość gość
To trudno, skoro jesteś ślepy czy ślepa. Ta zraniona psycholka nie jest psycholką i będzie mogła z tego wyjść, bo tak się zawsze dzieje, a narcyzm jest zaburzeniem osobowości wrodzonym tak samo jak psychopatia. I z jednym oraz drugim nic się zrobić nie da. Jesli spotkasz taką osobę na swojej drodze, to Cię zmiażdży. Wtedy się przekonasz, co to znaczy to zaburzenie, tylko może być już za późno dla Ciebie.

Gość gość
mnie tez byly napastowal przez 2 lata i czasem nadal cos probuje a narcyzem nie jestem rowniez sie z niego smieje z obecnym

Gość gość
"gość dziś wiesz dziewczynko, wychodze a u autorki i jej faceta tego nie widze". Mało wiesz o ludziach, a ja dawno dziewczynką nie jestem, ale nie oceniaj po sobie. Spotkasz takiego narcyza w swoim życiu, na pewno spotkasz, co niemało jest takich osób. I wtedy życzę Tobie powodzenia. Zwłaszcza jak będzie to narcystyczny psychopata, bo takie osoby też istnieją.

Gość gość
Proponuje nie wpisywac sie w tym temnacie. Autorka to zawistny p***b. Zwykly zawistny p***b, ktory liczy ze konkurentka przeczyta i rozpozna jej wypowiedz i wtedy zrezygnuje z faceta.

Gość gość
"gość dziś mnie tez byly napastowal przez 2 lata i czasem nadal cos probuje a narcyzem nie jestem rowniez sie z niego smieje z obecnym". To normalne, żaden wariat nigdy nie powie, że jest wariatem, tak samo narcyz, że jest narcyzem. Ale wyśmiewają się z innych, zwłaszcza z cudzego cierpienia i szydzą tylko osoby narcystyczne. Osoba normalna może być czymś takim zmęczona, ale nigdy się śmiać nie będzie. A Wy tak.

Gość gość
"gość dziś Proponuje nie wpisywac sie w tym temnacie. Autorka to zawistny p***b. Zwykly zawistny p***b, ktory liczy ze konkurentka przeczyta i rozpozna jej wypowiedz i wtedy zrezygnuje z faceta". Dokładnie tak. Jak każdy z NPD. Zawiść, wyrachowanie i uważanie się za pępek świata, megalomania to typowe dla takich ludzi.

Gość gość
smiejemy sie z klaunow o, podam inny przyklad, za znajomym lata dziewczyna juz tez z 3 lata, on jej nie chce, nigdy para nie byli, ona robi rozne akcje i co, koles tez jest narcyzem? no moglby jej powiedziec cos, zeby sie odj***la, ale jest zabawnie

Gość gość
Niesamowite jak niedojrzała jest autorka i jej facet, takie gimnazjalne zachowanie. Nie lubię takich ludzi, jakoś nie potrafię ich szanować. Zamiast zająć się sobą to żyją w takim trójkąciku. A Twój facet będąc z kimś 5 lat jednak darzył tę osobę uczuciem i myślę, że nadal jest coś na rzeczy, dlatego że nie jest obojętny tej sytuacji, tylko cały czas wracacie do niej. Nienawiść i inne pochodne tego uczucia jednak o czymś świadczą. Jeżeli nie byłoby nic na rzeczy t byłby obojętny, bo to obojętność jest tym "największym" znakiem braku jakiegokolwiek uczucia. Nie nienawiść, wyśmiewanie, a OBOJĘTNOŚĆ.

Gość gość
noo dokladnie przyszle panie psycholozki odswiezyc podrecznik to juz ta dziewczyna, ktora lata za facetem jest bardziej narcyzem, bo ona to robi dla swoich celow, z wyrachowania, lans te sprawy niz my smiejacy sie z takich idiotek

Gość gość
ale ty sie pojevie z niczego nie smiejesz. ty probujesz sie lansowac na glupawy chichot. nawet postronne osoby to widza wiec ta dziewczyna tez rozpozna.

Gość gość
gdyby mi jakis byly wyslal hip-hopowa piosenke tez bym sie nabijala ludzie, dorosnijcie, chcecie byc szanowani to nie piszcie do bylych chocby was dlonie parzyly sama bym o nim nie mowila mojemu gdyby do mnie nie startowal jak glupi

Gość gość
to to nic nie rozpoznaje oprocz wlasnego nosa jak tak sie zachowuje ok, zakladam stowarzyszenie narcyzow :D sprawdzcie definicje tego slowa

Gość gość
ala lata za adamem a on nic smieje sie ja tez sie smieje bo znam sytuacje kto sie tu k****a lansuje? chyba ona sie stara? wysmiewam laski, ktore sa nachalne, tak samo kolesi

Gość gość
Faceci dorosnijcie., Chcecie byc szanowani to nie smiejcie sie z osob ktore cos do was czuja. Tylko podli ludzie smieja sie z cudzych uczuc. A jesli wybieracie na partnerki kobiety ktore namawiaja do wysmiewania milosci to tak samo one potem wysmieja was jak im sie trafi przystojniejszy.

Gość gość
no i zycie tak sie toczy

Gość gość
no stuknieta jest ta byla

Gość gość
"gość dziś noo dokladnie przyszle panie psycholozki odswiezyc podrecznik to juz ta dziewczyna, ktora lata za facetem jest bardziej narcyzem, bo ona to robi dla swoich celow, z wyrachowania, lans te sprawy niz my smiejacy sie z takich idiotek". Puknij się w głowę, bo nie masz pojęcia o czym mówisz. Eks nie jest narcyzem, a takie osoby jak ten facet autorki i ona są. To nie książki, tylko życie. Ale wdepniesz kiedyś na takich ludzi, to się nauczysz. A trafisz na takich wcześniej czy później. Zanim się ockniesz, z kim miałeś do czynienia, będzie za późno. Ale może Ty po prostu lubisz, jak ktoś Cię poniża, gardzi Tobą i uważa za dużo gorszego od siebie oraz Tobą manipuluje.

Gość gość
gdyby ona za nim nie latala to by sie nie smiali

Gość gość
No to cudowny związek macie - życie życiem eks :D Samo szczęście. Jak będziecie mieli dziecko, koniecznie nazwijcie je jej imieniem, będzie miała z was niezłą bekę xD

Gość gość
eks zyje ich zyciem jak na razie

Gość gość
Otóż to, jak ktoś tutaj napisał. To podłe jest śmiać się z czyichś uczuć. Ale osoba z podłym, narcystycznym charakterem i tak tego nidgy nie zrozumie. Szkoda na takich ludzi czasu.

Gość gość
" eks zyje ich zyciem jak na razie " X I pewnie stąd topik panny next i jej podnietka, no nie? :D Ja swojemu chłopakowi o eksie nawet nie wspominam. Było, minęło, a też się dobijał, zwracał na siebie uwagę, wypisywał. Postraszyłam policją, że zgłosze nękanie i pomoglo. A biedny chłopak autorki nie moze tego zrobić i ona musi tę eksę przeżyć, rozkminiać itp. Buahahah, załość xD

Gość gość
ile osob tutaqj teraz nieszczesliwych sie zastanawia: k...., czy to o mnie pisza i ze mnie sie smieja?? :D:D popcorn i czytam :D kazda oburzona tutaj osoba pewnie lata badz latala za swoim ex

Gość gość
Jak dla mnie to kazdy normany czlowiek tez posmialby sie z takiej komicznej sytuacji i wariatki ;) no chyba ze bylby na miejscu tej walnietej bylej. Punkt widzenia zalezy od puktu siedzenia,a tutaj wiekszosc oso jewst neiszczesliwa w milosci,na tym foruum :)

Gość gość
Zostawiłam faceta z którym mam dziecko bo coś mi w nim nie pasowało,nie będe wywlekać tu swoich powodów. Zapewniał zawsze że będzie walczył jakby się coś psuło,że kocha itd. Może byłam zbyt zimna? Mniejsza z tym. Szybciutko znalazł inną. Ona zaciążyła. Nieraz pojechała mi na fb jaka to okropna jestem i wgl. Zna oczywiście tylko jego wersje. Troche się pokłóciliśmy i nie oddzywaliśmy się bardzo długo. Ostatnio kontakt się odnowił. On chce mnie odwiedzić. I tak sobie myślę że mogę się z nim przespać. On i tak nigdy się ode mnie nie uwolni bo łączy nas dziecko :) Zaniedługo zobaczymy kto się z kogo będzie śmiał. Ona przytyła i zbrzydła po ciąży,nic tylko czekać aż ten kretyn znowu wpadnie w moje sidła. A to jest więcej niż pewne

Gość gość
ja tez bylam "byla":) i tez przez dlugi czas nie moglam pogodzic sie z rozstaniem tym bardziej, ze nastapilo to przez jego zdrade i zwiazek z jego obecna. a wiecie co jest w tym najlepsze? caly czas mialam nadzieje, utrzymywalam z nim kontakt, spotykalam sie, bo on tego chcial. przez rok czasu z przerwami odzywał sie, pisał, prosił o spotkania, obiecywal, ze wrocimy do siebie. a ja wtedy glupia i naiwna wierzylam, bo to byla moja wielka milosc. z perspektywy jego obecnej dziewczyny to ja bylam ta,ktora sie narzuca, pewnie on sie wielce zalil jak to ja nie daje mu spokoju, a tak naprawde sytuacja byla odwrota. ja resztakami nadziei liczylam na cokolwiek, a on mial niezła zabawe. po roku calkowicie sie od niego odcielam i teraz jedynie zal mi jego obecnej, ze jest z takim draniem:) wiec autorko pomysl, czy przez czas Waszego zwiazku Twoj chloptas przypadkiem sam nie prowokuje bylej i bawi sie jej uczuciami, a przy Tobie udaje tak wielce pokrzywdzonego przez jej napastliwosc:)

Gość gość
Post powyżej dokładnie także autorko on ci mydli oczy, a tamtej robi nadzieję. To ty jesteś idiotką, że cię narzeczony robi w hugo. Nie ma bata musi on jej robić jakąś nadzieję i nie pozwala jej o sobie zapomnieć coś jest na rzeczy. Jednym słowem masz p********e.